iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λοίπον μιας και το πρόγραμμα αυτό ήταν στα μέτρα μου έγινα συνδρομητής στην teledome. Μετά απο λίγο καιρό παρατήρισα ότι μετά απο 4 ώρες έκλεινε η γραμμή. Όταν λοίπον πήρα την teledome μου είπαν ότι είναι πρόβλημα και με σύνδεσαν με το τεχνικό τμήμα και μετά απο λίγες μέρες με παίρνουν να μου πουν ότι διορθώθηκε. Μέτα όμως έφυγα για διακόπες και δεν δόκιμασα αν διορθώθηκε όντως. Όμως πρόσφατα που δοκίμασα υπήρχε και για αυτό το λόγο σήμερα κάλεσα την teledome και μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι δική μας ασφάλεια σε περίπτωση που ξεχάσετε ανοιχτό το τηλέφωνο να μην πληρώσετε πολλά και το κάνουν όλες οι εταιρίες. Όταν όμως του είπα ότι η forthnet αλλά ούτε και ο ότε το δεν το κάνει αλλά πρόσθεσα και ότι σε περίπτωση που ξεχάσω το τηλέφωνο ανοιχτό θα πλήρωσω και πάλι 10cent άρχισε να μου λέει ότι και καλά θα έχει πρόβλημα το δύκτιο όταν απάντησα και ότε θα είχε και η forthnet θα έχει σε ανάλογη περίπτωση απάντησε ότι ο οτε και η forthnet δεν έχει χρεώση ανα κλήση και επίσης 4 ώρες τις βρίσκει λίγο πολλές.
έλεος δλδ, χρησιμοποιούν παραπλανιτική διαφήμιση για να προσελκύσουν και μετά σου πετάνε ένα μέχρι 4 ώρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

είναι θέμα marketing... Μέχρι στιγμής απολαμβάνεις το προνόμιο της χρέωσης/κλίση. Όσο αυτό σε συμφέρει, αυτό θα προτιμάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Με μένα μιλάει 4+ ώρεςΑρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Συγγνώμη, αλλά 4 ώρες δεν είναι υπεραρκετές για ένα τηλεφώνημα; Τι θα λες δηλαδή επί 4 ώρες;![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Killer app: Dialup με pc σε σπίτι φίλου που έχει DSL και παίρνω internet.Συγγνώμη, αλλά 4 ώρες δεν είναι υπεραρκετές για ένα τηλεφώνημα; Τι θα λες δηλαδή επί 4 ώρες;
(δεν το εχω κανει αλλα λέμε τώρα)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μπα, μόνο για φωνή το έχω και δεν είμαι σίγουρος αν σου επιτρέπουν να μεταφέρεις δεδομένα!Αρχική Δημοσίευση από gademis:Killer app: Dialup με pc σε σπίτι φίλου που έχει DSL και παίρνω internet.
(δεν το εχω κανει αλλα λέμε τώρα)
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μπα, μόνο για φωνή το έχω και δεν είμαι σίγουρος αν σου επιτρέπουν να μεταφέρεις δεδομένα!
Δεν βλέπω που μπορεί να είναι το πρόβλημα!
Απ' τη στιγμή που πέρνεις τηλέφωνο σε αριθμό που είναι "εντός" πακέτου τι σημασία έχει τι περνάει από τη γραμμή;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ξέρω εγώ, απλώς θυμάμαι σε 2-3 φορα πολύ έλεγαν να κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά κολούσαν σε διάφορα επίσης ένας έλεγε ότι μόλις το σηκώσει το μοντεμ την γραμμή κλείνει το τηλέφωνο ....Αρχική Δημοσίευση από giostau:Δεν βλέπω που μπορεί να είναι το πρόβλημα!
Απ' τη στιγμή που πέρνεις τηλέφωνο σε αριθμό που είναι "εντός" πακέτου τι σημασία έχει τι περνάει από τη γραμμή;![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πλάκα πλάκα κάτι εταιρείες που παίρνεις αστικό νούμερο για ίντερνετ dial up θα είναι με 10 cents το τηλεφώνημα? Φςςςςςς!
Πλάκα πλάκα... ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ!!! Γιατί δεν το έλεγες πιο νωρίς;;!! Πωπω... Άραγε να δουλεύει με την ISDN; Michelle, κανόνισε, αν δουλεύει θα φας πρόστιμο που δεν το είπες πιο νωρίς

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πρόσεξε σε ΕΠΑΚ δεν γίνεται να καλέσεις όπως επίσης και σε κάποιους περιέργους αριθμούς που έχω δει κατα καιρούς να κυκλοφορουν σε κάρτεςΑρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Πλάκα πλάκα... ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ!!! Γιατί δεν το έλεγες πιο νωρίς;;!! Πωπω... Άραγε να δουλεύει με την ISDN; Michelle, κανόνισε, αν δουλεύει θα φας πρόστιμο που δεν το είπες πιο νωρίς![]()

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Πόσα kbps έπιασες;Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead:Αυτό σημαίνει ότι τώρα χρεώνομαι με 10 λεπτά/κλήση; Είμαι μέσα με free internet της Tellas και ο αριθμός που κάλεσα ήταν 1755-2311805000 (το 1755 είναι της Teledome και το έβαλα για να είναι σίγουρο ότι θα καλέσω από Teledome).. Έστειλα mail στο support@teledome.gr σχετικά με το θέμα αλλά σιγά μην ξέρουν να μου απαντήσουν... Δηλαδή και να μου απαντήσουν πάλι δε θα το έχω για στάνταρ μέχρι να δω το λογαριασμό! Να δούμε τι θα γίνει.. 'Η η Michelle είχε μια καταπληκτική ιδέα που δεν μας την είπε πιο νωρίςή θα έρθει κανάς λογαριασμός 100 ευρώ και θα τρέχουμε!
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Με πρόχειρους υπολογισμούς αν θεωρήσουμε ότι συνδέομαι 3 φορές τη μέρα (2 φορές τουλάχιστον για να κλείσουμε το 8ωρο + 1 καβάντζα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.