Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Porcelain :Είδα το Requiem for a Dream, κακό έως μέτριο για εμένα..
Ούτε εγώ τρελάθηκα, παρότι οι περισσότερες φίλες μου είχαν πει πως είναι η αγαπημένη τους ταινία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνω απολυτως!!!Και γω την αγαπω αυτη την ταινια...Ειναι ψιχοπλακωτικη αλλα...μου αρεσεεεεεε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Δεν βλέπεται εύκολα, είναι καπώς βαριά και σε ρίχνει αλλά είναι από τις λίγες ταινίες που, προσωπικά, με επηρέασε τόσο. Ήμουν πολύ χάλια όταν τέλειωσε. Θα την ξαναέβλεπα πάντως μια δεύτερη φορά. Είμαι περίεργη αν θα είχε την ίδια επίδραση. Ο Aronofsky είναι παρεπιμπτόντως από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να πω και ότι ήταν η χειρότερη μ@@κία που έχω δει, αλλά δεν ήταν και το αριστούργημα που περίμενα,και που πολλά άτομα,των οποίων εκτιμώ το γούστο,μου είπαν ότι είναι.
Plus, με ενόχλησε αρκετά η σκηνή με το dildo. Όχι επειδή είμαι καμιά σεμνότυφη, απλώς την βρήκα υπερβολική και προκλητική χωρίς λόγο.
P.S. : Υπέροχο soundtrack, ακόμα ακούω στο μυαλό μου κάποιους να φωνάζουν "Be excited! Be! Be excited!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.