Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν πάμε να δούμε τους 24 παίκτες 12 μαχητές - 12 διάσημοι
- Κατερίνα Δακαλάκα
- Νάσος Παπαργυρόπουλος
- Ολγα Φαρμακη
- Γιαννης Τσιλης
- Στέλιος Κρητικός
- Ελένη Χατζίδου
- Γιαννης Δρυμωνακος
- Ξένια - Rec
- Μιχάλης Μουρούτσος
- Μαρία Σαμαρίνου
- Αλέξανδρος Παρθένης
- Κατερίνα Χαλικια
- Θοδωρής Θεοδωροπουλος
- Βιργινία Δικαιουλια
- Νίκος Θωμάς
- Αγγελική Κοκαλίτσα
- Ηλίας Γκότσης
- Μαρίνα Πήχου
- Χαρης Γιακουματος
- Ροδάνθη καπαρου καπαρακη
- Νικολας Αγορου
- Νταρια Τουροβνικ
- Μελινα Μεταξα
- Κωσταντίνος Τσαπενάκης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Johnny15
Επιφανές μέλος

Τέλος πάντων, ελπίζω ο καμεραμαν να κάνει κοντινά πλάνα στα μαγιό των παικτριων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψάχνω να βρω ένα ον για να είμαι ον και δε βρίσκω. Δεν πειράζει, είμαι ιν πάντως. Καλή τηλεθέαση!

akikos
Επιφανές μέλος

Η 1η season έχασε το ενδιαφέρον μου από τη στιμή που έφυγε ο Αγριανίδης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που μπορούσε να απειλήσει τον Ντάνο. Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι παίκτηκε νοθεία.
Το παιχνίδι πρέπει να περιορίσει το ρόλο του κοινού στην έκβαση του παιχνιδιού και η ένωση να είναι όπως του αυθεντικού survivor.
Καλή season να έχουμε παιδιά. Μη θεοποιήσετε πάλι άτομα που δεν το αξίζουν αλλά και να το κάνετε θα προσπαθήσω να σας βάλω στο δρόμο της λογικής.
fockos
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

επαθλο: η σκηνή στην παραλία
Η ασυλία πλέον στο αγώνισμα θα είναι 1
η άλλη θα δίνεται βάση της απόδοσης των αποτελεσμάτων στα παιχνίδια
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Παρόαυτα εγώ θα το βλέπω μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω

Johnny15
Επιφανές μέλος

Οι μούρες των περισσότερων παιχτών είναι τόσο σπαστικές που θες να τους χτυπήσεις στη μούρη χωρίς λογο
Παρόαυτα εγώ θα το βλέπω μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω![]()
Κάτσε να μείνουν νηστικοί μια δυο βδομάδες και θα αλλάξουν. Θα βγουν προς τα εξω οι χαρακτήρες του.
akikos
Επιφανές μέλος

O αρχηγός λέει αλήθειες.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Το πιο άχρηστο δώρο σε εκείνη τη παραλία δεν μπορείς ούτε να ψαρέψεις ούτε έχει ιδιαίτερα πολλά ψάρια. Επίσης πέρυσι ειχε ακριβως τα ιδια δώρα. Δεν το άλλαξαν καθόλου;
το βλέπω από φέτος 1η φορά μάλλον όχι
American Economist
Επιφανές μέλος

Κυριακη 21/1 45%
Τα πραγματα αλλαξαν ομως χθες
Δευτερα 22/1
Survivor 28.6%
Τατουαζ 22.6%
Το τατουαζ κρατησε το 83.7% της τηλεθεασης του σε αντιθεση με το ριαλτι που κρατησε το 63.6%.
Λογικο ειναι ομως τα προσωπα δεν εχουν ενδιαφερον.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ασυλία από παιχνίδι: Μαρία Σαμαρίνου
Ασυλία από αγωνίσματα: Ολγα Φαρμακη
Για αποχώρηση
Από κάλπη: Ελένη Χατζίδου
Αφαιρετική μέθοδο από Ολγα: Γιαννης Δρυμωνακος
Αφαιρετική μέθοδο από Μαρία: Αλέξανδρος Παρθένης
Guest 045911
Επισκέπτης
prinCess.
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.