The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

12-01-06

11:04
Λοιπόν παιδιά,έχω ένα pc από το 99.
Η Μητρική που έχω είναι η Qdi Advance 10 b/e/f.Έχω στην μητρική μια 256sdr(δεν φτάνει) και ενδιαφέρομαι για αυτή εδώ https://www.plaisio.gr/IWCatProductP...v_Section_Id=18
Θα την αντέξει η μητρική μου?
Τι άλλες πληροφορίες χρειάζονται ώστε να δω αν θα υπάρχει πλήρης συμβατότητα?
Ευχαριστώ πολύ!
Η Μητρική που έχω είναι η Qdi Advance 10 b/e/f.Έχω στην μητρική μια 256sdr(δεν φτάνει) και ενδιαφέρομαι για αυτή εδώ https://www.plaisio.gr/IWCatProductP...v_Section_Id=18
Θα την αντέξει η μητρική μου?
Τι άλλες πληροφορίες χρειάζονται ώστε να δω αν θα υπάρχει πλήρης συμβατότητα?
Ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

12-01-06

12:12
Να υποθέσω οτι έψαξες να βρείς το manual και δεν το βρήκες; Εκει λεει σιγουρα τι παιρνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

12-01-06

12:14
Αρχική Δημοσίευση από gademis:Να υποθέσω οτι έψαξες να βρείς το manual και δεν το βρήκες; Εκει λεει σιγουρα τι παιρνει.
Το έκανα,αλλά επειδή το pc είναι παλιό,τα έχω πετάξει αυτά.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

12-01-06

12:30
δεν υπάρχει στο σιτε το manual;Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Το έκανα,αλλά επειδή το pc είναι παλιό,τα έχω πετάξει αυτά.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

12-01-06

12:35
Μπορεί να κλειδωθεί.Μου απάντησε σε άλλο site ένα άλλο παιδί.Υπάρχει στο site αλλά δεν ήξερα τι απαιτούσε μία μνήμη,γιατί είχε πάρα πολλά χαρακτηριστικά μητρικής.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

12-01-06

15:38

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...