Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.797 μηνύματα.
28-11-25
19:50
Πόσα θα εισπράξουν οι ηθοποιοί του Strangr Things για την 5η σεζόν?
Το Netflix, φυσικά, δεν δημοσιοποιεί επίσημα τις ατομικές συμφωνίες, ωστόσο διάφορες αξιόπιστες πηγές και entertainment trackers αναφέρουν ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές λαμβάνουν από $6 έως και $10 εκατομμύρια για τη σεζόν, ανάλογα με την εμπειρία τους και το συμβόλαιό τους. Η Millie Bobby Brown, μάλιστα, αμείβεται μέσω ενός μεγαλύτερου multi-project deal με το Netflix, κάτι που εξηγεί γιατί τα ποσά της συνήθως αναφέρονται ξεχωριστά.
Σημείωμα συντονιστή: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θεμα "Netflix"
Το Netflix, φυσικά, δεν δημοσιοποιεί επίσημα τις ατομικές συμφωνίες, ωστόσο διάφορες αξιόπιστες πηγές και entertainment trackers αναφέρουν ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές λαμβάνουν από $6 έως και $10 εκατομμύρια για τη σεζόν, ανάλογα με την εμπειρία τους και το συμβόλαιό τους. Η Millie Bobby Brown, μάλιστα, αμείβεται μέσω ενός μεγαλύτερου multi-project deal με το Netflix, κάτι που εξηγεί γιατί τα ποσά της συνήθως αναφέρονται ξεχωριστά.
- Millie Bobby Brown (Eleven) - $10 εκατομμύρια
- David Harbour (Hopper) - $9,5 εκατομμύρια
- Winona Ryder (Joyce) - $9,5 εκατομμύρια
- Finn Wolfhard (Mike) - $7 εκατομμύρια
- Gaten Matarazzo (Dustin) - $7 εκατομμύρια
- Caleb McLaughlin (Lucas) - $7 εκατομμύρια
- Noah Schnapp (Will) - $7 εκατομμύρια
- Sadie Sink (Max) - $7 εκατομμύρια
- Natalia Dyer (Nancy) - $6 εκατομμύρια
- Charlie Heaton (Jonathan) - $6 εκατομμύρια
- Joe Keery (Steve) - $6 εκατομμύρια
- Maya Hawke (Robin) - $6 εκατομμύρια
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.246 μηνύματα.
28-11-25
20:34
Απορώ πως το βλέπετε ακόμη αυτό το Stranger Things. Και που ειμαι φαν του μεταφυσικού δηλαδή..δεν
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.797 μηνύματα.
28-11-25
20:57
Για ψυχαγωγία το βλέπουμε και όχι για να αποκτήσουμε ακαδημαϊκή μόρφωση.Απορώ πως το βλέπετε ακόμη αυτό το Stranger Things. Και που ειμαι φαν του μεταφυσικού δηλαδή..δεν
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.246 μηνύματα.
28-11-25
21:29
Μωρε ναι δεν είπα ότι το βλεπετε για κάτι άλλο. Απλά όσες φορες του εδωσα ευκαιρίες κάτι δεν μου καθόταν καλά. Μόνο την 1η σεζόν είχα δει.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.197 μηνύματα.
29-11-25
03:27
νταξει, επεισοδιαρα το τελος του 4ου (part 1). Μου αρεσει το πώς χτιζει ολους τους χαρακτηρες, ειδικα Will και Robin. Μεχρι προχθες πριν την αρχισω, ειχα ξενερωσει που δεν θυμομουν και πολλα και ειχα αποστασιοποιηθει απο τους χαρακτηρες, δεν τους ενιωθα επειδη περασαν τοσα χρονια και σα να με κουρασε. Αλλα στα μισα του 1ου επανηλθα, μου ξαναρεσε χαχα
Για να δουμε πώς την κλεισουν τη σειρα. Καλά ειδικα το running up that hill με εχει στοιχειωσει, τρομερο κομματι, παντα θα μου θυμιζει τα δύσκολα του στρατου το 2022 που ειχε βγει η 4η σεζον και την εβλεπα οσο ημουν φανταρος, μου κρατουσε παρεα, ειδικα το κομματι αυτο με σημαδεψε, προφανως με την κλασικη σκηνη που τρεχει η μαξ
Για να δουμε πώς την κλεισουν τη σειρα. Καλά ειδικα το running up that hill με εχει στοιχειωσει, τρομερο κομματι, παντα θα μου θυμιζει τα δύσκολα του στρατου το 2022 που ειχε βγει η 4η σεζον και την εβλεπα οσο ημουν φανταρος, μου κρατουσε παρεα, ειδικα το κομματι αυτο με σημαδεψε, προφανως με την κλασικη σκηνη που τρεχει η μαξ
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.269 μηνύματα.
