!dreamer!
Νεοφερμένο μέλος
Η !dreamer! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

31-05-11

21:01
Όποιος ξέρει θα ήθελα να μου πει πώς μπορώ να βάλω κάποιο δικό μου τραγούδι για ήχο κλήσης ή μηνυμάτων!! Ευχαριστώ! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

05-06-11

17:27
Δες εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!dreamer!
Νεοφερμένο μέλος
Η !dreamer! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 16 μηνύματα.

14-06-11

19:16
ευχαριστω πολυ....το βρηκα..αλλα για μηνυματα,...ψαχνομαι!
harkweek
Νεοφερμένο μέλος
Ο harkweek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

28-07-11

15:06
πως μπορω να βαλω τον δικο μου ηχο κλησης στο samung galaxy 550
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...