fandago
Διακεκριμένο μέλος

Swinging: sex με ανταλλαγή συντρόφων
και σκέφτηκα ότι είναι ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση.

Ουσιαστικά το swinging είναι η συνειδητή επιλογή μεταξύ δύο ζευγαριών, να ανταλλάσσουν συντρόφους, σαν ερωτική εμπειρία. Διαβάζω λοιπόν ότι στην Αθήνα υπάρχει ένα τέτοιο club όπου όσο πάει έχει και περισσότερους θαμώνες.
Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο; Γιατί; Θα πηγαίνατε στο club μόνο από περιέργεια; Τι σχέσεις φαντάζεστε ότι πρέπει να έχει κάποιος με τον/την σύντροφό του για να κάνει κάτι τέτοιο;Εδώ και δυόμισι χρόνια, έχει ανοίξει στο κέντρο της πόλης το μοναδικό swinger club. Το Nirvana swinger club υποδέχεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ και των συζυγικών σχέσεων. Οι ιδιοκτήτες του, swingers και οι ίδιοι, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο που να τους εκφράζει.
[...]
Ο κόσμος που διασκεδάζει στο κλαμπ προέρχεται από όλες τις κοινωνικές βαθμίδες.
[...]
Η είσοδος στο Nirvana club δεν προϋποθέτει από το ζευγάρι να γίνει μέλος κάποιας λέσχης ή κλειστής κοινότητας. Το μπαρ, άλλωστε, δεν λειτουργεί με μυστικοπάθεια. Βασικός, όμως, κανόνας για να επιτραπεί σε κάποιον η είσοδος είναι να συνοδεύεται από τη σύντροφό του. Άνδρες μόνοι τους δεν μπορούν να περάσουν, ενώ το ίδιο δεν ισχύει για τις γυναίκες που ψάχνουν.
[...]
Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτές οι καταστάσεις ενισχύουν την ερωτική επιθυμία και τονώνουν τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Προειδοποιούν, ωστόσο, ότι όποιο ζευγάρι αποφασίσει να δοκιμάσει το swinging «θα πρέπει να έχει ή πολύ γερές βάσεις ή καθόλου βάσεις. Το πρόβλημα της σεξουαλικής ζήλιας θα πρέπει να έχει ξεπεραστεί, διαφορετικά αντί να λυθούν, θα δημιουργηθούν προβλήματα».
[...]Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι οι swingers έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μέσω Ιντερνετ διακριτικά σηματάκια που έχουν κυκλοφορήσει σε μορφή καρφίτσας, τα οποία τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν σε χώρους που δεν είναι αποκλειστικά δικού τους ενδιαφέροντος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Το βασικό για μένα θα ήταν αν οι σχέσεις με το σύντροφό μου θα παρέμεναν στο ίδιο επίπεδο με πριν (αν και μου φαίνεται δύσκολο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Από περιέργεια ίσως να πήγαινα στο bar μόνο και μόνο για να το το δω ως φαινόμενο, αλλά δε θα πήγαινα μόνο με τον σύντροφό μου, θα παίρναμε και κανα άλλο ζευγάρι μαζί ή φίλους που θα το έπαιζαν ζευγάρι, για να το σχολιάζουμε μετά.
Τώρα για το τι σχέση έχουν μεταξύ τους τα ζευγάρια που το δοκιμάζουν, θα έλεγα πως συμβαίνει σε μακροχρόνιες σχέσεις περισσότερο και που τουλάχιστον είναι ειλικρινείς. Το επιλέγουν πιθανώς για ανανεωθούν και να μη χάσουν ταυτόχρονα τη σιγουριά που τους προσφέρει η σχέση τους.
Όπως και να ΄χει δε θέλω να "πάω" με κάποιον πλην του συντρόφου μου, όπως δε θέλω να "πάει" και εκείνος. Τρόποι να ανανεώσεις αν το χρειάζεσαι την ερωτική σου ζωή υπάρχουν και με τον ίδιο σύντροφο.

Δε θέλω να έχω ανάγκη άλλον άνθρωπο για να τονώσω τι σεξουαλική μου ζωή. Πάντα λέω ναι σε παιχνίδια και αξεσουάρ, αλλα στην κρεβατοκάμαρα μπαίνουμε εμείς οι δυο μονο.