29-11-25
12:57
Αυτο ακριβως. Μετα τη τριτη-τεταρτη σεζον κουρασε πολυ.Απορώ πως το βλέπετε ακόμη αυτό το Stranger Things. Και που ειμαι φαν του μεταφυσικού δηλαδή..δεν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κλασικο μιλκαρισμα νετφλιξ για τα λεφτα ...
Dias
Επιφανές μέλος
29-11-25
17:36
Προφανώς. Αυτοί πουλάνε ψυχαγωγία κι εμείς την αγοράζουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα;Κλασικο μιλκαρισμα νετφλιξ για τα λεφτα ...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα.
30-11-25
13:43
Τελείωσα χθες το 1ο μέρος . Καλά το χτίζουν .. αν και εγω θα ήθελα να είχε τελειώσει στην 4η σεζόν αν απλώς η Nancy στόχευε το κεφάλι . Η ηθοποιία πως σας φαίνεται ; Μόνο εγώ τη βρήκα λίγο underwhelming , από όλο σχεδόν το casting ;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.269 μηνύματα.
30-11-25
15:04
Να κρατανε ενα επιπεδο οι σειρες .Προφανώς. Αυτοί πουλάνε ψυχαγωγία κι εμείς την αγοράζουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα;
Καπου πρεπει να μπει ενα φρενο.
Απο τη τριτη σεζον το εχω παρατηρησει εγω.Μόνο εγώ τη βρήκα λίγο underwhelming , από όλο σχεδόν το casting ;
Επισης ισως φταιει οτι γνωρισαμε τους χαρακτηρες παιδια και πλεον ειναι ενηλικα ατομα.
Dias
Επιφανές μέλος
30-11-25
15:19
Αυτό που έχω παρατηρήσει σε αρκετούς γνωστούς, είναι ότι ενώ "φτύνουν" τη σειρά "stranger things", την παρακολουθούν ανελλιπώς. Γιατί άραγε;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
30-11-25
18:10
Γιατι τη ξεκινησαμε και οι πρωτες 3-4 σεζον ηταν πολυ καλες ισως??Αυτό που έχω παρατηρήσει σε αρκετούς γνωστούς, είναι ότι ενώ "φτύνουν" τη σειρά "stranger things", την παρακολουθούν ανελλιπώς. Γιατί άραγε;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.197 μηνύματα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.602 μηνύματα.
29-12-25
22:42
Πώς σας φάνηκε το vol.2 του Stranger things ; @Dias περιμένω και τη γνώμη σου μιας και έμπλεξαν αρκετή φυσική 

chester20080
Επιφανές μέλος
29-12-25
22:48
απο πού να το πρωτοπιασουμεΠώς σας φάνηκε το vol.2 του Stranger things ; @Dias περιμένω και τη γνώμη σου μιας και έμπλεξαν αρκετή φυσική![]()
Dias
Επιφανές μέλος
29-12-25
22:52
Ενώ το vol.1 ξεκίνησε καλά, το vol.2 μας τα χάλασε. Αργό, βαρετό, άσκοπη πολυλογία. Όσο για τη <<Φυσική>>, ασχολίαστο. Ελπίζω μόνο το φινάλε να αποκαταστήσει την αίγλη.Πώς σας φάνηκε το vol.2 του Stranger things ; @Dias περιμένω και τη γνώμη σου μιας και έμπλεξαν αρκετή φυσική![]()
chester20080
Επιφανές μέλος
29-12-25
22:54
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
30-12-25
13:34
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡΣ!!!!!!!!!!!!!!
Προσωπικο μου review για το vol1 (μεχρι και το 4ο επεισοδιο) .
Δεν είμαι hater της σειράς. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι αυτή η σεζόν είναι διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα· ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι μέχρι στιγμής το σενάριο αποτελεί αισθητό πρόβλημα, και θα εξηγήσω ακριβώς το γιατί.
