American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

8 μέρες μετά την δημιουργία του topic το μακρύ...χέρι του νόμου αποφάσισε να παρέμβει.

Guest 190013
Επισκέπτης

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Με αυτό το ριάλιτι, όπου συνδυάζεται το χυδαίο με το κιτς, πιάσαμε πάτο (ή μήπως όχι ακόμα; ).

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Βάλτε κάποιος ένα χαρακτηριστικό βιντεάκι. Είναι πιο χάλια από το big brother;
Χιμελα, λιγο θελει για να φτασει στα ορια του σοφτ πορνο

ο,τι εχω δει ειναι μεσω του ραδιο αρβυλα οποτε δες εδω για να παρεις κι εσυ μια γευση (το χιουμορ τους στο συγκεκριμενο βιντεο αρκετα χυδαιο αλλα πως αλλιως να περιγραψουν κι αυτοι αυτο που συμβαινει?)
Johnny15
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι αυτός

Guest 874453
Επισκέπτης

Θα βρεις!!Ειδα χθες μια ξανθιά που νιαούριζε στην αγκαλια του αγαπημένου της χαχα χαριτωμενη ηταν!
Δεν με ενοχλει αυτη η εκπομπη αν την έβλεπε η κοπελα μου δεν θα με πειραζε και δεν θα την έκραζα. Δημοκρατια έχουμε μπορει να βλέπει ο καθενας οτι θέλει.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eγραψα και πριν οτι δεν θα ειχα προβλημα να το βλέπει και η κοπελα μου. Και δεν θα την έκραζα. Βεβαια υπάρχει μια τεχνική δυσκολια.
Δεν εχω κοπελα αυτη τη περιοδο χαχαχαχ =D =D
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.