iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Είμαι σε safe mode τώρα και τρέχω nod32 μπας και καταφερώ να σώσω τα αρχεία μου και γενικά να σβήσω τον ιο...
Εχω σκοπο να δοκιμάσω και Spybot και adware ... τι αλλο να δοκιμάσω;
Τα αρχεία μου ειναι γία πέταμα;
Δεν είναι λίγο περίεργο που ολά τα αρχεία που κολλησαν το ιο ηταν στο δεύτερο δίσκο;
Μήπως φταίει που έχω κλείσει το nat και το firewall του router;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Backdoor.Win32.Small.gl [Kaspersky Lab], Virus.Win32.Tenga.a [Kaspersky Lab], BackDoor-CTM [McAfee], W32/Gael.worm.a [McAfee], W32/Tenga-A [Sophos], PE_TENGA.A [Trend Micro],
W32.Licum
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Η symantec λέει ότι ο ιός έρχεται μέσω της TCP port 139...
Δεν πρέπει να είναι δύσκολος στην αφαίρεση καθώς τα περισσότερα antivirus τον φιάχνουν...
εδώ είναι πληροφορίες για τον ιό από τη symantec
και εδω από το nod32
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό σημαίνει οτι μολύνει τα exe έτσι;Modifies other executable files by appending its code.
Το Nod32 σε safe mode εντώπισε τα αρχεία αυτά ... αλλά επειδή μου είπε ότι μπορεί να τα καθαρίσει εγώ δεν τα έσβησα αλλά τα κάθαρισα... μήπως να τα σβήσω;

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

κανονικά αφού έχεις κάπιο ανοιχτό δεν θα έπρεπε να περάσει από εκεί ο ιός...
τι ακριβώς έγινε δεν ξέρω....
Απ' ότι κατάλαβα κι εγώ, τα exe πειράζει...
Για τα αρχεία, μια δοκιμή θα σε πείσει!
Αφού τα καθάρισες, κάνε ένα restart και δες!!!
Αν δεν σου ξαναεμφανιστεί είσαι ΟΚ!
(Αν τα σβήσεις προφανώς κάτι δεν θα δουλεύει μετά...)
Πάντως ενημέρωσε firewall και antivirus... ο ιός αυτός είναι ψιλοπαλιός και δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δεν μου λες πειραζει που το karpersky anti-hacker(firewall) το εχω trial απλως αυτο το διαστημα ψαχνω να δω ποιο μου καθετε καλλιτερα;(έσυ ποιο έχεις

οσο για καθαρισμο... τώρα εβαλλα να κάνει ξανα έναν αλλα θα ψάξει και μέσα σε zip

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

και symantec corporate edition για antivirus
βέβαια όσον αφορά το internet υπάρχει ένα ακόμα firewall (δεν ξέρω ακριβώς ποιο) στον server...
Ευτυχώς πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!
EDIT: Και εγώ έχω το antivirus να κάνει αυτόματο update αλλά για κάποιο λόγο πολλές φορές δεν κάνει! Καλό είναι να ελέγχεις συχνά τι έκδοση definitions έχεις!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

έχασες ...
λοιπον ποτε θα μου στειλεις το videακι απο το κέρασμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.