Καταρχάς, η γραφή των χαρακτήρων είναι πολύ αποσπασματική. Ο Jonathan, σε γενικές γραμμές, είναι εντελώς άχρηστος αυτή τη σεζόν. Η συνεχής κόντρα του με τον Steve για τη Nancy έχει ήδη τραβήξει υπερβολικά, κρατάει εδώ και πολύ καιρό και δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι θα σταματήσει. Ο Dustin και ο Steve είχαν μερικές αστείες σκηνές όπου τσακώνονται μεταξύ τους, και καταλαβαίνω την απογοήτευση του Dustin που όλοι έχουν ξεχάσει τον Eddie, αλλά μετά από τέσσερα επεισόδια αυτές οι κακογραμμένες συγκρούσεις τραβιούνται υπερβολικά. Με λίγα λόγια, οι συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων, σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν, φαίνονται ξεκάθαρα αφύσικες.
Τα προβλήματα με την πλοκή – Ο στρατός αυτή τη σεζόν είναι κακοδουλεμένος και ασυνεπής με τη βασική λογική. Υποτίθεται ότι έχουν μελετήσει τα πλάσματα από το Upside Down και η Dr. Kay λέει ξεκάθαρα ότι γνωρίζουν πως η αδυναμία τους είναι η θερμότητα (η φωτιά), κι όμως όταν εμφανίζεται ένας Demogorgon συνεχίζουν να βασίζονται στα όπλα. Πώς είναι δυνατόν να μην είναι προετοιμασμένοι μέχρι τώρα; Και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στη βάση στο Upside Down.
Το ίδιο το Upside Down επίσης παρουσιάζεται κακογραμμένο και ασυνεπές σε σχέση με το πώς το είχε παρουσιάσει αρχικά η σειρά. Ήταν ένας επικίνδυνος τόπος, με τοξικά σπόρια στον αέρα. Έμοιαζε εχθρικός και τρομακτικός, ενώ τώρα είναι σαν να μπορείς απλώς να κατασκηνώσεις εκεί. Πού είναι τα ιπτάμενα δαιμονικά πουλιά που σκότωσαν τον Eddie; Και αν ο στρατός τα εξόντωσε όλα, πώς γίνεται να παραμένει τόσο απροετοίμαστος;
Οι Demogorgons είναι επίσης απίστευτα ασυνεπείς. Η Karen Wheeler επιβιώνει somehow από επίθεση Demogorgon, αλλά στο επόμενο επεισόδιο ένας Demogorgon σκοτώνει εύκολα πολλούς οπλισμένους στρατιώτες που του πυροβολούν. Μήπως ο Demogorgon κατάλαβε ότι η Karen και ο Ted είναι πολύ σημαντικοί για τη σειρά για να πεθάνουν;
Όλα δείχνουν απλώς βιαστικά σε αυτό το πρώτο μισό. Πρόσθεσαν τόσα πολλά στοιχεία που τώρα δυσκολεύονται να τα διαχειριστούν όλα μαζί. Πώς έκαναν τόσες «διεισδύσεις» στο Upside Down και παρ’ όλα αυτά δεν παρατήρησαν ποτέ τον τεράστιο τοίχο;
Η τελική μάχη – Η τελική μάχη ήταν γυρισμένη εξαιρετικά. Μου άρεσε πολύ η κινηματογράφηση. Η προσθήκη του Will να αποκτά δυνάμεις όπως η Eleven ήταν καλή από μία άποψη, αλλά ήδη φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε υπερκορεσμό, αφού πιθανότατα θα μπουν στη μάχη και η Eleven με την αδερφή της.
Υπήρχαν όμως και στιγμές κακής γραφής σε αυτές τις σκηνές. Ο Vecna εμφανίζεται για πρώτη φορά και εξουδετερώνει εύκολα τους πάντες. Φαίνεται σαν πραγματική απειλή. Όταν όμως η Joyce του αντιστέκεται, απλώς την πετάει στην άκρη επειδή είναι πολύ σημαντική για να τη σκοτώσει, σε αντίθεση με τους τυχαίους στρατιώτες γύρω τους. Ειρωνικά, μετά τη μικρή του ομιλία με τον Will, «διατάζει» τους Demogorgons να τους σκοτώσουν όλους, οπότε το γεγονός ότι δεν σκότωσε τη Joyce νωρίτερα μοιάζει με βολική σεναριακή επιλογή, αφού ο Will είναι αυτός που πρέπει να σώσει τους πάντες.
Ο Vecna στη συνέχεια απλώς φεύγει αφού μιλήσει με τον Will, κάτι που γεννά το ερώτημα: γιατί ήρθε καν εξαρχής; Για να επιδείξει τη δύναμή του; Ουσιαστικά δεν οδηγεί πουθενά.
