Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikolas17:Πάντως νομίζω (δεν είμαι απολύτως σίγουρος) ότι απο την ταχύτητα λήψης επηρεάζεται και η ταχύτητα αποστολής.
Ακριβώς το ανάποδο: από την ταχύτητα αποστολής επηρεάζεται η ταχύτητα λήψης. Δηλαδή, αν έχεις υψηλή ταχύτητα στο upload θα έχεις χαμηλή ταχύτητα στο download.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν πέρνετε ένα τορρεντ, το ιδανικό είναι να το "δίνετε" πίσω. δλδ να κάνετε upload όσο κάνετε download. Με λίγα λόγια ένα ratio 1:1.
arfi-gorgona o
Εκκολαπτόμενο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από arfi-gorgona o:Ναι άντε όμως κάντο με 11 kb upload και 50 download.Σε έφαγε ζωντανό η δεη μετά.Aντε με το καλο να μεγαλώσουν οι παλιό γραμμές να μπορούμε να seedaroume κανονικά...
εξαρτάται απο που κατεβάζεις... εάν κατεβάζεις απο site με εγγραφή κλπ, μπορεί να φας και ban για χαμηλό ratio.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Υπονοείς οτι εχεις DSL και κλεινεις τον υπολογιστή σου; OMG!Ναι άντε όμως κάντο με 11 kb upload και 50 download.Σε έφαγε ζωντανό η δεη μετά.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σωστο οτι επιραζει το upload το download Αλλα...Αρχική Δημοσίευση από tsitsilegas:Ακριβώς το ανάποδο: από την ταχύτητα αποστολής επηρεάζεται η ταχύτητα λήψης. Δηλαδή, αν έχεις υψηλή ταχύτητα στο upload θα έχεις χαμηλή ταχύτητα στο download.
Εγω παρατηρησα οτι αν "κοβω" απο το upload μου για να μπορω να στελνω και tpt μεσω e-mail πιο γρηγορα, το download μου πεφτει. Πιστευω οτι οσο πιο πολυ δινεις τοσο πιο πολυ παιρνεις. Και οχι οσο λιγοτερο δινεις πιο πολυ παιρνεις...
Hunter
Περιβόητο μέλος

Uploaded 179.71 GB
Downloaded 34.13 GB
Share ratio 5.265
[************]
Uploaded 89.63 GB
Downloaded 57.72 GB
Share Ratio 1.552
[************]
Uploaded 229.99 GB
Downloaded 84.96 GB
Share ratio 2.71
το μηχανημα μου στο σπιτι εχει να κλεισει απο το νοεμβριο του 2004

