g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Θεωρειται χομπι και πολλοι ανθρωποι αφιερωνουν αρκετο χρονο για να φτιαξουν ενα puzzle. Καποιοι το θεωρουν βαρετο και αλλοι κουραστικο και χρονοβόρο, ομως υπαρχουν και ανθρωποι που το θεωρουν διασκεδαστικο και δημιουργικο!
Ποια η αποψη σας για τα puzzle;
Εχετε φτιαξει ποτε puzzle ; και αν ναι ποσα κομματια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσουν πάρα πολύ - μικρή έκανα όλοι την ώρα. Πιο πολύ μου άρεσαν αυτά των 500 και 1000 κομματιών. Είχα σταματήσει για ένα διάστημα γιατί έτρεχα τα τελευταία δυο χρόνια πάνω κάτω και δεν υπήρχε χρόνος για αυτή την πολυτέλεια! Αλλά τώρα θα ξεκινήσω ξανά οπωσδήποτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα η αδελφη μου εφτιαχνε απο μπεμπα,,1000-2000 κομματια.
με ωραια τοπια,,και τωρα τα εχουμε κολλησει σαν πινακες στο σαλονι..
εξαιρετικα..

μονο κατι με τον προμηθεα και παιδικα αρχαιοελληνικα..Εχετε φτιαξει ποτε puzzle ; και αν ναι ποσα κομματια;![]()
90κομματια το πολυ..
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Εγω φτιαχνω συνεχεια με την κολλητη μου , ειναι πολυ διασκεδαστικο και πιστευω οτι βοηθαει στην σκεψη και αντιληψη.Εχουμε κανει και με πανω απο 3000 κομματια

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Τώρα θα έχω μια καινούργια εμμονή μέχρι να την τελειωποιήσω. Έχω ένα puzzle με 1000 κομμάτια εδώ και χρόνια και ποτέ δεν το έχω ξεκινήσει.
Αυτό θα κάνω αυτή την εβδομάδα

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Εχουμε κανει και με πανω απο 3000 κομματια![]()

Τι θεμα εχει το puzzle;Αυτό θα κάνω αυτή την εβδομάδα![]()
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Το συγκεκριμενο ειναι 1000 κομματια και απεικονίζει ενα μερος στην Ιταλια, την Riviera .
Συνημμένα
Isiliel
Επιφανές μέλος

Είχαμε φτιάξει κι εγώ με την κόρη μου μερικά, αλλά είναι όλα στην Αθήνα κι έτσι δεν μπορώ να τα φωτογραφίσω. Όχι πάρα πολλά κομμάτια, μέχρι 1500 νομίζω και κυρίως με θέμα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που είχαμε τρέλα τότε.
Είχαμε βρει μία ειδική κόλλα στο εμπόριο που τη στρώνεις στο puzzle από την επάνω μεριά και το κολλάει.
Επίσης είχα δει κι αυτό, αλλά δεν ξέρω αν το πουλάνε στην Ελληνική αγορά:

Είναι για να μπορείς να το μαζεύεις και να μην το έχεις μες τη μέση όσο το φτιάχνεις. Τέλειο;;;
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και στα ειδη παιχνιδιων,,τζαμπο κλπ.
κανεις ωραιο πινακα το παζλ,,απλα παιρνεις ενα νοβοπαν,,στο λιγο μεγαλυτερο μεγεθος..απο το παζλ.
και βαζεις την κολλα και πανω στο παζλ,ποτιζοντας απο κατω,,και πανω στο νοβοπαν.
με δυο επιφαεις χαρτονια,,γυριζεις ισια αναποδα το παζλ,το μεταφερεις κλπ χωρις να το διαλυσεις
θελει λιγο κολπο,αλλα γινεται ωραιο μετα ,βαζεις και ξυλακια στις ακρες και κρεμας πινακα..
Isiliel
Επιφανές μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Μεχρι πριν απο λιγο καιρο θεωρουσα οτι το να φτιαχνεις puzzle ειναι πολυ βαρετο και ανουσιο!!!Αλλα μολις αρχισα να φτιαχνω ενα(1000 κομματια)αλλαξα γνωμη!!!Καθομουν με τις ωρες και εφτιαχνα,παρασυρθηκα...Οταν το τελειωσα,εντυπωσιαστηκα!!Ηταν τελειο και τωρα ειναι ετοιμο για κρεμασμα!!!
![]()
Το αποτελεσμα ειναι που σε δικαιωνει ! Ανεβασε καμια φωτο να δουμε τι εφτιαξες

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Το αποτελεσμα ειναι που σε δικαιωνει ! Ανεβασε καμια φωτο να δουμε τι εφτιαξες![]()
Προσπαθω να ανεβασω,αλλα μου κολλαει...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μη σου πω θα ήθελα να ξαναρχίσω, αλλά θέλω να βρω κάτι πολύ καλό να το κάνω κι αυτό πίνακα
Ποια καταστήματα άραγε έχουν αμέτρητες επιλογές...
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

κοιτα puzzle μπορεις να βρεις απο το jumbo και carefour μεχρι και σε εξιδανικευμένα μαγαζια οπου υπαρχει πλυθωρα αλλα ακριβα..Εγω μεχρι τωρα παιρνω τα απλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.