Συνολικά, εξακολουθώ να ανυπομονώ να δω τη συνέχεια της σειράς, αλλά περιμένω πολύ καλύτερη γραφή. Ξέρω ότι μπορούν να δημιουργήσουν καλυτερα πράγματα, οπότε ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα δέσουν με κάποιον τρόπο.
Y.Γ Το comeout του Will ειναι για γελια . Ωρες , ωρες νομιζα εβλεπα σειρα του nickelodeon για εφηβους. Θα πεσει κραξιμο στο vol 2 , αλλα περιμενω το series finale episode. Παρακαλουνται funboys της σειρας, να παρουν ζαναξ απο το δικασμα που θα ακολουθησει. No mercy.
Συνολικος βαθμος : 7/10
Δεν είμαι hater της σειράς. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι αυτή η σεζόν είναι διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα· ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι μέχρι στιγμής το σενάριο αποτελεί αισθητό πρόβλημα, και θα εξηγήσω ακριβώς το γιατί.
Καταρχάς, η γραφή των χαρακτήρων είναι πολύ αποσπασματική. Ο Jonathan, σε γενικές γραμμές, είναι εντελώς άχρηστος αυτή τη σεζόν. Η συνεχής κόντρα του με τον Steve για τη Nancy έχει ήδη τραβήξει υπερβολικά, κρατάει εδώ και πολύ καιρό και δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι θα σταματήσει. Ο Dustin και ο Steve είχαν μερικές αστείες σκηνές όπου τσακώνονται μεταξύ τους, και καταλαβαίνω την απογοήτευση του Dustin που όλοι έχουν ξεχάσει τον Eddie, αλλά μετά από τέσσερα επεισόδια αυτές οι κακογραμμένες συγκρούσεις τραβιούνται υπερβολικά. Με λίγα λόγια, οι συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων, σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν, φαίνονται ξεκάθαρα αφύσικες.
Τα προβλήματα με την πλοκή – Ο στρατός αυτή τη σεζόν είναι κακοδουλεμένος και ασυνεπής με τη βασική λογική. Υποτίθεται ότι έχουν μελετήσει τα πλάσματα από το Upside Down και η Dr. Kay λέει ξεκάθαρα ότι γνωρίζουν πως η αδυναμία τους είναι η θερμότητα (η φωτιά), κι όμως όταν εμφανίζεται ένας Demogorgon συνεχίζουν να βασίζονται στα όπλα. Πώς είναι δυνατόν να μην είναι προετοιμασμένοι μέχρι τώρα; Και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στη βάση στο Upside Down.
Το ίδιο το Upside Down επίσης παρουσιάζεται κακογραμμένο και ασυνεπές σε σχέση με το πώς το είχε παρουσιάσει αρχικά η σειρά. Ήταν ένας επικίνδυνος τόπος, με τοξικά σπόρια στον αέρα. Έμοιαζε εχθρικός και τρομακτικός, ενώ τώρα είναι σαν να μπορείς απλώς να κατασκηνώσεις εκεί. Πού είναι τα ιπτάμενα δαιμονικά πουλιά που σκότωσαν τον Eddie; Και αν ο στρατός τα εξόντωσε όλα, πώς γίνεται να παραμένει τόσο απροετοίμαστος;
Οι Demogorgons είναι επίσης απίστευτα ασυνεπείς. Η Karen Wheeler επιβιώνει somehow από επίθεση Demogorgon, αλλά στο επόμενο επεισόδιο ένας Demogorgon σκοτώνει εύκολα πολλούς οπλισμένους στρατιώτες που του πυροβολούν. Μήπως ο Demogorgon κατάλαβε ότι η Karen και ο Ted είναι πολύ σημαντικοί για τη σειρά για να πεθάνουν;
Όλα δείχνουν απλώς βιαστικά σε αυτό το πρώτο μισό. Πρόσθεσαν τόσα πολλά στοιχεία που τώρα δυσκολεύονται να τα διαχειριστούν όλα μαζί. Πώς έκαναν τόσες «διεισδύσεις» στο Upside Down και παρ’ όλα αυτά δεν παρατήρησαν ποτέ τον τεράστιο τοίχο;
Η τελική μάχη – Η τελική μάχη ήταν γυρισμένη εξαιρετικά. Μου άρεσε πολύ η κινηματογράφηση. Η προσθήκη του Will να αποκτά δυνάμεις όπως η Eleven ήταν καλή από μία άποψη, αλλά ήδη φαίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε υπερκορεσμό, αφού πιθανότατα θα μπουν στη μάχη και η Eleven με την αδερφή της.
