Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρίν σχεδόν 5 μήνες πήρα Toshiba Satellite με Centrino Core 2 Duo Processor, 200GB σκληρό, και 3 MB μνήμη. Δυστυχώς έχει Vista

Πρέπει συνεχώς να το σβήνω απο το κουμπί και φοβάμαι οτι θα πάθει ζημιά μια απ' αυτές τις μέρες.
Help!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιπλέον το πρόβλημα πότε άρχισε;Μετά από εγκατάσταση του SP1;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδή δεν έχω vista , χελωνίτσε ανέλαβε.

Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό στο παρουσίασε από την αρχή που είχες το Laptop;
Δοκίμασε να πας έναρξη > δεξί κλικ "Ο Υπολογιστής μου" > ιδιότητες > για προχωρημένους > ρυθμίσεις στην εκκίνηση και αποκατάσταση > ξετίκαρε το αυτόματη επανεκκίνηση. Έτσι ίσως σου βγάλει μπλε οθόνη την οποία δεν έβλεπες ως τώρα γιατί έκανε επανεκκίνηση.
(αν έχεις αγγλικά windows θα είναι κάπως έτσι νομίζω Control Panel > System > Advanced Settings > advanced tab click the startup and recovery button and uncheck the "Automatically Restart" box)
Οπότε μετά από αυτό δοκίμασε να κλείσεις πάλι το laptop μπας και βγάλει σφάλμα.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε εγώ έχω Vista, ας πει ο Exposed που έχει
Αυτό στο παρουσίασε από την αρχή που είχες το Laptop;
Δοκίμασε να πας έναρξη > δεξί κλικ "Ο Υπολογιστής μου" > ιδιότητες > για προχωρημένους > ρυθμίσεις στην εκκίνηση και αποκατάσταση > ξετίκαρε το αυτόματη επανεκκίνηση. Έτσι ίσως σου βγάλει μπλε οθόνη την οποία δεν έβλεπες ως τώρα γιατί έκανε επανεκκίνηση.
(αν έχεις αγγλικά windows θα είναι κάπως έτσι νομίζω Control Panel > System > Advanced Settings > advanced tab click the startup and recovery button and uncheck the "Automatically Restart" box)
Οπότε μετά από αυτό δοκίμασε να κλείσεις πάλι το laptop μπας και βγάλει σφάλμα.![]()
Το δοκίμασα, και γίνεται το ίδιο

Θα το σπάσω

Προσπαθώ να βρώ bios για να το κάνω update
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

@Strato, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την toshiba
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Phalanx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης δoκίμασε να πατήσεις το κουμπί εκκίνησης ( όχι τον διακόπτη τροφοδοσίας ) όπως σου πρότινε ο fandago αλλα κατα την εκκίνηση του υπολογιστή και πριν αρχίσει να διαβάει windows και πες μας αν κλείνει το pc έτσι. Άν αποκλείσουμε τα παραπάνω + την περίπτωση του bios , νομίζω μένει πλέον να ασχοληθούμε πια με το hardware.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κάνε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήσε cmd στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης, κάνε δεξιό κλικ στο στοιχείο κάνε κλικ στην εντολή Εκτέλεση ως διαχειριστής (Run as administrator) πληκτρολόγησε powercfg /hibernate on.
Τώρα δοκίμασε αν γίνεται hibernate
Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

@Stratos δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δίσκου (σιγουρέψου ότι θα επιλέξεις την επιλογή καθαρισμός αρχείων αδρανοποίησης) . Θα σβήσει οτιδήποτε σχετίζεται με το hibernate. Μετά δοκιμάσε:
Κάνε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήσε cmd στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης, κάνε δεξιό κλικ στο στοιχείο κάνε κλικ στην εντολή Εκτέλεση ως διαχειριστής (Run as administrator) πληκτρολόγησε powercfg /hibernate on.
Τώρα δοκίμασε αν γίνεται hibernate
Λοιπόν, απο τον σκληρό καθάρισε σχεδόν 2 GB που σχετίζονταν με το Hibernate

Τώρα το Hibernate mode δουλεύει σωστά και κάνει κανονικά Shut Down.
Exposed, είσαι κορυφή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.