Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 12:58 Η Maggie έγραψε: #1 18-01-06 12:58 Περηφάνια Και Προκατάληψη Υπέροχη ταινία ...Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives πάαρα πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 13:39 Ο MonaXoS έγραψε: #2 18-01-06 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives πάαρα πολύ ωραία ταινία Click για ανάπτυξη... για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Πρόσφατα ξανείδα την ταινία southpark. Μου άρεσε, αλλά νομίζω πως τα επεισόδια southpark είναι πολύ καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 14:51 Η Maggie έγραψε: #3 18-01-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Καλά,μπορεί μια σκηνή να ήταν πολύ τραβηγμένη αλλά η υπόλοιπη ταινία ήταν ωραία...Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περηφάνια Και Προκατάληψη Υπέροχη ταινία ...Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives πάαρα πολύ ωραία ταινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 13:39 Ο MonaXoS έγραψε: #2 18-01-06 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives πάαρα πολύ ωραία ταινία Click για ανάπτυξη... για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Πρόσφατα ξανείδα την ταινία southpark. Μου άρεσε, αλλά νομίζω πως τα επεισόδια southpark είναι πολύ καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 14:51 Η Maggie έγραψε: #3 18-01-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Καλά,μπορεί μια σκηνή να ήταν πολύ τραβηγμένη αλλά η υπόλοιπη ταινία ήταν ωραία...Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives πάαρα πολύ ωραία ταινία Click για ανάπτυξη... για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Πρόσφατα ξανείδα την ταινία southpark. Μου άρεσε, αλλά νομίζω πως τα επεισόδια southpark είναι πολύ καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2006 στις 14:51 Η Maggie έγραψε: #3 18-01-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Καλά,μπορεί μια σκηνή να ήταν πολύ τραβηγμένη αλλά η υπόλοιπη ταινία ήταν ωραία...Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS: για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story... Click για ανάπτυξη... Καλά,μπορεί μια σκηνή να ήταν πολύ τραβηγμένη αλλά η υπόλοιπη ταινία ήταν ωραία...Τουλάχιστον εμένα μου άρεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.