Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

13-05-23

14:01
Α οκ...συμφωνω απολυτα και σε αυτο που δειχνεις και λες.Δεν διαφωνώ με τον εισαγγελέα ούτε είπα να αθωωθεί. Η δίωξη είναι δολοφονία από αμέλεια είναι και δεν πρόκειται να υπάρχει ποινή ακόμα και αν βγει ένοχος. Διάβασε το 2ο.
Επομένως εγώ με τον εισαγγελέα είμαστε από την ίδια πλευρά.
Το θέμα είναι είναι ο ΚΟΚ να μην εφαρμόζεται μόνο αν έχουμε δυστύχημα.
![]()
Κοιτάξτε εδώ η Σία Κοσιώνη τι κάνει. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη ποινή κι ας μην έγινε δυστύχημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχεις απιστευτο μισος και κυριως ΚΟΜΠΛΕΞ με τις γυναικες.Δεν υπεισέρχομαι στις λεπτομέρειες, αν και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, εντούτοις εκείνο που θέλω να τονίσω με τη σκωπτική μου ανάρτηση, είναι ότι δεν μου αρέσει η ανθρωποφαγία, απεχθάνομαι την woke μόδα της οχλοκρατίας και τα "κρεμάστε τον κερατά γιατί μαζεύτηκαν 100 φεμινίστριες απέξω και θα το κάνουν Μόρντορ αν δεν βγει ένοχος"
Δεν ειδα καμια φεμινιστρια να λεει κρεμαστε τον.
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Αντιθετα υποστηριζςεις καθε ανθρωπο αρκει αν εχει πουλι και οχι μουνι.
Τοπακι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

13-05-23

14:05
Παράδειγμα έφερα, βάσει αυτών που γίνονται στα δικαστήρια στην Αμερική.Εχεις απιστευτο μισος στις γυναικες.
Δεν ειδα καμια φεμινιστρια να λεει κρεμαστε τον.
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Τοπακι.
Αν αυτό είναι μίσος προς τις γυναίκες, δικό σου πρόβλημα κι ερμηνεία. Χρησιμοποιείς τα κλασσικά 4 red flag S.I.G.N. για να επιβληθείς αλλά αυτό δεν πιάνει σε μένα.
1. Shame <--- αυτο κάνεις τώρα.
2. Insults
3. Guilt
4. Need to always be right.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

13-05-23

14:20
Τι παραδειγμα εφερες; Λες οτι καποιες φεμινιστριες ειναι απεξω και τον θελουν κρεμασμενο. ΠΟΥ ΤΟ ΕΟΔΕΣ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΕς ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;Παράδειγμα έφερα, βάσει αυτών που γίνονται στα δικαστήρια στην Αμερική.
Αν αυτό είναι μίσος προς τις γυναίκες, δικό σου πρόβλημα κι ερμηνεία. Χρησιμοποιείς τα κλασσικά 4 red flag S.I.G.N. για να επιβληθείς αλλά αυτό δεν πιάνει σε μένα.
1. Shame <--- αυτο κάνεις τώρα.
2. Insults
3. Guilt
Αυτον δεν ειναι παραδειγμα..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑ και δειχνει τα ΠΑΝΤΑ.
Τελεία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

13-05-23

14:24
Ξαναδιάβασε το πόστ μου γιατί σου έχει ανέβει η πίεση και η ανεξάντλητη ανάγκη σου να έχεις δίκιο, μπλοκάρει τους οφθαλμούς από το να διαβάσουν σωστά.Τι παραδειγμα εφερες; Λες οτι καποιες φεμινιστρθιες ειναι απεξω και τον θελιυν κρεμασμενο.Αυτον δενε ιναι παραδειγμα..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑ και δειχνει τα ΠΑΝΤΑ.
Τελεία.
Μίλησα για μόδα και έβαλα εισαγωγικά και ακολουθησα με κωμική υπερβολή.
Πινακάκι Update:
1. Shame
2. Insults
3. Guilt
4. Need to always be right. <--- αυτο κάνεις τώρα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

