Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.601 μηνύματα.

Ξεφτίλας πατέρας...τι είναι το παιδί και το ξέχασε; Σακούλα με ψωμί; :/: :angry:

5,5 μηνών ψυχούλα πάει. Δεν αντέχω με τον κάθε ξεφτίλα που το παίζει γονιός.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Ξεφτίλας πατέρας...τι είναι το παιδί και το ξέχασε; Σακούλα με ψωμί; :/: :angry:

5,5 μηνών ψυχούλα πάει. Δεν αντέχω με τον κάθε ξεφτίλα που το παίζει γονιός.
Μου σηκώθηκε η τρίχα, βγήκε και είπε ο παππούς (ο πατέρας του) και είπε "συνήθως το πήγαινε η νυφη μου στον βρεφονηπιακο, πρώτη φορά το πήγε ο γιος μου, δεν ξέρω γιατί"

Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο αυτής της μάνας, μια ημέρα να μην μπορείς να πας εσύ το παιδί και να πεις να το αφήσει ο άντρας σου, και να σου το σκοτώνει....δραμαααα

Τι πάει να πει το ξέχασα;; Αφού όταν βγήκε από το σπίτι, είχε στο μυαλό του να πάω το μωρό στο βρεφονηπιακο, ΠΩΣ έστριψε και πήγε στην δουλειά, βγήκε, έκλεισε το αυτοκίνητο, πήγε στο υπηρεσιακό και δεν κατάλαβε τίποτα;;

Καλά κάνουν οι μπάτσοι που δεν επιτρέπουν να εχεις φιμε παράθυρα. Αν το αυτοκίνητο του δεν είχε, θα το είχαν δει το μωρό περαστικοί....τι τα ήθελε άραγε (αυτός και κάθε Έλληνας), ποιοι είστε, η Μπιγιονσέ που δεν θέλει να την δουν οι παπαράτσι;;

Που ζούμε....

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Μου σηκώθηκε η τρίχα, βγήκε και είπε ο παππούς (ο πατέρας του) και είπε "συνήθως το πήγαινε η νυφη μου στον βρεφονηπιακο, πρώτη φορά το πήγε ο γιος μου, δεν ξέρω γιατί"

Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο αυτής της μάνας, μια ημέρα να μην μπορείς να πας εσύ το παιδί και να πεις να το αφήσει ο άντρας σου, και να σου το σκοτώνει....δραμαααα

Τι πάει να πει το ξέχασα;; Αφού όταν βγήκε από το σπίτι, είχε στο μυαλό του να πάω το μωρό στο βρεφονηπιακο, ΠΩΣ έστριψε και πήγε στην δουλειά, βγήκε, έκλεισε το αυτοκίνητο, πήγε στο υπηρεσιακό και δεν κατάλαβε τίποτα;;

Καλά κάνουν οι μπάτσοι που δεν επιτρέπουν να εχεις φιμε παράθυρα. Αν το αυτοκίνητο του δεν είχε, θα το είχαν δει το μωρό περαστικοί....τι τα ήθελε άραγε (αυτός και κάθε Έλληνας), ποιοι είστε, η Μπιγιονσέ που δεν θέλει να την δουν οι παπαράτσι;;

Που ζούμε....
Γιατί μπορείς να αντιληφθείς του πατέρα;

Το πράγμα απλο ειναι. 5,5 μηνών μωρο και οι 2 γονείς εργαζόμενοι. Για να το πήγαινε στον σταθμό στις 7, ειχε σηκωθεί τουλάχιστον από τις 6, με ποιος ξέρει ποσες ώρες ύπνου το προηγούμενο βράδυ και γενικότερα τους προηγούμενους μήνες. Η έλλειψη ύπνου αυτά φέρνει, ειδικά οσο μεγαλώνει ο άνθρωπος. Το physical toll που απαιτεί η ανατροφή ενός παιδιού είναι ενας απο τους βασικούς λόγους που δε θα ηθελα παιδια, εκτός αν ημουν αρκετά πλούσιος ωστε να μη χρειάζεται να δουλεύω. Και επανέρχομαι στη πηγή τους προβλήματος: Στους 5,5 μηνες έπρεπε ακόμα ο ένας εκ των δύο να ήταν σε γονική άδεια, αλλα δεν. Γιατι; Γιατι ζούνε σε σαπια χώρα. Άλλος ενας θάνατος που πρέπει να χρεωθεί στο κράτος.

