The Book of Eli (2010)

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα.
το ' the book of Eli '

χαλια για τα δικα μου γουστα ταινια. τιποτα το ενδιαφερον ασε που ηθελα να ξερασω το ποπ κορν με τις σκηνες που ειχε.. δεν μ'αρεσε καθολου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aporw

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.053 μηνύματα.
The book of Eli..
https://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=6864

Απαραδεκτη!:whatever::whatever: μονο που δεν με πηρε ο υπνος στο cinema:redface: ουτε ποπ κορν δεν μου εκανε αισθηση να φαω!:P απλα αισχος!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.
The book of Eli

Αποδειχτηκε πολυ "λιγη", σε καμμια περιπτωση δεν ανταποκρινοταν στο τρειλερ, εξαιρετικα "αργη", "φτωχο" σεναριο, ελαχιστες δυναμικες σκηνες.
Δεν αξιζει να τη δει κανεις στο σινεμα και δεν ειμαι πολυ σιγουρη, εαν θα επρεπε να την επιλεξει ακομα και για να τη δει απ τον καναπε του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...