usb 2.0 αλλά το βλέπει σαν "απλό" usb

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Αγόρασα πρόσφατα το κουτί ThermalTake Kandalf VA9000 το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή USB 2.0 τα windows το βλέπουν σαν απλό usb ενώ η θύρα αλλά και η υποδοχή του κουτίου είναι usb 2.0 ...
Αυτό που μου κάνει εντύπωση τις θύρες usb 2.0 που μου έδεινε η μητρική είχα 2 σειρές από 6pins υποδοχή το κουτί έχει 1 σείρα από 6pins ....

Τι γίνετε λάθος; :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giostau

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Αγόρασα πρόσφατα το κουτί ThermalTake Kandalf VA9000 το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή USB 2.0 τα windows το βλέπουν σαν απλό usb ενώ η θύρα αλλά και η υποδοχή του κουτίου είναι usb 2.0 ...

Τι συσκευή πας να συνδέσεις;
Εμένα μου το κάνει καμιά φορά με τον εξωτερικό δίσκο, αλλά με ένα restart φιάχνει...

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση τις θύρες usb 2.0 που μου έδεινε η μητρική είχα 2 σειρές από 6pins υποδοχή το κουτί έχει 1 σείρα από 6pins ....

Η κάθε θύρα θέλει 6pins...
Στη μητρική που έχει 2 6άδες έχει θέση για 2 θύρες...
Αν το κουτί σου με τα 6pin τροφοδοτεί 2 θύρες, τότε μάλλον λειτουργεί ως hub....
Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπουν τα win τη συσκευή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.
Αν το κουτί σου με τα 6pin τροφοδοτεί 2 θύρες, τότε μάλλον λειτουργεί ως hub....
Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπουν τα win τη συσκευή...
Εκτώς αν λειτουργεί ώς USB 1.1 hub.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Το πρόβλημα το έχω με το ipod... Βασικά τώρα με βάλατε σε σκέψη μήπως υπάρχει ακόμη ένα εξάpino... :(

@gademi αποκλείτε αυτό μιας και έλεγε το κουτί 2.0 usb ...

Εύχομαι να βρώ λύση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...