1683748893105.png

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.601 μηνύματα.
O τρόπος εργασίας δυστυχώς έχει τρελάνει πολύ κόσμο. Ο άνθρωπος αυτός (όσο και αν μην δικαιολογείται) άφησε το αμάξι αυτό για να πάρει το αμάξι της δουλειάς και να πάει από την Άρτα στην Κεφαλονιά. Το ταξίδι αυτό έχει κάποια απόσταση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν άκουσε το παιδάκι του, μέσα στο αμάξι, όσο αυτός οδηγούσε, το παιδάκι δεν κουνιόταν; Δεν έβγαζε ήχους; Το παιδάκι δεν είναι σημειωματάριο να είναι ακίνητο στο κάθισμα. Τι να πω... Μηχανικές κινήσεις έκανε ο δόλιος και το ξέχασε. Μπορεί να μιλούσε στο τηλέφωνο όσο οδηγούσε, να ήταν τελείως απασχολημένος με κάποιο σοβαρό θέμα δουλειάς και απλά βγήκε από το αμάξι χωρίς να ελέγξει για το παιδί του. :/: Σκέτη φρίκη. Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση των γονιών αυτών, να διαπιστώνω τα πρώτα λεπτά τι ακριβώς έχει συμβεί με το παιδάκι. Εκεί πραγματικά, κάποιος θα μπορούσε εύκολα να πάθει ανακοπή επιτόπου ή να πάει να πέσει από κανένα μπαλκόνι.

Μην είμαστε τόσο κριτικοί με τους ανθρώπους. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Ο ηθικός αυτουργός στις περισσότερες περιπτώσεις (και όχι μόνο γι' αυτό το θέμα) είναι η τοξική κοινωνία και ο εργασιακός μεσαίωνας. Oι άνθρωποι την ημέρα καλούνται να αναλάβουν ευθύνες που δεν τους αναλογούν για να δουλεύει το "οικονομικό" σύστημα. Πόσα παιδάκια παλιά πνίγονταν με το γάλα στην κούνια επειδή η νέα μαμά έπρεπε να φροντίσει το σπίτι και να προσέχει τα άλλα παιδάκια που έπαιζαν στην αυλή μέσα στις πέτρες (με κίνδυνο να χτυπήσουν ή να τα τσιμπήσει κάποιο φίδι, να τα φάει κάποιο αδέσποτο σκυλί κτλ); Διαβάστε λίγο Παπαδιαμάντη να δείτε ότι η κοινωνία δεν έχει αλλάξει και πολύ ως προς την ανθρώπινη αμέλεια σε οικογενειακά δράματα.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.
Fake news. Μια ευχή θα διαβάσει ο ιερέας που δεν διαρκεί ούτε ένα λεπτό.
Πού τα ειδες τα fake news
θα βαφτιστει Λυδια πριν θαφτει

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Πού τα ειδες τα fake news
θα βαφτιστει Λυδια πριν θαφτει
Γι αυτό είμαι κατά της δημοκρατίας. Όταν μορφωμένα παιδιά δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τα fake news δεν υπάρχει ελπίδα. Δέχεστε ότι διαβάζετε αρκεί να ικανοποιεί την ιδεολογία σας.

Δεν είναι βάφτιση. Σιγά μην βαφτίσουν το πτώμα αλλά ξεχωριστή τελετή.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.
Αυτό με το βρέφος μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Πάνε οι συνάδελφοι του χειροκροτούν έξω από το δικαστήριο όταν αφέθηκε ελεύθερος. Ρε βόδια, ρε μλκς, πάτε καλά; Δεν σκότωσε γάτα, ΑΝΘΡΩΠΟ σκότωσε. Τι χαίρεστε; Πρέπει να δικαστεί. Φταιει, τέλεια και παύλα. Και εμένα ο πατέρας μου με πήγαινε σχολείο και μετά πήγαινε να ρίξει σοβά μέχρι το απόγευμα, ποτέ δεν με ξέχασε στο αυτοκίνητο. Και η μάνα η ίδια χαμένη. Ντροπηηηη

