iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 18:28 Ο iJohnnyCash: #1 10-03-07 18:28 Ψάχνω τα DVD που σχετίζονται με τα/το βιβλία/ο Pssc Physics. εκδοτικός οίκος: Code: D.C. Heath and Company Lexington Massachusetti Toronto Επίσης ξέρω το ISBN από το βιβλίο του καθηγητή Code: 0-66α03113-5 Έχω ψάξει σε amazon, ebay αλλά δεν βρήκα κάτι. Κάθε ιδέα/πρόταση/γνώση δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψάχνω τα DVD που σχετίζονται με τα/το βιβλία/ο Pssc Physics. εκδοτικός οίκος: Code: D.C. Heath and Company Lexington Massachusetti Toronto Επίσης ξέρω το ISBN από το βιβλίο του καθηγητή Code: 0-66α03113-5 Έχω ψάξει σε amazon, ebay αλλά δεν βρήκα κάτι. Κάθε ιδέα/πρόταση/γνώση δεκτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.