mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εννοω για τα τηλεφωνα Sony-Ericsson για πια υπαρχει μονο Sony.Σαν Sony-Ericsson εχει κλεισει το μαγαζι εδω και κανα χρόνο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

και είναι τόσο ωραίο!! Δηλαδή τώρα μας αναγκάζουν να έχουμε όλοι apple??? με όλα αυτά τα ψιψιψώνια???

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

και η Motorola εχει βγαλει καλα μοντελα
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω LG και Sony ειχα αλλα το επομενο βλεπω να ειναι κανα Samsung Galaxy..

challenger
Επιφανές μέλος

Πάρε το Xperia Neo V είναι πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή!ναιmotorola δεν μου πολυ αρεσει! samsung δεν ξερω αν θα μπορω να το χειριστω!!γιατι παντα lg και sony ειχα
![]()
fockos
Επιφανές μέλος

(εχω android κινητό γιατι το ιphone ειναι ακριβό αλλά για καποιον που εχει τα λεφτα iphone με κλειστα τα μάτια)
challenger
Επιφανές μέλος

αν θες να πάρεις android, μην πάρεις sony xperia.Πάρε το Xperia Neo V είναι πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή!
ειναι μακραν τα χειροτερα της οικογενειας των android.
ακομα και τα HUAWEI/ZTE ειναι ταξεις ανωτερα!
Ναι, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνδεσιμότηταςΕγω επιμένω iphone Λόγω store

fockos
Επιφανές μέλος

Ναι, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα συνδεσιμότητας![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ θα τολμήσω να σου προτείνω Windows Phone 7.5 και όχι Android παρόλο που η έκδοση 8 έχει ανακοινωθεί ήδη. Δεν θα σου προτείνω Android γιατί τα πλεονεκτήματα του είναι λίγο ανούσια. Μιλάνε για χιλιάδες εφαρμογές, πράγματι έτσι είναι. Το 90% είναι για πέταμα. Το ίδιο ισχύει και για το iOS αλλά και το WindowsPhone ... εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όλες οι συσκευές έχουν τις 5 ή 20 πραγματικά χρήσιμες εφαρμογές. Πάμε παρακάτω το Android είναι αχταρμάς. Από την μια αυστηρές πρακτικές όπως σχεδόν υποχρεωτική σύνδεση με το Google Account και από την άλλη μπορώ να σου εγκαταστήσω εφαρμογή που θα ηχογραφεί όλες τις κλείσεις και θα μου τις στέλνει σε email. Και για να μιλήσουμε λίγο πιο πρακτικά, μπορεί να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που θα απασχολεί 24h την CPU και μετά να τρέχεις στα service γιατί δεν σου κρατάει πολύ η μπαταρία.
Για αυτούς τους λόγους εφόσον δεν θέλεις iPhone, θα σου πρότεινα το Nokia Lumia 710 που κοστίζει 299€ στα καταστήματα της Vodafone.
challenger
Επιφανές μέλος

Η νοοτροπια που είναι στημένο είναι τελειως αποπροσανατολισμενη απο την σταθεροτητα, μόνο φρουφρου κι αρωματα είναι.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι παρά πολύ smooth λειτουργικό![]()
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό μιας και δεν τα έχω δουλέψει.
Γεια σας!!πέρασαν τα χρόνια και είπα #επιτέλους ν'αλλάξω το παλιό μου κινητούλι με ένα καινούριο!!Σκέφτομαι λοιπόν το sony ericsson vivaz pro! Είναι αρκετά ωραίο!Απλά θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάζω wallpapers μπροστά!Γιατί όσα βιντεάκια έχω δει όλοι κάτι μπλέ γραμμούλες έχουν!Αν έχετε την καλοσύνη όσοι έχουν ή ξέρουν απο το συγκεκριμένο κινητό να μου απαντήσουν γιατί με έχει φάει η αγωνία!
![]()
Εγώ θα έλεγα να πάρεις το vivaz αφού σου αρέσει. Δεν έχει σημασία αν είναι παλιό τεχνολογικά, αρκεί να καλύπτει τις ανάγκες σου
challenger
Επιφανές μέλος

Superhuman
Δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Κανα HTC έχεις κοιτάξει; Είναι καλά εργαλεία αυτά!
Τα htc γύρισαν σε windows mobile, επειδή η microsoft κυνηγά την acer (για κάτι παράλογες αιτιολογίες) πως χρησιμοποιεί πατέντες της.
Εγώ πάντως αυτό που συνεχίζω να προτείνω στην κοπέλα είναι κάποιο φθηνό android!

gregory nub
Διάσημο μέλος

αν θες να πάρεις android, μην πάρεις sony xperia.
ειναι μακραν τα χειροτερα της οικογενειας των android.
ακομα και τα HUAWEI/ZTE ειναι ταξεις ανωτερα!
μπορείς να πεις γιατί είναι τα χειρότερα; Εγώ sony ericsson έχω, όχι ξπίρια αλλά τι κακό έχουν; Όλα δουλεύουν καλά πάνω του (εώς στιγμής)
fockos
Επιφανές μέλος

Διαφωνώ με τα windows mobile (το λειτουργικό δεν έχει ωριμάσει ακόμα) θα μάθουμε την πραγματική του αξία λίγους μήνες μετά που το store θα δουλευει με όλους τους ρυθμούς του (είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στα επίπδα της apple το store της). Ως τότε δε μπορουμε να κάνουμε ρυθμιση με ωριμα λειτουργικά όπως της apple και της android.Απαράδεκτα κατα την γνώμη μου τα windows phone.
Η νοοτροπια που είναι στημένο είναι τελειως αποπροσανατολισμενη απο την σταθεροτητα, μόνο φρουφρου κι αρωματα είναι.
To ανδροιτ προσωπικά με απογοήτευσε ως λειτουργικό.... και πιο πολύ απογοητεηκα απο το store της πάντως για την htc εχω να πω τα καλύτερα από πλευρά κατασκευής του κινητού αλλά και παραμετροποίησης του λειτουργικού.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.