iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 18:25 Ο iJohnnyCash: #1 22-04-08 18:25 Αν και πρόσφατα η SE ανακοίνωσε το XPERIA X1, φαίνεται ότι συνεχίζει να υποστηρίζει την δικιά της πλατφόρμα (UIQ). Συγκεκριμένα παρουσίασε 2 νέες συσκευές με UIQ, αν και αυτή την φορά η πρόταση της εμπεριέχει και το κλασσικό αλφαριθμητικό, μάλιστα υπάρχουν δύο ειδών μενού. Το ένα είναι σχεδιασμένο για την χρήση με Touch Screen, ενώ το άλλο είναι σχεδιασμένο για την χρήση του κινητού με τα πλήκτρα. Μάλλον η SE παραδέχεται ότι το jog dial δεν ήταν λύση . Όπως, ίσως, γίνεται αντιληπτό ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα που έχει ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες χωρίς την χρήση stylus Αν και οι προηγούμενες UIQ προτάσεις απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο Target Group, κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την G σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2008 στις 23:25 Ο Guest 990498: #2 22-04-08 23:25 Όμορφα είναι. Καλό είναι πάντως που επιμένε στο UIQ! Είναι καλό να έχεις επιλογές. Μερικοί το λάτρεψαν (αδελφός μου) και μερικοί το σιχάθηκαν (εγώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 23:41 Ο iJohnnyCash: #3 22-04-08 23:41 Για smartphone είναι καλή πρόταση το G, όχι όμως για pda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και πρόσφατα η SE ανακοίνωσε το XPERIA X1, φαίνεται ότι συνεχίζει να υποστηρίζει την δικιά της πλατφόρμα (UIQ). Συγκεκριμένα παρουσίασε 2 νέες συσκευές με UIQ, αν και αυτή την φορά η πρόταση της εμπεριέχει και το κλασσικό αλφαριθμητικό, μάλιστα υπάρχουν δύο ειδών μενού. Το ένα είναι σχεδιασμένο για την χρήση με Touch Screen, ενώ το άλλο είναι σχεδιασμένο για την χρήση του κινητού με τα πλήκτρα. Μάλλον η SE παραδέχεται ότι το jog dial δεν ήταν λύση . Όπως, ίσως, γίνεται αντιληπτό ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα που έχει ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες χωρίς την χρήση stylus Αν και οι προηγούμενες UIQ προτάσεις απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο Target Group, κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την G σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2008 στις 23:25 Ο Guest 990498: #2 22-04-08 23:25 Όμορφα είναι. Καλό είναι πάντως που επιμένε στο UIQ! Είναι καλό να έχεις επιλογές. Μερικοί το λάτρεψαν (αδελφός μου) και μερικοί το σιχάθηκαν (εγώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 23:41 Ο iJohnnyCash: #3 22-04-08 23:41 Για smartphone είναι καλή πρόταση το G, όχι όμως για pda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όμορφα είναι. Καλό είναι πάντως που επιμένε στο UIQ! Είναι καλό να έχεις επιλογές. Μερικοί το λάτρεψαν (αδελφός μου) και μερικοί το σιχάθηκαν (εγώ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 23:41 Ο iJohnnyCash: #3 22-04-08 23:41 Για smartphone είναι καλή πρόταση το G, όχι όμως για pda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για smartphone είναι καλή πρόταση το G, όχι όμως για pda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.