Γεια σου ρε Ελλάδα, σκοτώνεις άνθρωπο και δεν πας ούτε μια μέρα φυλακή (δεν είναι απλή αμέλεια, είναι εγκληματική αμέλεια), κλέβεις ένα περίπτερο 20€ πας φυλακή για χρόνια.
Με σύγχυσαν πρωϊνιατικα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το πράγμα απλο ειναι. 5,5 μηνών μωρο και οι 2 γονείς εργαζόμενοι.
Συγνώμη αλλά και οι γονείς μου και άλλοι γονείς δούλευαν σαν ζώα όταν ήμουν μικρη (τώρα έχει πάρει η μητέρα σύνταξη και ο πατέρας μου σε λίγα χρόνια), αλλά δεν με ξεχνούσαν στο αυτοκίνητο λες και είμαι σακούλα με ψωμί. Δηλαδή με αυτή τη λογική θα δικαιωλογουμε θάνατος εξ αμέλειας. Οκ
Ήταν ένας απίστευτα ανεύθυνος ανθρωπος. Και ήταν η πρώτη φορά που θα το πήγαινε αυτός στο παιδικό. Φαντάσου δηλαδή πόσο χαμένος ήταν.

Όπως και άφησαν ελεύθερο και τον άλλον που πάτησε το κοριτσάκι 13 στην Καλλιθέα.
Συνέλθετε. Ζούμε σε μια παρανοϊκή χώρα. Σκοτώνεις άνθρωπο και δεν μπαίνουν μέσα. Η μόνη περίπτωση που συμφωνώ για ιδιαίτερη δικαση είναι όταν κάνεις φονο για αυτοάμυνα σε περιπτώσεις ζωής ή θανάτου (να σου έρθει κάποιος ληστής ξέρω εγώ με μαχαίρι και να παλεύεις για να σωθείς).

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Αυτό με το βρέφος μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Πάνε οι συνάδελφοι του χειροκροτούν έξω από το δικαστήριο όταν αφέθηκε ελεύθερος. Ρε βόδια, ρε μλκς, πάτε καλά; Δεν σκότωσε γάτα, ΑΝΘΡΩΠΟ σκότωσε. Τι χαίρεστε; Πρέπει να δικαστεί. Φταιει, τέλεια και παύλα. Και εμένα ο πατέρας μου με πήγαινε σχολείο και μετά πήγαινε να ρίξει σοβά μέχρι το απόγευμα, ποτέ δεν με ξέχασε στο αυτοκίνητο. Και η μάνα η ίδια χαμένη. Ντροπηηηη

Γεια σου ρε Ελλάδα, σκοτώνεις άνθρωπο και δεν πας ούτε μια μέρα φυλακή (δεν είναι απλή αμέλεια, είναι εγκληματική αμέλεια), κλέβεις ένα περίπτερο 20€ πας φυλακή για χρόνια.
Με σύγχυσαν πρωϊνιατικα.
Ο πατέρας και η μητέρα του αγαπάγανε λιγότερο το παιδί από τους υπόλοιπους;

Δυστυχώς έκανε ασυγχώρητο λάθος, που το παραδέχθηκε αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω. Τέτοια λάθη μπορούν να συμβούν στο καθένα μας. Είναι συχνό φαινόμενο το συγκεκριμένο και η λύση δεν είναι η τιμωρία σε αυτούς που το κάνουν αλλά η εφαρμογή της τεχνολογία.

Οι συνάδελφοι τον γνωρίζαν και με το χειροκρότημα προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Τίποτα παραπάνω. Δεν πρέπει να φυλακιστεί και δεν θα φυλακιστεί.

Το μεγάλο θέμα στη χώρα μας είναι η δημοσιογραφική εκμετάλλευση του γεγονότος. Από κάποιο σημείο και έπειτα δεν θέλουν να ενημερώσουν.

Ήταν ένας απίστευτα ανεύθυνος ανθρωπος. Και ήταν η πρώτη φορά που θα το πήγαινε αυτός στο παιδικό. Φαντάσου δηλαδή πόσο χαμένος ήταν.
Σκέψου ήταν η καθημερινή ρουτίνα του που είχε μπει στο υποσυνείδητό του. Έκανε το ίδιο κάθε μέρα. Μια μέρα το ίδιο διαφοροποιήθηκε σε ένα σημείο και εκεί έγινε η ζημιά γιατί εκτελούσε όλα τα υπόλοιπα μηχανικά. Ο εγκέφαλός δεν επεξεργάστηκε τη διαφορά.

