emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι βάζεις φοβερούς τίτλους! δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο διακριτικό τίτλο για ένα τέτοιο θέμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Και τα 2 τα βρισκω εξισου ερεθιστικα...![]()
Έτσι... Έτσι...

weak and powerless
Διάσημο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

κι εγώ συμφωνώ με αυτό! (προτιμώ να με παίρνουν μάτι)Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:προτιμώ να με παίρνουν μάτι γιατί αυτό προφανώς συνεπάγεται ότι εγώ είμαι αυτός που είναι... "εν δράσει"![]()
![]()
![]()

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Arty2:Είμαι περίεργος που δεν μοθ αρέσει κανένα απο τα δύο; ο.ο
Σαφώς και όχι. Περί ορέξεως......
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοώ πχ. και να σας βλέπουν γυμνή/γυμνό και να το έχετε προκαλέσει εντέχνως..

weak and powerless
Διάσημο μέλος

edited by yiannis : Λίγο προσοχή στις βρισιές παίδες! Βάλτε και κανένα αστεράκι

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:Σαν αποκομμένες απ τη σεξουαλική πράξη στάσεις (το να παίρνω ή να με παίρνουν μάτι) τις βρίσκω αρκετά παθητικές και δεν με τρελαίνουν.Μέσα στη σεξουαλική πράξη με την σύντροφο...φυσικά συμβαίνουν και τα δυο και αποτελούν ένα ερέθισμα διέγερσης το οποίο θα το διαδεχτεί η αμοιβαία εκτόνωση.Ωστόσο το να παίρνω μάτι ...χωρίς να υπάρχει σύντροφος με την οποία θα ακοολουθήσουν και τα υπόλοιπα ....δεν μου αρέσει ούτε ακόμα και με την προοπτική του αυνανισμού,μιας και θεωρώ οτι η αξία του τελευταίου έγκειται στο ότι μας φέρνει σε επαφή με το αχανές φαντασιωσικό μας υλικό που μπορεί να είναι πολύ πιο διεγερτικό και σίγουρα πολύ πιο μοναδικό.
Αγαπητε e-stekoumenos, αν και γενικα συμφωνω με τα περισσοτερα posts σου, εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω! Τοσο η μια οσο και η αλλη πραξη ειναι διεγερτικες (προφανως για καποιους και οχι για ολους) και αυτο εχει μια πολυ βασικη αιτια. Το μεν Voyeurism σε βαζει στην πλεονεκτικη θεση να κανεις κατι που ο αλλος στην ουσια δεν θελει (αρα σου δινει μια αισθηση εξουσιας), ενω παραλληλα αισθανεσαι και την ηδονη του "απαγορευμενου" που παντα ελκυει το ανθρωπινο ειδος
(Αν δεν ισχυε αυτο, καμια γυναικα δεν θα φορουσε φουστα. Ολοι οι αντρες -οσοι κοιτουν τουλαχιστον- προσπαθουν να πετυχουν μια ματια στην "απαγορευμενη περιοχη"...μονο και μονο γιατι ειναι απαγορευμενη!

