Guest 092312
Επισκέπτης

Βλέπει κανείς άλλος αυτή την εξαίσια σειρά; Κατ'εμέ είναι από τις λίγες που -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- συνεχίζουν όσο δυναμικά ξεκίνησαν χωρίς να έχουν κάνει καθόλου κοιλιά. Από πού να το πρωτοπιάσεις; Πλοκή, υποκριτική, σκηνοθεσία, μουσική; Είναι απίστευτη.
Είδα χθες (πρακτικά σήμερα το πρωί) το φινάλε της 2ης σίζον και ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε τόσο πολύ που θέλω να το σβήσω απ το μυαλό μου για να το ξαναδώ σαν να είναι η πρώτη φορά. Άντε να περιμένεις τώρα ένα χρόνο...
Nolite te bastardes carborundorum, b*tches.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace of Spades
Νεοφερμένο μέλος

Nolite te bastardes carborundorum, you are not alone sis

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρετε κατά πόσο είναι πιστή η σειρά στο βιβλίο;
Έχει σίγουρα αρκετές διαφορές, αλλά δεν έχει τεράστια απόκλιση.
Guest 092312
Επισκέπτης

Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος

με όρους τους οποίους δεν μπορώ να διατυπώσω, το νόημα
των οποίων δεν μπορώ να μεταδώσω, την αντίληψη του οποίου
δεν μπορείτε να σχηματίσετε γιατί είστε μεγάλα παιδιά πλέον,
και σιστερς και νολιτε και κάτω οι ρεησιστς και πανω οι γροθιές -
κάνετε λάθος, η σειρά δεν είναι το βιβλίο και το βιβλίο δεν είναι το νολίτε και το νολίτε δεν είναι σειρά γιατί έχουμε το πολύ ένα μόνο ο καθένας.
καληνύχτα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πολύ περίεργη σειρά.Πρωτότυπο θέμα!
Ωραίο και το αφεντικό!Κουκλί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν ο 3ος κύκλος με έφερε λίγο στα όρια να τη σιχαθώ και να την παρατήσω. Εκτός το ότι ήταν πολύ αργός, χωρίς συγκλονιστική εξέλιξη, φάσεις όπως
Το τελευταίο επεισόδιο τα ακύρωσε όλα αυτά! Μια απόλαυση ήταν το άτιμο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μέχρι κι εγω που είμαι fed up με κάποιες σύγχρονες υπερβολές, λεω από μέσα μου "Χριστέ μου τι τους κάνουν, ράβουν στόματα, τις στέλνουν στις ραδιενεργές αποικίες χύμα στο κύμα, κλπ κλπ, μακάρι να ηγηθεί η Τζούν στρατού handmaids και να τους θάψουν όλους κάτω από δυο μέτρα χώμα." Θέλοντας και μη, έρχεσαι πιο κοντά στο ότι είσαι άνθρωπος μ αυτή τη σειρά. And it feels actually nice.
Αν μπορείτε να κάνετε filter out κάποιες γωνίες, είναι πολύ καλή σειρά. Δεν συνίσταται σε staunch leftists και blue pillers γιατί μετά βγαίνουν έξω και βλέπουν σε κάθε άντρα την Πατριαρχία, το Γκίλεαντ και τη θεία Μάρθα (τζίζας, έπρεπε να την αγαπήσει ο διευθυντής "προ κατακλυσμού" σ εκείνα τα κρίστμας, θα γλιτώναμε από πολλά).

akikos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.