Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:19 Ο Scandal έγραψε: #1 10-12-19 19:19 Έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η Μαρί Φρέντρισκον, πασίγνωστη τραγουδίστρια των Roxette που μεσουράνησαν στα 80s και στα 90s. Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, που έδειχνε αρχικά να κερδίζει, η Μαρί Φρέντρικσον, η διάσημη τραγουδίστρια των Roxette, έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών. Click για ανάπτυξη... RIP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:21 Ο Valder έγραψε: #2 11-12-19 20:21 Είχα μια κασέτα με Roxette, την είχα τσακίσει από το μπρος πίσω στο κασετοφωνάκι κάπου εκεί στο 1994-95. Τι γυναίκα ρε φίλε, τι φωνή... Ελαφρύ το χώμα της. Πα να βάλω στο YT τραγούδια τους να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #3 11-12-19 20:53 Εγώ την άκουγα δεκαετία '00 που έβαλα internet σπίτι μου Rest in peace!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:10 Ο nPb έγραψε: #4 11-12-19 22:10 Από ότι διάβασα, είχε δύσκολη παιδική ζωή λόγω οικογενειακής απώλειας. Παρ' όλο που η απώλεια αυτή της διέλυσε την οικογένεια, μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει σημαντικό έργο στην μουσική βιομηχανία. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η Μαρί Φρέντρισκον, πασίγνωστη τραγουδίστρια των Roxette που μεσουράνησαν στα 80s και στα 90s. Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, που έδειχνε αρχικά να κερδίζει, η Μαρί Φρέντρικσον, η διάσημη τραγουδίστρια των Roxette, έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών. Click για ανάπτυξη... RIP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:21 Ο Valder έγραψε: #2 11-12-19 20:21 Είχα μια κασέτα με Roxette, την είχα τσακίσει από το μπρος πίσω στο κασετοφωνάκι κάπου εκεί στο 1994-95. Τι γυναίκα ρε φίλε, τι φωνή... Ελαφρύ το χώμα της. Πα να βάλω στο YT τραγούδια τους να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #3 11-12-19 20:53 Εγώ την άκουγα δεκαετία '00 που έβαλα internet σπίτι μου Rest in peace!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:10 Ο nPb έγραψε: #4 11-12-19 22:10 Από ότι διάβασα, είχε δύσκολη παιδική ζωή λόγω οικογενειακής απώλειας. Παρ' όλο που η απώλεια αυτή της διέλυσε την οικογένεια, μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει σημαντικό έργο στην μουσική βιομηχανία. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα μια κασέτα με Roxette, την είχα τσακίσει από το μπρος πίσω στο κασετοφωνάκι κάπου εκεί στο 1994-95. Τι γυναίκα ρε φίλε, τι φωνή... Ελαφρύ το χώμα της. Πα να βάλω στο YT τραγούδια τους να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #3 11-12-19 20:53 Εγώ την άκουγα δεκαετία '00 που έβαλα internet σπίτι μου Rest in peace!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:10 Ο nPb έγραψε: #4 11-12-19 22:10 Από ότι διάβασα, είχε δύσκολη παιδική ζωή λόγω οικογενειακής απώλειας. Παρ' όλο που η απώλεια αυτή της διέλυσε την οικογένεια, μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει σημαντικό έργο στην μουσική βιομηχανία. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ την άκουγα δεκαετία '00 που έβαλα internet σπίτι μου Rest in peace!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:10 Ο nPb έγραψε: #4 11-12-19 22:10 Από ότι διάβασα, είχε δύσκολη παιδική ζωή λόγω οικογενειακής απώλειας. Παρ' όλο που η απώλεια αυτή της διέλυσε την οικογένεια, μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει σημαντικό έργο στην μουσική βιομηχανία. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Από ότι διάβασα, είχε δύσκολη παιδική ζωή λόγω οικογενειακής απώλειας. Παρ' όλο που η απώλεια αυτή της διέλυσε την οικογένεια, μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει σημαντικό έργο στην μουσική βιομηχανία. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.