Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Error: "LU1875 This update failed during its preprocessing welcome text phase"
Στην επεξήγηση λέει
Information about the outbreak of Trojan.Abwiz.F
The LU1875 error may appear if your computer is infected by the Trojan.Abwiz.F threat.
Κατεβάζω το removal που δίνει η symatec το τρέχω σε safe mode και απενεργοποιημένο το system restore που λέει, το δοκιμάζω και κανονικά και το μόνο που βγάζει σαν αναφορά είναι οτι δεν εντοπίστικε το Trojan

Ξανακάνω τεσπά το live update και βγάζει μια από τα ίδια (error...).

Εχω το norton antivirus 2004 10.01.13
XP Home, SP2 Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Εν το μεταξύ όλο κατι τρελλά κάνει το PC οταν ξεκινάει του στύλ: δείτε λογαριασμούσ χρηστών(ένας είναι), οτι είναι απενεργοποιημενο το τείχος προστασίας ενώ είναι οn, έβγαζε είκονίδιο σύνδεσης στο νετ κατά την εκκίνηση και τέτοια...
Τελικά τι γίνεται? τι κάνω τώρα? τό χω το trojan?
οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα σου συστηνα να τρεξεις safe mode με συνδεση στο δικτυο και εκει να κανεις το update
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Λοιπον δοκιμασε και μετα Spybot - Search & Destroy αλλα κα Adware ... αν και δεν νομιζουν να κανουν κατι ... μιας και δεν ειναι antivirius ...
Θα σου συστηνα να τρεξεις safe mode με συνδεση στο δικτυο και εκει να κανεις το update
θα το δοκιμάσω αλλα εαν κάνω τo update και πάρω τα virus definition τότε θα δείξει αν όντως υπάρχει κάτι? και θα το αφαιρέσει? (αν είναι χαζή ερώτηση ζητώ ταπεινά συγγνώμη) εννοώ θά χει αποτέλεσμα...στο να δώ αν τελικά υπάρχει?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πραγματικά άθλιο πρόγραμμα. Θα σου πρότεινα είτε nod32 είτε avast (που είναι και δωρεάν και πολύ καλό, εγώ αυτό έχω

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Την ιδια τιμη εχουνε ... (σχεδον)Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Το norton είναι όντως πολύ κακό. Με το nod δεν είχα κανένα πρόβλημα, με προστάτευε και δεν το καταλαβαίνεις ότι τρέχει. Οπότε μόλις ξεμπερδέψεις με το trojan και με το norton, δοκίμασε το nod. Είναι και πιο φτηνό από το norton νομίζω.
Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Το είχε μέσα το PC όπως το αγόρασα αλλιώς δεν το βαζα..θα βαζα κανα McAfee. Θα κοιτάξω πάντως το Nod που είπατε να το βρώ
Αυτό με το LU1875 error και trojan.Abwiz.f με γρήγορη αναζήτηση στο google είδα οτι το έχουν αρκετοί και γίνεται ακριβώς το ίδιο με εμένα, δλδ το removal της symatec δεν κάνει τπτ και γενικά τους κάνει κάτι "κόλπα"...
εν τω μεταξύ ενώ κατέβασα οπώς είπε ο Exposed_Bone τα definition και με scan δεν βρήκε τον ιο, εξακολουθεί να μην μπορεί να κάνει το update λόγο Trojan ..
και απ' ότι είδα (αν δεν το εκφράσω σωστά ζητώ συγγνώμη

By the way...κάπου έχω διαβάσει οτι η απεγκατάσταση του norton αφήνει άσχημα κατάλοιπα στο pc και οτι γενικά δεν γίνεται αποτελεσματικά...ισχύει?

Ευχαριστώ και πάλι για όλη την βοήθεια και τις συμβουλές

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οσο για την επεγκατασταση του Norton αν και δεν γνωριζω μου φαινετε λιγακι απιθανο να γινεται ... αλλα απο την Norton ολα τα περιμενω
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος

Εχp.Bone δέν το δοκίμασα αυτό αλλά τώρα δεν ξέρω το Norton είναι παρελθόν. Βέβαια έχει γίνει λίγο αργό το PC ...

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Άφηνε διάφορα προβλήματα, όπως να μου πετάει στο άσχετο μηνύματα όπως "cannot find targer" κλπ. Ίσως να ήθελε και ξήλωμα από τη registry.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.