MonaXoS
Διάσημο μέλος

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να ξέρουμε πότε κάποιος έγραψε κάτι καινούργιο στο forum, χωρίς να μπούμε στον κόπο να κάνουμε Login και να πάμε στην ενότητα forum ή "Νεα μηνύματα"... Θα ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικό για χρήστες firefox, όπως είμαι και εγώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά δεν το έχουμε ψάξει και πολύ το θέμα με τα RSS. (παρ'οτι κι εγώ χρησιμοποιώ ff δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ RSS feed

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μπορώ να έχω ελπίδες λοιπόν;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οταν βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω προσωπικά, λοιπον έχε κάποιες ελπίδες...Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Μπορώ να έχω ελπίδες λοιπόν;![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

(Σήμερα είπα να περάσω μια βόλτα από τα παλιά threads... )
Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το RSS feed βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.e-steki.com/forum/external.php?type=RSS
Για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ RSS feed, άν έχετε firefox δοκιμάστε να πάτε Manage Bookmarks ->File->New live bookmark->Συμπληρώνετε τα στοιχεία του feed και μετά δείτε το μενού που έχει δημιουργηθεί στα bookmarks σας! Μπορείτε να μεταφέρετε το μενού και στο bookmarks toolbar folder και να το έχετε συνεχώς σε άμεση πρόσβαση. Πολύ χρήσιμο για να παρακολουθείτε ένα φόρουμ χωρίς να το έχετε συνέχεια ανοιχτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.