Τελευταία επεξεργασία:

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.
Ο πατέρας και η μητέρα του αγαπάγανε λιγότερο το παιδί από τους υπόλοιπους;

Δυστυχώς έκανε ασυγχώρητο λάθος, που το παραδέχθηκε αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω. Τέτοια λάθη μπορούν να συμβούν στο καθένα μας. Είναι συχνό φαινόμενο το συγκεκριμένο και η λύση δεν είναι η τιμωρία σε αυτούς που το κάνουν αλλά η εφαρμογή της τεχνολογία.

Οι συνάδελφοι τον γνωρίζαν και με το χειροκρότημα προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Τίποτα παραπάνω. Δεν πρέπει να φυλακιστεί και δεν θα φυλακιστεί.

Το μεγάλο θέμα στη χώρα μας είναι η δημοσιογραφική εκμετάλλευση του γεγονότος. Από κάποιο σημείο και έπειτα δεν θέλουν να ενημερώσουν.

Σκέψου ήταν η καθημερινή ρουτίνα του που είχε μπει στο υποσυνείδητό του. Έκανε το ίδιο κάθε μέρα. Μια μέρα το ίδιο διαφοροποιήθηκε σε ένα σημείο και εκεί έγινε η ζημιά γιατί εκτελούσε όλα τα υπόλοιπα μηχανικά. Ο εγκέφαλός δεν επεξεργάστηκε τη διαφορά.
Δεν ξερω τι παπαρολογια πας να περασεις αλλα δεν ειναι αναπτηρας να το ξεχασεις ειναι το παιδι σου

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Δεν πρέπει να φυλακιστεί και δεν θα φυλακιστεί.
Δεν είμαστε καλά,
Τι θες να μας πεις, ότι ας σκοτώσουμε άνθρωπο και όλα οκ;

Να μην γινόταν γονιός τοτε.
Καλά κάνουν σε αυτή την περίπτωση. Στο εξωτερικό αν κάνεις αντίστοιχο έγκλημα έχεις μπει φυλακή για χρόνια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ. ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ.

Είναι συχνό φαινόμενο το συγκεκριμένο και η λύση δεν είναι η τιμωρία σε αυτούς που το κάνουν
Βεβαίως και είναι. Αν δεν μπορείς να έχεις συνείδηση ότι έχεις ένα παιδί μαζί σου, τότε μην κάνεις παιδί. Τα παιδιά δεν είναι καραμέλες.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Η εγκληματικη αμελεια ειναι ακριβως αυτο που λεει και η λεξη.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ...ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ειναι αδιανοητο να χειροκροτουν την εγκληματικη αμελεια.
ΑΔΙΑΝΝΟΗΤΟ.

Κια βεβαια πρεπει να διακστει και να καταδικαστει ακριβως για αυτο που εκανε.
Απο ποτε η εγκληαμτικη αμελεια δεν τιμωρειται;

Και αυτος που δεν φτιαχνει τα φρενα του,και σκοτωνει στην συνεχεια κοσμο,ειναι εγκληματικη αμελεια.Να τον χειροκροτησουμε ή να τον αφησουμε;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ οτι το να εισια γονιος ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ,πολυ μεγαλυτερη ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.Και σιγουρα δεν θα το μαθουμε αν αθωονουμε τον καθε ανευθυνο γονιο.

Να τιμωρηθει οσο οριζει ο νομος για την εγκληματικη του αμελεια,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣΗΣ ειναι ενδεικτκικο μιας χωρας του ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

Για αυτο και παμε ετσι.

Στο μεταξυ,εγω σαφως και δεχομαι οτι καποιος ναι..μπορει να ξεχασει το παιδι του ετσι....αν ειναι νεος γονιος...ΑΛΛΑ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ; Για πόσο χρονικο χρονικο διαστημα το ξεχνας;

Το ξεχασες προς στιγμην
,να το ακουσω.
Το ξεχασες και μετα απο λιγο το θυμασαι και το παιρνεις.
Να το ακουσω.
Σε 5 λεπτα το θυμηθηκες;
Σε μιση ωρα;
Σε μια;

8 ΣΚΑΤΟΩΡΕΣ ΓΜΤ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ;

Κια μιλαγες λενε και για αυτο στους συναδελφους;
ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ.