Το δε Exhibitionism (με τη μορφη που αναφερεται στο θεμα, και οχι ως επιδειξιομανια) σου προσφερει ευχαριστηση απο την αποψη οτι προσφερεις ηδονη στο ατομο που σε κοιταει (επομενως ερεθιζεσαι και εσυ) Επισης εχεις την αισθηση οτι σε "πιασαν" να κανεις κατι που δεν επρεπε να δουν, το οποιο ως γνωστον, ειναι πηγη ερεθισμου (σκεφτειτε ποσο ζευγαρια κανουν κατι σε δημοσια/επικινδυνα μερη, ωστε να εχουν το thrill του οτι κινδυνευουν να πιαστουν)
Τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα...Και προφανως θα μου αρεσαν και τα δυο, θα προτιμουσα ομως το πρωτο (Voyeurism )
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Αγαπητε e-stekoumenos, αν και γενικα συμφωνω με τα περισσοτερα posts σου, εδω θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω! Τοσο η μια οσο και η αλλη πραξη ειναι διεγερτικες (προφανως για καποιους και οχι για ολους) και αυτο εχει μια πολυ βασικη αιτια. Το μεν Voyeurism σε βαζει στην πλεονεκτικη θεση να κανεις κατι που ο αλλος στην ουσια δεν θελει (αρα σου δινει μια αισθηση εξουσιας), ενω παραλληλα αισθανεσαι και την ηδονη του "απαγορευμενου" που παντα ελκυει το ανθρωπινο ειδος
(Αν δεν ισχυε αυτο, καμια γυναικα δεν θα φορουσε φουστα. Ολοι οι αντρες -οσοι κοιτουν τουλαχιστον- προσπαθουν να πετυχουν μια ματια στην "απαγορευμενη περιοχη"...μονο και μονο γιατι ειναι απαγορευμενη!Ποσο ερεθιστικο ειναι να βλεπεις μια τελειως γυμνη κοπελα στην παραλια, και ποσο μια κοπελα που φοραει μια μικροσκοπικη φουστα και σκυβει ελαχιστα;
)
Το δε Exhibitionism (με τη μορφη που αναφερεται στο θεμα, και οχι ως επιδειξιομανια) σου προσφερει ευχαριστηση απο την αποψη οτι προσφερεις ηδονη στο ατομο που σε κοιταει (επομενως ερεθιζεσαι και εσυ) Επισης εχεις την αισθηση οτι σε "πιασαν" να κανεις κατι που δεν επρεπε να δουν, το οποιο ως γνωστον, ειναι πηγη ερεθισμου (σκεφτειτε ποσο ζευγαρια κανουν κατι σε δημοσια/επικινδυνα μερη, ωστε να εχουν το thrill του οτι κινδυνευουν να πιαστουν)
Τουλαχιστον ετσι αντιλαμβανομαι εγω τα πραγματα...Και προφανως θα μου αρεσαν και τα δυο, θα προτιμουσα ομως το πρωτο (Voyeurism )
Πολύ καλά κάνεις και διαφωνείς γιατί μέσα απ την διαφωνία το θέμα παρουσιάζεται πιο αντικειμενικά ,μιας και εκτίθενται όλες οι απόψεις.Δεν είμαι ενάντια ούτε στο ένα ούτε στο άλλο....απλώς δεν μου αρέσει να τα βλέπω ξεκομμένα απ τη σεξουαλική επαφή.Άν καταλήγουν σε σεξουαλική επαφή...τότε είμαι μέσα και στα δυο.
perseusath
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Λεπόν, δεν έχω πάρει *ηθελημένα* μάτι. Μα, χωρίς να το προκαλώ, έχω παρει πολλές φορές αυτί

Δε βαριέσαι. Αργά είναι, τσιγάρα τέλος, ποτό τέλος (χικ). Τη πρώτη φορά που έγινε, είχα κατατρομάξει. Όχι γιατί δεν ήξερα τι είναι το σεχς, είχα δει πως είναι τα όργανα σε μια εγκυκλοπαίδεια

Την επόμενη φορά ήμουν πιο υποψιασμένος επειδή είχα κάνει ήδη σεχς (νομίζω δλδ. ήμουν λίγο τύφλα τότε.)
Ο γείτονάς μου, είχε το χούι να αφήνει ανοιχτές μπαλκονόπορτες, χώρια το άλλο του χούι να κάνει σεχς κάθε μα κάθε βράδυ

Πέρασε λίγος καιρός, έμαθα να μην αντιδρώ σαν σπασαρχίδας όταν ο κόσμος θέλει να κάνει σεχς, και έπεσα σε άλλον αφασία γείτονα (αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτός έπεσε σε αφασία γείτονα

Ήταν θυμάμαι ψηλά το φεγγάρι του Αυγούστου, τα τριζόνια τραγουδούσαν το μονότονο σκοπό τους στις φυλλωσιές, οι επίτροποι μας κατηγορούσαν ότι καθυστερούμε με την ολυμπιάδα, και εγώ αργάμιση κάπνιζα αρειμανίως προσπαθώντας να καταλάβω μαθηματικούρες. Λοιπόν, ενώ γυρισαν από έξοδο και ήταν μέσα στα μέλια (αγάαααααπη μου εσύ! *ματσμουτς* θησαυρέεεεε μου! *μουτσματς*) έπεσε μια μικρή ησυχία απότομα

Κι ξαφνικά λες και μεταμορφώθηκαν. Τον άκουγα να ψελλίζει "Σου #@#$#@ τη #$@#$@, $%$%& μου" και εκείνη λάγνα να του απαντά "$#%#$% μου εσύ, #$#$ με σα $%#$%#$". Έμεινα στο τόπο! Συμφωνω ρε παιδί μου, να μιλάς την ώρα του σεχς, και πως δεν έχει σημασία καμμία βρισιά -εκτός από το "μικροτθούτθουνος"- ίσα ίσα φτιάχνει και ατμόσφαιρα (

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, τους ξενέρωσα

Μα δε φταίω εγώ που είχαν ορθάνοιχτες μπαλκονόπορτες τις ώρες που τελώ ύπο πίεση... 'Ετσι δεν είναι?

Αυτες είναι και οι ωτακουστικές εμπειρίες μου. Οπτικές, να πάρω μάτι κάποιους να κάνουν σεχς, δεν είχα μέχρι πολύ πρόσφατα, και αυτή την εμπειρία προτιμώ να την αφήσω εκεί που είναι, όχι γιατί είμαι σεμνότυφος και σπαστικός (που είμαι) μα γιατί τους είχα για στρέητ και τους δύο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.