Neraida
Επιφανές μέλος

Ουσιαστικά το swinging είναι η συνειδητή επιλογή μεταξύ δύο ζευγαριών, να ανταλλάσσουν συντρόφους, σαν ερωτική εμπειρία. Διαβάζω λοιπόν ότι στην Αθήνα υπάρχει ένα τέτοιο club όπου όσο πάει έχει και περισσότερους θαμώνες.
Θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο; Γιατί; Θα πηγαίνατε στο club μόνο από περιέργεια; Τι σχέσεις φαντάζεστε ότι πρέπει να έχει κάποιος με τον/την σύντροφό του για να κάνει κάτι τέτοιο;
![]()
Οχι δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να το εκανα...Επισης καμμια πιθανοτητα να μου το προτεινε ο συντροφος μου, εαν θα ηθελε το καλο του..

Ειμαι τοσο "περιεργη"

Βεβαια θεωρω πως δεν ειναι καν τροπος ανανεωσης της σεξουαλικης ζωης ενος ζευγαριου...Εξαντλησε δλδ ολους τους υπολοιπους και κατεληξε στη συνειδητη ανταλλαγη συντροφων?! Τζισους...αλλη δουλεια δεν εχουμε και απο κει που μπερδευαμε τα μπουτια μας, τωρα μπερδευουμε αλλα πραγματα...Οχι ευχαριστω...

Για χαβαλε ομως μαζι με αλλα ζευγαρια φιλων στο εν λογω μαγαζακι θα πηγαινα..

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Βαρέθηκες κύριος/μανδάμ; Άντε στο καλό. Θες κάτι καινούριο να δοκιμάσουμε; Θα είμαστε οι δυο μας όιπως είπε και το Γιδάκι στην κρεβατοκάμαρά μας και φαντασία έχουμε, τα υπόλοιπα θα έρθουν...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Όχι στο συγκεκριμένο, αλλά πριν αρκετά χρόνια είχαμε εντοπίσει με τον πρώην μου (που τότε είμασταν στη φάση των πρώτων ραντεβού και ιδιαιτέρως χαλαροί αφού κανείς μας δεν πίστευε πως έχουμε μέλλον) ένα μπαράκι που λειτουργούσε κάπου στο Θησείο σε ένα υπόγειο, με αυστηρό face control, στο οποίο μπορούσες να πας αν σε καλούσε κάποιος και μόνο ως ζευγάρι. Κάπως ο πρώην μου γνώρισε αυτούς που το είχαν και είπαμε να το δοκιμάσουμε από περιέργεια. Δεν μπορώ να πω ήταν καλη εμπειρία, κυρίως γιατί διασκεδάζαμε βλέποντας τα πεσίματα των άλλων ζευγαριών σε άλλους. Μόλις όμως μου την έπεσε ένας ..χλιμίντζουρας ελεεινός και τρισάθλιος, η πλάκα μειώθηκε και φύγαμε. Και δεν ξαναπατήσαμε.
Η αλήθεια είναι πως πήγαμε μόνο από περιέργεια και δεν είχαμε κανένα σκοπό εξαρχής να δοκιμάσουμε ανταλλαγή. Σε γενικές γραμμές πάντως μου έκανε εντύπωση το ότι εκεί μέσα φαινόντουσαν όλοι φυσιολογικοί και ερωτευμένοι κάργα με τους συντρόφους τους παρά την διάθεση που είχαν για ανταλλαγή. Πάντως μάθαμε πως κάποιο βράδυ είχαν γίνει ευτράπελα γιατί κάποιος ζήλεψε και έσπασε το μισό μαγαζί, όπως μάθαμε και ό,τι συνέβη ..ανταλλαγή χύμα στο κύμα δημοσίως με δύο ζευγάρια τα οποία επιδόθηκαν σε ..κανονικές περιπτύξεις ενώπιον όλων των υπόλοιπων θαμώνων..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Rotoras James
Νεοφερμένο μέλος

Τιποτ'αλλο θελουμε?

Χωρις πλακα... Εως κ επικινδυνο το βρισκω! (Απο το να χαλασει η σχεση εως Hiv ktl..)

