Maggie
Περιβόητο μέλος
Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα.

18-01-06

12:58
Περηφάνια Και Προκατάληψη
Υπέροχη ταινία
...Είδα επίσης σε DVD το Taking Lives
πάαρα πολύ ωραία ταινία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα.

18-01-06

13:39
για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story...Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Είδα επίσης σε DVD το Taking Livesπάαρα πολύ ωραία ταινία
![]()

Πρόσφατα ξανείδα την ταινία southpark. Μου άρεσε, αλλά νομίζω πως τα επεισόδια southpark είναι πολύ καλύτερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος
Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα.

18-01-06

14:51
Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:για το taking lives έχω γράψει ολόκληρη εγγραφή στο blog μου... Δεν μου άρεσε καθόλου. Σαν πορνό μου φάνηκε... Μόνο γι'αυτές τις σκηνές πούλησε (αν πούλησε) η ταινία. Κατα το story...![]()
Καλά,μπορεί μια σκηνή να ήταν πολύ τραβηγμένη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...