bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Πείτε μου κάποια Sites για να αγοράσω βιβλία μέσω ιντερνετ και να έρχονται σχετικά γρήγορα,όχι σε 2 εβδομάδες για παράδειγμα.
Θέλω για βιβλία διάφορων επιστημών(γεωπονία)
ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από bunny :Πόσο αργούν δηλαδή :/
Μια φορα είχα πάρει και έκαναν 1-2 βδομάδες,δεν θυμάμαι ακριβώς. Ηταν όμως πριν απο χρόνια.
Απο αυτά καλύτερα να σου απαντήσει ο Παναγιώτης που αγοράζει συχνα μεσω ιντερνετ, εγω δεν το συνηθίζω.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

- www.books.gr
- www.papasotiriou.gr
- www.e-shop.gr
Το πόσο θα διαρκέσει η παραλαβή αυτό εξαρτάται με ποίον τρόπο θα ζητήσεις να σου τα στείλουν.
Η κουριερ κάνει 1-2 μέρες από την στιγμή που θα τα στείλουν από το κατάστημα
Τα ΕΛΤΑ περίπου 5-7 μέρες από την στιγμή που θα τα στείλουν από το κατάστημα
Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει μόνο από το e-shop και δεν ξέρω πόσο καιρό κάνουν μέχρι να τα στείλουν
Λογικά θα ισχύει. Την ίδια μέρα , ίσως την επόμενη από την στιγμή που θα κάνεις την παραγγελία πριν τις 2
Μετά από 1-2 μέρες αν την κάνεις μετά από τις 2
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

PYLH
Δραστήριο μέλος

Καλημέρα!!! Εγώ έχω πάρει αρκετά βιβλία από 'δω και μου τα έφεραν σπίτι σύντομα.Καλησπέρα παρεούλα γαι αλλή μι αφορα ζητώ την βοήθεια σας.
Πείτε μου κάποια Sites για να αγοράσω βιβλία μέσω ιντερνετ και να έρχονται σχετικά γρήγορα,όχι σε 2 εβδομάδες για παράδειγμα.
Θέλω για βιβλία διάφορων επιστημών(γεωπονία)
ευχαριστώ![]()
www.books4u@read2succeed.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα,δεν διευκρινιζει αν τα βιβλια που παρηγγειλα θα ερθουν μεσω κουριερ ή θα τα παραλαβω μεσω του τοπικου ταχυδρομειου :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως που ελειπα τα ειχαν περασει στο γραμματοκιβωτιο της πολυκατοικιας, κι ετσι δεν ξερω ποια μυστικη διεργασια ειχε γινειΠαιδια εχει αγορασει κανεις απο bookdepository.uk;
Γενικα,δεν διευκρινιζει αν τα βιβλια που παρηγγειλα θα ερθουν μεσω κουριερ ή θα τα παραλαβω μεσω του τοπικου ταχυδρομειου :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως που ελειπα τα ειχαν περασει στο γραμματοκιβωτιο της πολυκατοικιας, κι ετσι δεν ξερω ποια μυστικη διεργασια ειχε γινει![]()
Aπο το ιδιο site?

Λογικα το ιδιο θα συμβαινει.Απλα,δεν διευκρινιζει να χρησιμοποιει κουριερ.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Aπο το ιδιο site?
Λογικα το ιδιο θα συμβαινει.Απλα,δεν διευκρινιζει να χρησιμοποιει κουριερ.
ναι βρε απο το ιδιο. ε καλα στην τελικη καποια ενδειξη θα αφησουν ή θα πας να την αναζητησεις εσυ στο ταχυδρομειο
αυτα!
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι βρε απο το ιδιο. ε καλα στην τελικη καποια ενδειξη θα αφησουν ή θα πας να την αναζητησεις εσυ στο ταχυδρομειο
αυτα!
Εγω φοβομουν γιατι ισως ο κουριερ χρειαστει $$$ και ισως λειπω οταν ερθει.

Αν και νομιζω οτι λεει δωρεαν παραδοση
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

CRAP
:p
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελει και ταυτοτητα
CRAP
:p
τι θελει;
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Και πας να το παραλαβεις με υπογραφη-ταυτοτητα κλπ.:p Βεβαια,αυτο το διαβασα για αγορα εκτυπωτων κλπ σε ενα σαιτ.
Ας ελπισουμε οτι δεν θελει για βιβλια ταυτοτητα.
Δεν εχω μαζι μου

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως που ελειπα τα ειχαν περασει στο γραμματοκιβωτιο της πολυκατοικιας, κι ετσι δεν ξερω ποια μυστικη διεργασια ειχε γινει![]()
Σε ποσο καιρο τα παρελαβες;

Ειχες tracking number για το royal mail?
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

σου στελνουν μνμ με την κατα προσεγγιση περιοδο παραλαβηςΣε ποσο καιρο τα παρελαβες;
Ειχες tracking number για το royal mail?
εμμμ δεν πρεπει να ειχα κατι τετοιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.