Εχω την υποψια οτι το θυμηθηκε καποια στιγμη,σορυ...δεν ειναι γερος με αλτσχαιμερ...αλλα επειδη ηταν στην Λευκαδα και εκανε βλαβη...δεν μπορουσε,ΘΕΩΡΗΣΕ, να παει εκει ....και σκεφτηκε ελα μωρε....καλα θα ειναι.
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Διοτι το αλλο δεν γινεται απλα,σε εναν νεο ανθρωπο που δεν πασχει απο καποια ασθενεια μνημης.Μιλωντας μαλιστα,λενε και για αυτο ολη την ωρα.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Απλα να σωσουμε και το τομαρακι μας.

Κατα τα αλλα θα το ξαναπω.
Ακομα και οντως να μην το θυμηθηκε 8 ωρες,που δεν το χαφτω αλλα εστω..ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αμελεια ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.
ΑΠ ΠΟΤΕ ΑΘΩΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ;
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ;
Τα υπολοιπα ταιριαζουν οντως στους ελλαδιστανιτες.

ΥΓ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ!
Αν δεν ηταν φιμε θα το ειχαν δει το παιδακι και θα ζουσε.
ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΙΤΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Τα φιμέ στα πίσω τζάμια επιτρέπονται.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Eιχε και μπροστα ναι ή ου; Αν δενε ιχε στα μπροστα μαλλον θα το εβλεπαν.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν είχε γιατί διαφορετικά θα αντιμετώπιζε άλλη κατηγορία.

Σε τέτοιες ηλικίες η θέση του παιδιού στο καθισματάκι είναι ανάποδα άρα δεν υπάρχει οπτική επαφή από τα μπροστινά τζάμια.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η εγκληματικη αμελεια ειναι ακριβως αυτο που λεει και η λεξη.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ...ΕΓΚΛΗΜΑ.
Ειναι αδιανοητο να χειροκροτουν την εγκληματικη αμελεια.
ΑΔΙΑΝΝΟΗΤΟ.

Κια βεβαια πρεπει να διακστει και να καταδικαστει ακριβως για αυτο που εκανε.
Απο ποτε η εγκληαμτικη αμελεια δεν τιμωρειται;

Και αυτος που δεν φτιαχνει τα φρενα του,και σκοτωνει στην συνεχεια κοσμο,ειναι εγκληματικη αμελεια.Να τον χειροκροτησουμε ή να τον αφησουμε;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ οτι το να εισια γονιος ειναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ,πολυ μεγαλυτερη ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.Και σιγουρα δεν θα το μαθουμε αν αθωονουμε τον καθε ανευθυνο γονιο.

Να τιμωρηθει οσο οριζει ο νομος για την εγκληματικη του αμελεια,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣΗΣ ειναι ενδεικτκικο μιας χωρας του ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

Για αυτο και παμε ετσι.

Στο μεταξυ,εγω σαφως και δεχομαι οτι καποιος ναι..μπορει να ξεχασει το παιδι του ετσι....αν ειναι νεος γονιος...ΑΛΛΑ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ; Για πόσο χρονικο χρονικο διαστημα το ξεχνας;

Το ξεχασες προς στιγμην
,να το ακουσω.
Το ξεχασες και μετα απο λιγο το θυμασαι και το παιρνεις.
Να το ακουσω.
Σε 5 λεπτα το θυμηθηκες;
Σε μιση ωρα;
Σε μια;

8 ΣΚΑΤΟΩΡΕΣ ΓΜΤ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ;

Κια μιλαγες λενε και για αυτο στους συναδελφους;
ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ.

Εχω την υποψια οτι το θυμηθηκε καποια στιγμη,σορυ...δεν ειναι γερος με αλτσχαιμερ...αλλα επειδη ηταν στην Λευκαδα και εκανε βλαβη...δεν μπορουσε,ΘΕΩΡΗΣΕ, να παει εκει ....και σκεφτηκε ελα μωρε....καλα θα ειναι.
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Διοτι το αλλο δεν γινεται απλα,σε εναν νεο ανθρωπο που δεν πασχει απο καποια ασθενεια μνημης.Μιλωντας μαλιστα,λενε και για αυτο ολη την ωρα.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Απλα να σωσουμε και το τομαρακι μας.

Κατα τα αλλα θα το ξαναπω.
Ακομα και οντως να μην το θυμηθηκε 8 ωρες,που δεν το χαφτω αλλα εστω..ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αμελεια ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ.
ΑΠ ΠΟΤΕ ΑΘΩΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ;
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ;
Τα υπολοιπα ταιριαζουν οντως στους ελλαδιστανιτες.