arfi-gorgona o
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Απαγορεύεται αυστηρότατα το κάθε μήνυμα να περιέχει οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέρχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδία που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Περιμένω πως και πως τον Δεκέμβριο μηπως και χτυπήσω την 4 mbps που τάζει μια εταιρεία ότι έχει με την τιμή της 512! Μετά θα κατεβάζω τα πάντα.
Αν και δεν νομίζω ότι χρεώνει πολύ την ΔΕΗ το να είναι ο Η.Υ ανοικτός όλο το 24ωρο και εγώ το περιοζω στις ώρες που βρίσκομαι στο σπίτι, 4-6 ώρες καθημερινά και ολόκληρη την μέρα το ΣΚ. Το βράδυ το κλείνω
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Πάτρα, τη στιγμή που έβαλα dsl, έκανα ολόκληρες μετατροπές στο σπίτι, μόνο και μόνο για να πάω έναν υπολογιστή στην κουζίνα, ο οποίος είναι ανοιχτός από το Φεβρουάριο...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Απ όσο ξέρω, ο υπολογιστής ΠΡΕΠΕΙ να κλείνει για να γίνεται το reboot και όλα τα σχετικά γιατί διαφορετικά κάποια στιγμή τα φτύνει και κολλάει.
Ξέρω λάθος?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Περιμένω πως και πως τον Δεκέμβριο μηπως και χτυπήσω την 4 mbps που τάζει μια εταιρεία ότι έχει με την τιμή της 512! Μετά θα κατεβάζω τα πάντα.
Δεν έχει να κάνει μόνο η ταχύτητα της γραμμής. Με την 1Mbit που έχω στο σπίτι άλλοτε κατεβάζω με 110 kB/s κι άλλες φορές κολλάω στα 10-20 kB/s. Αν υπάρχει μόνο ένας seeder [που έχει συγκεκριμένο upload] και μοιράζει το αρχείο σε όλους, και 100Mbit γραμμή να έχεις δεν μπορείς να "ρουφήξεις" παραπάνω από όσο σου δίνει ο seeder.
Η ταχύτητα επηρεάζεται πρώτα από όλα από τον αριθμό seeders/leechers με τους οποίους συνδέεσαι. Και ο αριθμός αυτός έχει να κάνει κυρίως με τον tracker. Από public tracker τι να περιμένεις;
Ακριβώς αυτό είναι το καλό με τα torrents. Σε μία οργανωμένη "κοινωνία" (δηλ. σε αυστηρό private tracker) δεν νοείται να μην μοιράζεσαι ό,τι έχεις πάρει. Αφού οφελούμαι εγώ, θα οφελήσω και τους άλλους. Οι συστηματικοί leechers [με την κακή έννοια] τρώνε ban και πολύ καλά τους κάνουν. Δυστυχώς δεν προβλέπεται παλούκωμα...Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Είναι λίγο δύσχρηστα τα torrents εκεί που απαιτείται να διατηρείς ένα καλό ratio.Όπως είπε και το θείο βρέφος, η υγεία των torrents είναι υπόθεση όλων.

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Απαγορεύεται αυστηρότατα το κάθε μήνυμα να περιέχει οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέρχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδία που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.
Αναφέραμε τίποτα εμείς σχετικά με παράνομο λογισμικό? Από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορείς να κατεβάσεις και νόμιμο και παράνομο λογισμικό. Είναι στην ευθύνη του καθένα να επιλέγει εάν θα κατεβάσει κάτι παράνομο ή όχι. Επειδή η πλειοψηφεία κατεβάζει παράνομο λογισμικό δεν σημαίνει ότι και εμείς κάνουμε το ίδιο.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikolas17:Αναφέραμε τίποτα εμείς σχετικά με παράνομο λογισμικό? Από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορείς να κατεβάσεις και νόμιμο και παράνομο λογισμικό. Είναι στην ευθύνη του καθένα να επιλέγει εάν θα κατεβάσει κάτι παράνομο ή όχι. Επειδή η πλειοψηφεία κατεβάζει παράνομο λογισμικό δεν σημαίνει ότι και εμείς κάνουμε το ίδιο.
Ε, όταν δίνεται link για torrent trackers που διακινούν κατά κύριο λόγο παράνομο υλικό, μάλλον παραβιάζει τον σχετικό κανόνα του forum που μας φιλοξενεί...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikolas17:Αναφέραμε τίποτα εμείς σχετικά με παράνομο λογισμικό? Από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορείς να κατεβάσεις και νόμιμο και παράνομο λογισμικό. Είναι στην ευθύνη του καθένα να επιλέγει εάν θα κατεβάσει κάτι παράνομο ή όχι. Επειδή η πλειοψηφεία κατεβάζει παράνομο λογισμικό δεν σημαίνει ότι και εμείς κάνουμε το ίδιο.
επειδή η κουβέντα σε τέτοιου είδους θέματα είναι πάντα σε λεπτες ισορροπιες καθώς και στο χείλος του να ειπωθεί κάτι που να παραβαίνει κάποιον κανόνα, γίνεται υπενθύμιση ώστε να αποφευχθούν τυχών δυσάρεστες επιπλοκές και επιπτώσεις....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.