Υπήρχαν όμως και στιγμές κακής γραφής σε αυτές τις σκηνές. Ο Vecna εμφανίζεται για πρώτη φορά και εξουδετερώνει εύκολα τους πάντες. Φαίνεται σαν πραγματική απειλή. Όταν όμως η Joyce του αντιστέκεται, απλώς την πετάει στην άκρη επειδή είναι πολύ σημαντική για να τη σκοτώσει, σε αντίθεση με τους τυχαίους στρατιώτες γύρω τους. Ειρωνικά, μετά τη μικρή του ομιλία με τον Will, «διατάζει» τους Demogorgons να τους σκοτώσουν όλους, οπότε το γεγονός ότι δεν σκότωσε τη Joyce νωρίτερα μοιάζει με βολική σεναριακή επιλογή, αφού ο Will είναι αυτός που πρέπει να σώσει τους πάντες.
Ο Vecna στη συνέχεια απλώς φεύγει αφού μιλήσει με τον Will, κάτι που γεννά το ερώτημα: γιατί ήρθε καν εξαρχής; Για να επιδείξει τη δύναμή του; Ουσιαστικά δεν οδηγεί πουθενά.
Συνολικά, εξακολουθώ να ανυπομονώ να δω τη συνέχεια της σειράς, αλλά περιμένω πολύ καλύτερη γραφή. Ξέρω ότι μπορούν να δημιουργήσουν καλυτερα πράγματα, οπότε ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα δέσουν με κάποιον τρόπο.
Y.Γ Το comeout του Will ειναι για γελια . Ωρες , ωρες νομιζα εβλεπα σειρα του nickelodeon για εφηβους. Θα πεσει κραξιμο στο vol 2 , αλλα περιμενω το series finale episode. Παρακαλουνται funboys της σειρας, να παρουν ζαναξ απο το δικασμα που θα ακολουθησει. No mercy.
Συνολικος βαθμος : 7/10
οταν εγω @Dias ελεγα οτι milkaroun τη σειρα για τα φραγκα, με εκραζες. Κλασικο νετφλιξ εν ετη 2025.Ενώ το vol.1 ξεκίνησε καλά, το vol.2 μας τα χάλασε. Αργό, βαρετό, άσκοπη πολυλογία. Όσο για τη <<Φυσική>>, ασχολίαστο. Ελπίζω μόνο το φινάλε να αποκαταστήσει την αίγλη.
True dat. θυμισε σειρα nickelodeon.ειδικα οι side characters , πιο προβλεψιμοι και βαρετοι δεν γινεται να ηταν.Μόνο εγώ τη βρήκα λίγο underwhelming , από όλο σχεδόν το casting ;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα.
30-12-25
13:51
Will: im gay
Eleven:
Δειτε it: welcome to Derry
Eleven:
Δειτε it: welcome to Derry
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
30-12-25
13:51
Καλα σημαδια ο will εδωσε απο την 4η σεζον οτι ειναι γκει.
Το ξεραμε αυτο. Απλα δεν ξεραμε οτι θα το κανουν τοσο ΣΚΑΤΑ το comeout.
Micro
Συντονιστής
30-12-25
14:15
meanwhile eleven 16 χρονών
και μιλάμε για το 80 τώρα , όλοι τόσο προοδευτικοί ήταν ; Τελος πάντων αυτό ήταν το λίγοτερο , το vol 2 είχε πολλά προβλήματα . Για εμένα το μεγαλύτερο plot hole ηταν η σκηνή χωρισμού , που δεν το κατάλαβα καν ότι χωρισαν . Το είδα μετά στο τικ τοκ . Οι σεναριογράφοι έλεγαν δεν έχει κανείς plot armor και πραγματικά δεν βγάζει νόημα το πως έζησαν έκει μέσα .Καλα σημαδια ο will εδωσε απο την 4η σεζον οτι ειναι γκει.
Το ξεραμε αυτο. Απλα δεν ξεραμε οτι θα το κανουν τοσο ΣΚΑΤΑ το comeout.
Μας τα έπρηξαν και με την Holly αντί να δείχνει το main cast . Βέβαια η holly παίζει πολύ καλά , σε αντίθεση με την eleven που δεν κουνιέται τίποτα από τα μποτοξ .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool