iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

11-10-05

22:05
Αγόρασα πρόσφατα το κουτί ThermalTake Kandalf VA9000 το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή USB 2.0 τα windows το βλέπουν σαν απλό usb ενώ η θύρα αλλά και η υποδοχή του κουτίου είναι usb 2.0 ...
Αυτό που μου κάνει εντύπωση τις θύρες usb 2.0 που μου έδεινε η μητρική είχα 2 σειρές από 6pins υποδοχή το κουτί έχει 1 σείρα από 6pins ....
Τι γίνετε λάθος;
Αυτό που μου κάνει εντύπωση τις θύρες usb 2.0 που μου έδεινε η μητρική είχα 2 σειρές από 6pins υποδοχή το κουτί έχει 1 σείρα από 6pins ....
Τι γίνετε λάθος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

11-10-05

22:11
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αγόρασα πρόσφατα το κουτί ThermalTake Kandalf VA9000 το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή USB 2.0 τα windows το βλέπουν σαν απλό usb ενώ η θύρα αλλά και η υποδοχή του κουτίου είναι usb 2.0 ...
Τι συσκευή πας να συνδέσεις;
Εμένα μου το κάνει καμιά φορά με τον εξωτερικό δίσκο, αλλά με ένα restart φιάχνει...
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αυτό που μου κάνει εντύπωση τις θύρες usb 2.0 που μου έδεινε η μητρική είχα 2 σειρές από 6pins υποδοχή το κουτί έχει 1 σείρα από 6pins ....
Η κάθε θύρα θέλει 6pins...
Στη μητρική που έχει 2 6άδες έχει θέση για 2 θύρες...
Αν το κουτί σου με τα 6pin τροφοδοτεί 2 θύρες, τότε μάλλον λειτουργεί ως hub....
Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπουν τα win τη συσκευή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

12-10-05

06:59
Εκτώς αν λειτουργεί ώς USB 1.1 hub.Αν το κουτί σου με τα 6pin τροφοδοτεί 2 θύρες, τότε μάλλον λειτουργεί ως hub....
Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπουν τα win τη συσκευή...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

12-10-05

07:58
Το πρόβλημα το έχω με το ipod... Βασικά τώρα με βάλατε σε σκέψη μήπως υπάρχει ακόμη ένα εξάpino... 
@gademi αποκλείτε αυτό μιας και έλεγε το κουτί 2.0 usb ...
Εύχομαι να βρώ λύση...

@gademi αποκλείτε αυτό μιας και έλεγε το κουτί 2.0 usb ...
Εύχομαι να βρώ λύση...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...