13-05-23

14:58
Ναι..καμια συγχιση δενε χω αλλα..με επιβεβαιωνεις απολυτα.Ξαναδιάβασε το πόστ μου γιατί σου έχει ανέβει η πίεση και η ανεξάντλητη ανάγκη σου να έχεις δίκιο, μπλοκάρει τους οφθαλμούς από το να διαβάσουν σωστά.
Μίλησα για μόδα και έβαλα εισαγωγικά και ακολουθησα με κωμική υπερβολή.
Πινακάκι Update:
1. Shame
2. Insults
3. Guilt
4. Need to always be right. <--- αυτο κάνεις τώρα.
Αυτο εννοω.
Το οτιδηποτε ΠΑΝΤΑ το αναγαγεις σε μαχη αναμεσα στα δυο φυλα και κατι τρελες φεμινιστριες ζητανε τα κεφαλια των αρδρων στο πιατο.ΣΤΑΝΤΑΡΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Νια..αυτο λεω και με επιβεβαιωνεις σε καθε σου ποστ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ σε αυτο το επιπεδο και βρισκεις παντα ευκαιρια να κατηγορησεις γυναικες που δεν ειναι υποτακτικα των ανδρων,διοτι φεμινιστριες πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Υπαρχουν οι εξυπνες και ανεξαρτητες γυναικες που μαχονται για τα δικαιωματα τους και εσυ αυτες αποκαλεις ΦΕΜΙΝΙΣΥΡΙΕΣ και οι ηλιθιες υποτακτικες.
Ακριβως στα λογια μου ερχεσαι.
Οσον αφορα οτι θελω να εχω παντα δικιο ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ειναι εννοειται δικια σου αποψη που εννοειται εκπορευεται απο το οτι ξερεις οτι ειμαι η γυναικα ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ...δηλαδη το υποτακτικο προβατο και εφοσον επιμενω στην αποψη μου (τι κακο ρε αδελφε ειδες; ),εννοειται πως με κατηγορεις για ατομο που θελει να εχει παντα δικιο.
ΟΧΙ ΔΕΝΕ ΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....αλλα δεν ειμαι και ηλιθια ουτε και θα το παιζω ηλιθια για να μην με κατηγορεις για αυτο.Σορυ που δεν υποχωρω στην αποψη σου,αλλα ειναι οφθαλμοφεναστατα αυτα που λες.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για την ακριβεια.
Αυτο σου το προβλημα ΟΦΕΙΛΕΙΣ πρωτα στον εαυτο σου να το κοιταξεις και να το ξεπερασεις,διοτι ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,σου δημιουργει μεγαλα προβληματα με τις γυναικες και φαινεται αυτο..και οχι δεν υποβιβαζεις τις γυναικες που θες παντα να υποβιβαζεις.ΕΣΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
Καλο μεσημερι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

13-05-23

15:14
"Σήκω χόρεψέ κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ, στανταράι γιαβρουμ στανταράι για..."ΣΤΑΝΤΑΡΑΙ
Μουτς μουτς.
Ηλίθιες οι υποτακτικές;Νια..αυτο λεω και με επιβεβαιωνεις σε καθε σου ποστ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ σε αυτο το επιπεδο και βρισκεις παντα ευκαιρια να κατηγορησεις γυναικες που δεν ειναι υποτακτικα των ανδρων,διοτι φεμινιστριες πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Υπαρχουν οι εξυπνες και ανεξαρτητες γυναικες που μαχονται για τα δικαιωματα τους και εσυ αυτες αποκαλεις ΦΕΜΙΝΙΣΥΡΙΕΣ και οι ηλιθιες υποτακτικες.
Εγω νόμιζα ότι μια γυναίκα έπρεπε να είναι ελεύθερη να διαλέξει τη ζωή της. Γιατί όταν είναι μπεκρού κορποραία boss babe ατεκνίστας με 10 τατού σε κάθε χέρι και 70 συντρόφους στο ενεργητικό της, είναι δυναμική και έξυπνη, ενω όταν επιλέγει να είναι οικογενειάρχισσα και παραδοσιακή και μπαίνει στο θηλυκό της ρόλο είναι κατ εσέ ηλίθια υποτακτική;
Αυτές οι τελευταίες είναι θαυμάσιες γυναίκες, έχουν στηριξει χώρες ολόκληρες, έχουν ανέβει την Πίνδο φτιάχνοντας ρούχα και μεταφέροντας τρόφιμα για τους άντρες τους το 1940, εκτός αν ήθελες να μην ήταν τόσο υποτακτικές αλλά μετά θα είχες από πάνω σου Αυστριακό ζωγράφο.
που εννοειται εκπορευεται απο το οτι ξερεις οτι ειμαι η γυναικα ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ...
Ματάκια μου, θέλεις να σε αγαπάω; Έχει ριζωθεί στην ψυχούλα σου ότι σε απεχθάνομαι; Εγω εσένα ποτέ!
(όντως δεν σε απεχθάνομαι, what the fuck τι ανυπόστατο rejection bias ειναι αυτό; )
Σ ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μένα και την εικόνα μου. Χαίρομαι να υποβιβάζομαι στις woke γιατι δεν με πλησιάζουν μετά και κερδίζω χρόνο από το να βλέπω μέσα από τις "παραδοσιακές οφθαλμαπάτες" που άλλη σου δείχνουν κι άλλη σου μπήγουν.ΟΧΙ ΔΕΝΕ ΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....αλλα δεν ειμαι και ηλιθια ουτε και θα το παιζω ηλιθια για να μην με κατηγορεις για αυτο.Σορυ που δεν υποχωρω στην αποψη σου,αλλα ειναι οφθαλμοφεναστατα αυτα που λες.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για την ακριβεια.
Αυτο σου το προβλημα ΟΦΕΙΛΕΙΣ πρωτα στον εαυτο σου να το κοιταξεις και να το ξεπερασεις,διοτι ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,σου δημιουργει μεγαλα προβληματα με τις γυναικες και φαινεται αυτο..και οχι δεν υποβιβαζεις τις γυναικες που θες παντα να υποβιβαζεις.ΕΣΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.
Καλο μεσημερι.
Gods damn, είναι τόσο εύκολο να σε θυμώνω, είναι λες και παίζω Sonic 3 σε Easy Mode.
Πινακάκι Update:
1. Shame
2. Insults
3. Guilt <--- αυτο κάνεις τώρα.
Καλό μεσημέρι και σε σένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...