Subject to change
e-steki.gr Founder

Λιγότερος απο ένας χρόνος έχει περάσει απο τότε που ανοίξαμε, στις 10-6-2005 και φτάσαμε 1000 μέλη.

Επισυνάπτω και screenshot για να το θυμόμαστε όταν θα είμαστε ακόμη περισσοτεροι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anyways συγχαρητήρια στους admins για την πολύ καλή δουλειά.Εύχομαι σύντομα να διπλασιαστούν και να τριπλασιαστούν (κλπ κλπ) τα μέλη και να συνεχίσει να τηρείται ο υπότιτλος του forum

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και πραγματικά χαίρομαι που είμαι ένα μέρος αυτού του forum, τουλάχιστον για όσο μείνει έτσι, καθώς πιστεύω πως θα μεγαλώσει και κάποια στιγμή θα είναι τόσα τα μέλη που θα γίνει όπως τα μεγάλα forum. Καλοστημένο μεν, αλλά όταν έχεις να κανείς με χιλιάδες μέλη δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όσο μεράκι και αν έχεις και καλά και αν το έχεις δουλέψει…
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

κι εγω χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχω εδω μεσα.....πλας ολα οσα ειπε και ο κρονος, εδω περα λεγονται κουβεντες που δυσκολα θα σου πει ο πρωτος περαστικος και αλλες που δυσκολοτερα θα σου ελεγε ο κολλητος σου.
να μας χαιρομαστε στον αιωνα τον απαντα.

kynofilos
Δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Και εγώ εύχομαι να συνεχίσει ο υπότιτλος να ισχύει για πάντα!!!(ή τουλάχιστον για όσο αντέξετε admins!)

Subject to change
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο και σε όλο τον διορατικό κόσμο που αγκάλιασε το e-steki από τη μέρα δημιουργίας του μέχρι σήμερα..
Φιλιά
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Θα θελα να πω παρόλο που ειμαι καινουργια σχετικα οτι στο e-steki ενιωσα να με αποδεχτηκατε αμεσως σε αντιθεση με αλλα forum που νιωθεις ξενος ακομα και αν εχεις στελει πανω απο 500 posts.

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nicole!:Επίσης χαιρομαι που το e-steki εινια τοσο ηρεμο και καλοδουλεμενο! Πραγματικά ειναι το στέκι μου!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από nicole!:Να τα εκατομμυριασουμε οπως ειπε και η ines. Συγχαρητηρια!
Θα θελα να πω παρόλο που ειμαι καινουργια σχετικα οτι στο e-steki ενιωσα να με αποδεχτηκατε αμεσως σε αντιθεση με αλλα forum που νιωθεις ξενος ακομα και αν εχεις στελει πανω απο 500 posts.Επίσης χαιρομαι που το e-steki εινια τοσο ηρεμο και καλοδουλεμενο! Πραγματικά ειναι το στέκι μου!
εσένα να σε βάλουμε να παιξεις σε διαφήμιση με τοσο ενθουσιασμό!

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

Να πετύχετε όσα περισσότερα μέλη είναι δυνατόν διατηρώντας το κλίμα οικείο και "οικογενιακό".
xmavidis
Νεοφερμένο μέλος

Τι να ευχηθώ τώρα; Να τα 10χιλιάσεις πλέον!!

ladycat
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

P/S: Ευχή- Να μας ακολουθεί σε όλη την εξέλιξη της ζωής μας και μέσα από τις σελίδες του να θυμόμαστε που ήμασταν και πως...και που φτάσαμε και πόσο αλλάξαμε

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Οι κόποι σας παιδιά αγκαλιάστηκαν με τη μέγιστη αγάπη από όλους μας.
Είμαστε μαζί σας, δίπλα σας!!!!!
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:ναι φυσικό να έχει τέτοια επιτυχία. Προσωπικά θα χαρακτήριζα το στέκι το μεγαλύτερο μικρό forum της Ελλάδας. Τα θέματα του είναι θέματα που απασχολούν τους πάντες, το στήσιμο του είναι πολύ όμορφο, οι κανόνες τους τηρούνται από τους χρηστές με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο όμορφο, η χρήση μόνο Ελληνικών χαρακτήρων το κάνει πιο ευχάριστο (και ας προτιμούν κάποιοι τα greeklish), έχει ένα Θέρμο κλίμα, ωραίους (θέλω να πιστεύω) χρηστές και έχει ένα επίπεδο. Συνδυάζει σοβαρές κουβέντες και πλάκα. Έχει βρει (σχεδόν) την χρυσή τομή. Και κάτι για το όπιο χαίρομαι πολύ, είναι ότι δεν έχει γίνει σαν τα πολύ μεγάλα forum όπου επικρατεί ένα χάος, δεν υπάρχουν έχθρες και επικρατεί ένα ευχάριστο κλίμα ανοιχτό για όλους.
Και πραγματικά χαίρομαι που είμαι ένα μέρος αυτού του forum, τουλάχιστον για όσο μείνει έτσι, καθώς πιστεύω πως θα μεγαλώσει και κάποια στιγμή θα είναι τόσα τα μέλη που θα γίνει όπως τα μεγάλα forum. Καλοστημένο μεν, αλλά όταν έχεις να κανείς με χιλιάδες μέλη δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όσο μεράκι και αν έχεις και καλά και αν το έχεις δουλέψει…
Παραθέτω το post του Κρονάκου, γιατί με εκφράζει πολύ!

Από την πρώτη στιγμή ένιωσα υπέροχα εδώ μέσα! Δεν έχω συναντήσει πιο ζεστό forum και αυτό πιστεύω αποδίδεται κυρίως στους admins που κατάφεραν με τον έξυπνο και διακριτικό τους τρόπο να κρατήσουν εδώ τους ανθρώπους που πραγματικά ζητούν μια καλή συμβουλή και φυσικά αυτούς που έχουν να δώσουν μια καλή συμβουλή!

Exposed Bone & Michelle...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εύχομαι να τα 1.000.000άσετε τα μέλη!

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.