Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Έχω δει το τρέιλερ και φαίνεται κουλ, αν και μου τη σπάει λίγο ο πρωταγωνιστής.

Θα δείξει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Mπορεί ο πρωταγωνιστής να είναι εκνευριστικός αλλά είναι φτυστός με τον πραγματικό
O Mark Zuckerberg (ο ιδρυτής του facebook) μίλησε για την ταινία με όχι κολακευτικά σχόλια. Με λίγα λόγια ο λόγος που έκανε το facebook ήταν επειδή του άρεσε να δημιουργεί
Εμένα μου άρεσε η ταινία γιατί ήταν αρκετά ευχάριστη πιστεύω οι φοιτητές πληροφορικής και Η.Μ.Μ.Υ. θα την λατρέψουν.
H ταινία βαθμολογήθηκε με 8,4 Imdp.

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Στο δια ταύτα, καλό ήταν, αλλά δεν τρελάθηκα. Μου άρεσαν πάντως οι ερμηνείες και ο τρόπος που παρουσιάζεται η "διφορούμενη" ψυχοσύνθεση του Zuckerberg.
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Είδα την ταινία, αλλά δε μου άρεσε καθόλου. Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν, όπως προαναφέρθηκε, η ψυχοσύνδεση του Zuckerberg.
Τι δεν σου άρεσε για να καταλάβουμε και εμείς που δεν την έχουμε δει;;;

tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι δεν σου άρεσε για να καταλάβουμε και εμείς που δεν την έχουμε δει;;;![]()
Η υπόθεση εκτυλίσσεται ουσιαστικά σε δύο χρόνους, την εποχή που ο ιδρυτής συνέλαβε την ιδέα δημιουργίας του facebook και την υλοποίησε, μερικά χρόνια πριν, και εκείνη της μεγάλης διαμάχης που ακολούθησε και των συζητήσεων με νομικούς εκπροσώπους. Οπότε, με κούρασε αρκετά γιατί ένιωθα πως δεν υπήρχε ροή: 10 λεπτά για την εποχή της ίδρυσης -10 για το πιο πρόσφατο παρελθόν της διένεξης και... πάλι απ' την αρχή. Επιπλέον, αναζητώ ακόμα το ''ηθικό δίδαγμα''.
Δείτε και μόνοι σας.

SICX
Διάσημο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ούτε εμένα μου άρεσε όταν είδα το τρέιλερ και γενικά στράβωσα όταν άκουσα ότι αυτός είναι ο πρωταγωνιστής άλλα στέκεται αξιοπρεπέστατα στο ρόλο. Είναι ιδανικός.Α και εγώ θέλω να το δω.
Έχω δει το τρέιλερ και φαίνεται κουλ, αν και μου τη σπάει λίγο ο πρωταγωνιστής.
Θα δείξει.![]()
Πολύ γνωστά; ΟΚ, ίσως εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα σχεδόν και μου φάνηκε ότι αυτό συνέβαλε στο να απολαύσω περισσότερο την εμπειρία.Εντάξει, η υπόθεση και τα σκάνδαλα που παρουσιάζονται είναι πολύ γνωστά για να χαρακτηριστούν το δυνατό σημείο της ταινίας που πρέπει να μείνει κρυφό. Εγώ είχα διαβάσει σχετικά στις εφημερίδες πολύ πριν μάθω για την ταινία.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Από μένα 7,5/10

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Προχτές το βράδυ, στον αέρα του Saturday Night Live συναντήθηκαν δύο άνθρωποι που δεν είχαν ξανασυναντηθεί και το αποτέλεσμα ήταν κάπως άβολο.
Ο ηθοποιός που έπαιξε τον Mark Zuckerberg στο Social Network, o Jesse Eisenberg, συναντήθηκε με τον ίδιο τον Mark Zuckerberg.
Μετά από ένα αρχικό κωμικό μπέρδεμα, ο ντροπαλός ιδρυτής του Facebook εξέπληξε τον ντροπαλό ηθοποιό που είναι υποψήφιος για Όσκαρ επειδή έπαιξε τον ιδρυτή του Facebook. Και όλοι νιώθουν περίεργα που για πρώτη φορά τους βλέπουν στο ίδιο πλάνο.
πηγη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.