Sydney Sweeney

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.441 μηνύματα.
Δεν είδα αναφορά στο αγαπημένο μου φόρουμ και ανησύχησα.

Τελικά τι πιστεύουμε;

Ρατσιστική διαφήμιση ή νίκη κατά της μάστιγας των woke;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.716 μηνύματα.
Πολύ όμορφη κοπέλα, ωραία διαφήμιση.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.573 μηνύματα.
ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.716 μηνύματα.
Βασικά οι ψεύτο-προοδευτικοί άρχισαν τις επιθέσεις περί δήθεν ρατσισμού. Η κοπέλα απλά έκανε μια διαφήμιση για την American Eagle. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.​

Debugging_Demon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 123 μηνύματα.
forget eugenics, welcome euJEANics. Μου θυμίζει τον σάλο που είχα ακόυσει ότι είχε γίνει στην Ελλάδα το 1995 με το it's morphin time των power rangers

Τελευταία επεξεργασία:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.573 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αφού έχει καλά γονίδια τζιν

Δεν ξέρω αν έχει καλά γονίδια φίλε. Πάντως είναι πολύ όμορφη κοπέλα, και τα Jean της πάνε πολύ.🙂🙂

Όσο αφορά την διαφήμιση πάντως θα ξαναπώ ότι έγινε σάλος από το πουθενά. Μια απλή διαφήμιση όπου μερικοί είδαν ρατσισμό εκεί που δεν υπάρχει. Τελος πάντων, αρκετό χρόνο ξοδέψαμε.​

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.193 μηνύματα.
Δεν είδα αναφορά στο αγαπημένο μου φόρουμ και ανησύχησα.

Τελικά τι πιστεύουμε;

Ρατσιστική διαφήμιση ή νίκη κατά της μάστιγας των woke;

Πολύς χαμός για το τίποτα. Κανένας ρατσισμός, καμία νίκη κατά της woke. Μία νορμάλ διαφήμιση με μια κούκλα με υγιές σώμα, το πρότυπο δηλαδή που πρέπει να προωθείται εν γένει. Μέχρι εκεί. Τώρα σαν άνθρωπος δεν μας απασχολεί, ένα συστημικό πιόνι είναι όπως όλοι οι celebrities.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια