iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

28-09-06

13:32
Ξέρει κανεις πληροφορίες που αφορούν την Technology Guarantee; Ψαχνω και δεν βρισκω τπτ 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα.

29-09-06

12:34
Τι εννοείς ακριβώς? Ίσως να ξέρω και να μην αναγνωρίζω από τον τίτλο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

29-09-06

14:11
Ακουσα οτι αν παρω office 2003 αυτη την στιγμη θα εχω δωρεαν αναβαθμιση σε 2007 και αυτο μεσω της Techology Guarantee
Demelene
Διάσημο μέλος
Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα.

29-09-06

14:51
Οκ κατάλαβα. Γενικά ξέρω ότι παίρνεις πιο φθηνά τις επόμενες εκδόσεις αλλά όχι τσάμπα. Αλλά για αυτό που λες δεν ξέρω.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

29-09-06

14:52
Στο καταστημα Plaisio μου ειπαν οτι μονο εξοδα αποστολης πληρωνεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...