zanin
Διάσημο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Μια σχέση με γερές βάσεις μπορεί να ανέχεται κάποια τέτοιου είδους ατομική αυτονομία, μια άλλη όμως εξ'ίσου σταθερά στεκούμενη ενδέχεται να μην ανεχτεί κάτι τέτοιο -ή να μη φτάσει καν στο σημείο να προβληματιστεί σχετικά με την εμπλοκή της σε αυτό.
Πιο πιθανό είναι μια σχέση χωρίς κανέναν επιμέρους δεσμό πέραν του τίτλου να διέλθει ανενόχλητη από το swinging.
Για μένα, υπάρχει μάλλον κάποια παρεξήγηση νοημάτων σε όσους θεωρούν οτι είναι αφωσιωμένοι και παράλληλα επιδίδονται σε swinging.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή αυτή η πρόταση ίσως δεν έχει προφανή σημασία για όλους, να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάμε για ανταλλαγές όπως στο παρακάτω ανέκδοτο:Ουσιαστικά το swinging είναι η συνειδητή επιλογή μεταξύ δύο ζευγαριών, να ανταλλάσσουν συντρόφους, σαν ερωτική εμπειρία.
Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασαν, σκέφτηκαν να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων έτσι για δοκιμή. Μετά από δύο ώρες άγριο σεξ δίπλα στο τζάκι, ο ένας εκ των δύο τύπων λέει: «Ουάου! Ήταν το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ. Αναρωτιέμαι άραγε πώς να τα πάνε και τα κορίτσια!»

Toτε σιγα τη σχεση. Αρα παμε στο πολυ light "δεσμο" που αναφερθηκε. Kαι εκει οντως ειναι πιο ευκολο γιατι δε νιωθεις τοσο οτι μοιραζεσαι τον αλλον γιατι δεν εχεις δεθει μαζι του αρκετα ακομα.Πιο πιθανό είναι μια σχέση χωρίς κανέναν επιμέρους δεσμό πέραν του τίτλου να διέλθει ανενόχλητη από το swinging.
Δηλαδη ;Για μένα, υπάρχει μάλλον κάποια παρεξήγηση νοημάτων σε όσους θεωρούν οτι είναι αφωσιωμένοι και παράλληλα επιδίδονται σε swinging.
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν θα το έκανα. Δεν με εμπνέει καν σε επίπεδο φαντασίωσης (που και να με ενέπνεε, κάποιες φαντασιώσεις καλύτερα να μένουν φαντασιώσεις).

Μα προφανώς ένας πολύ light δεσμός δεν είναι σχέση με τη βαρύγδουπη έννοια.Toτε σιγα τη σχεση. Αρα παμε στο πολυ light "δεσμο" που αναφερθηκε. Kαι εκει οντως ειναι πιο ευκολο γιατι δε νιωθεις τοσο οτι μοιραζεσαι τον αλλον γιατι δεν εχεις δεθει μαζι του αρκετα ακομα.
Έτσι κι αλλιώς, ήταν απλή δήλωση της συμφωνίας μου σχετικά με τη δυνατότητα να κάνεις swinging σε μια σχέση που δεν έχει καμία στέρεη συνοχή (θεωρήστε το μια διαφορετική διατύπωση του πολύ light "δεσμού" που γράφετε).
Δεν αντιλαμβάνομαι κάποια ασάφεια στα γραπτά μου, αλλά ας έχει.Δηλαδη ;
Η αφοσίωση, υποκειμενικά ορισμένη και θεωρημένη, αναπνέει μέσω της αποκλειστικότητας. Είναι η απτή, επιβεβαιωμένη μορφή της (εγωιστικής ίσως) απαίτησης για αμοιβαία προσήλωση στους πόλους του δεσμού.

Δεν προκειται περι ασαφειας, αλλά περι ελειψεως επεξηγησης.Δεν αντιλαμβάνομαι κάποια ασάφεια στα γραπτά μου, αλλά ας έχει.

Ωραια. Συμφωνω. ....τι θελεις να πεις με το οτι οσοι λενε οτι ειναι αφοσιωμενοι και κανουν swinging εχουν παρεξηγησει καποια νοηματα ; Ειναι δυσκολο να αντιληφθουν τι σημαινει αφοσιωση ; Θεωρω πιο πιθανο απλα να μην ειναι αφοσιωμενοι πραγματικα.Η αφοσίωση, υποκειμενικά ορισμένη και θεωρημένη, αναπνέει μέσω της αποκλειστικότητας. Είναι η απτή, επιβεβαιωμένη μορφή της (εγωιστικής ίσως) απαίτησης για αμοιβαία προσήλωση στους πόλους του δεσμού.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και αν αυτο ειναι η προοδος, απλα επειδη καπιοι το λενε, εγω ως προοδο ξερω κατι που παει προς τα μπροστα... Και οσο ωραια και καλη και αν ειναι η φυση μας, το να την αφηνουμε πισω σε καπια θεματα, δειχνει οτι διαφερουμε απο τα ζωα, οτι εχουμε λιγο νιο-νιο παραπανω, αν θελουμε να ειμαστε τα ιδια με αυτα, ας ξεχασουμε και ολες τις αλλες πολιτελιες και ας παμε να ζησουμε στις ζουγκλες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.