Τα είπες όλα Πουπουλινα.
Δεν ξέρω τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι σε αυτή τη χώρα
Δλδ τι μας λένε, αν θες να σκοτώσεις το παιδί σου, απλά παράτα το μέσα στο αυτοκίνητο και πες ότι το ξέχασες για να την γλυτώσεις;
Τρέλα πράγματα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Πάλι καλά που δεν γίνατε δικαστές μερικοί, θα είχαμε αθώους εγκληματίες έξω αν είχαμε τον ακίκο εισαγγελέα, και το μισό ανδρικό πληθυσμό στον Κορυδαλλό αν ήταν Κόνσταβλος Μάγιστρος η Πούπι.

Τελικά την εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία της ή όλα αυτά είναι δημοκρατικά ευχολόγια των ακροαγαπούληδων;

akikos

Επιφανές μέλος

Πάλι καλά που δεν γίνατε δικαστές μερικοί, θα είχαμε αθώους εγκληματίες έξω αν είχαμε τον ακίκο εισαγγελέα, και το μισό ανδρικό πληθυσμό στον Κορυδαλλό αν ήταν Κόνσταβλος Μάγιστρος η Πούπι.

Τελικά την εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία της ή όλα αυτά είναι δημοκρατικά ευχολόγια των ακροαγαπούληδων;
Δεν διαφωνώ με τον εισαγγελέα ούτε είπα να αθωωθεί. Η δίωξη είναι δολοφονία από αμέλεια είναι και δεν πρόκειται να υπάρχει ποινή ακόμα και αν βγει ένοχος. Διάβασε το 2ο.

Άρθρο 302 - Ποινικός Κώδικας - Ανθρωποκτονία από αμέλεια​

1. Όποιος επιφέρει από αμέλεια το θάνατο άλλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
2. Αν το θύμα της πράξης η οποία αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο είναι οικείος του υπαιτίου, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει τον υπαίτιο από κάθε ποινή, αν πεισθεί ότι λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη από τις συνέπειες της πράξης του δε χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.
Επομένως εγώ με τον εισαγγελέα είμαστε από την ίδια πλευρά.

Το θέμα είναι είναι ο ΚΟΚ να μην εφαρμόζεται μόνο αν έχουμε δυστύχημα.

Κοιτάξτε εδώ η Σία Κοσιώνη τι κάνει. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη ποινή κι ας μην έγινε δυστύχημα.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Δεν διαφωνώ με τον εισαγγελέα ούτε είπα να αθωωθεί. Η δίωξη είναι δολοφονία από αμέλεια είναι και δεν πρόκειται να υπάρχει ποινή. Διάβασε το 2.

Το θέμα είναι είναι ο ΚΟΚ να μην εφαρμόζεται μόνο αν έχουμε δυστύχημα.

Κοιτάξτε εδώ η Σία Κοσιώνη τι κάνει. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη ποινή κι ας μην έγινε δυστύχημα.
Δεν υπεισέρχομαι στις λεπτομέρειες, αν και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, εντούτοις εκείνο που θέλω να τονίσω με τη σκωπτική μου ανάρτηση, είναι ότι δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία, απεχθάνομαι την woke μόδα της οχλοκρατίας και τα "κρεμάστε τον κερατά γιατί μαζεύτηκαν 100 φεμινίστριες απέξω και θα το κάνουν Μόρντορ αν δεν βγει ένοχος"

Ξέρουμε να κάνουμε μια δουλειά καλά (μηχανικοί, γιατροί κλπ), σε αυτό είμαστε ειδικοί. Στο τι έκανε το δικαστήριο, είναι ο εισαγγελέας τέρμα και τελείωσε.

Και στην Μπακογιάννισσα που έβαλες πιο πάνω, δεν ειναι δουλειά μου να κρίνω. Αφου δεν την έπιασε κανείς να της βάλει ποινή για το ΧΥΖ πράγμα, είναι δικό του πρόβλημα ως λειτουργού.

Ειδάλλως να μας ορίσουν στις κατα τοπους εισαγγελίες συμβούλους παρά τη έδρα.

Ασχέτως αν τα λες καλά, εμένα αυτη ειναι η άποψή μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...