intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

θελω να κανω ενα διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο να εκπεμπει απο τον υπολογιστη μου και τη συνδεση μου.
χρησιμοποιω το winamp καθως και εναν ενσωματομενο εξυπηρετητη που εχει σαν προσθετο ωστε να αναμεταδιδω την μουσικη που αναπαραγεται εκεινη τη στιγμη στους υπολογιστες πελατες. σε τοπικο δικτυο μπορει να εκπεμψει. ο σκοπος ειναι ομως να αναμεταδωθει και στο διαδυκτιο. πως γινεται να δινω την εξωτερικη μου διευθυνση ΙΡ και αυτη να προωθειται στην εσωτερικη ΙΡ του υπολογιστη-εξυπηρετητη μου ωστε να "ακουγομαι" σε αλλους υπολογιστες πελατες??
(ζητω συγνωμη αν υπαρχει ηδη ιδιο θεμα η εχει απαντηθει η ερωτηση μου αλλου αλλα αυτη τη στιγμη μπαινω με δικτυο gprs και υποθετω οτι καταλαβαινετε)
ευχαριστω πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Στην ουσία αυτο΄που θέλεις να κάνεις είναι να κάνεις δικό σου SERVER και όχι από 3η εταιρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

αφου ειπα οτι εχω ηδη εξυπηρετητη τον υπολογιστη μου.
το θεμα ειναι εσυ πως θα με ακουσεις???
αν σου δωσω την εξωτερικη ΙΡ δεν θα με ακους μιας και δεν θα σε οδηγησει αυτη στον υπολογιστη μου! εγω 8ελω να προωθησω την εξωτερικη ΙΡ 190.164.200.10 (τυχαια) στην εσωτερικη (τοπικου δικτυου αρα στον υπολογιστη μου ) 192.168.1.10
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν προωθείς IP, προωθείς port. Θα πρέπει να πας στο router σου και να προωθήσεις στον Η/Υ σου το port στο οποίο θα θέλεις να συνδέεται ο άλλος (συνήθως το 80 ή το 8080 θα είναι).αν σου δωσω την εξωτερικη ΙΡ δεν θα με ακους μιας και δεν θα σε οδηγησει αυτη στον υπολογιστη μου! εγω 8ελω να προωθησω την εξωτερικη ΙΡ 190.164.200.10 (τυχαια) στην εσωτερικη (τοπικου δικτυου αρα στον υπολογιστη μου ) 192.168.1.10
Οπότε μπες στο router σου και κάντο. Εάν δεν ξέρεις πώς να βρεις το router σου ή πώς να το κάνεις, εδώ είμαστε να ρωτήσεις.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Την πόρτα τη ρυθμίζεις απο τις ρυθμίσεις του server. Αν ακους εσύ ο ίδιος απο το τοπικό δίκτυο είναι ηδη στο url που χρησιμοποιείς.
intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

φανταζομαι οτι οσοι απαντατε εχετε ασχοληθει με αυτο ετσι?
fockos
Επιφανές μέλος

Χρησιμοποίησε μια πόρτα 8080 και όχι 80 γιατί κάποιοι πάροχοι της κλειδώνουν στο default διάβασε και εδώ: https://www.otenet.gr/hd/abuse/abuse_ports.htm
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Εγω εχω σταθμο στο listen2myradio με server (5000 ακροατες-μεγιστο) και ειναι δωρεαν

Απο virtual dj εχεις δοκιμασει? εχει και fade out

fockos
Επιφανές μέλος

Γιατι να μην εχεις server εταιριας?
Εγω εχω σταθμο στο listen2myradio με server (5000 ακροατες-μεγιστο) και ειναι δωρεαν
Απο virtual dj εχεις δοκιμασει? εχει και fade out![]()
Γιατί αν δεν πληρώσεις μην περιμένες σοβαρά αποτελέσματα. Τον συγκεκριμένο server τον είχα δοκιμάσει και άλλοι δεν με ακούγανε ή με ακούγανε με διακοπές. Αντίθετα όταν έκανα server στο pc μου με ακούγανε μέχρι 10 χρήστες (παραπάνω δεν ξέρω) τέλεια.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Γιατί αν δεν πληρώσεις μην περιμένες σοβαρά αποτελέσματα. Τον συγκεκριμένο server τον είχα δοκιμάσει και άλλοι δεν με ακούγανε ή με ακούγανε με διακοπές. Αντίθετα όταν έκανα server στο pc μου με ακούγανε μέχρι 10 χρήστες (παραπάνω δεν ξέρω) τέλεια.
Εμας μας ακουν κανονικα, ρωτα και τα παιδια του φορουμ που μας ακουν καμια φορα!
Αν μας εμφανισει προβληματα οπως μας ετυχε 2 φορες απο το καλοκαιρι, απλα διαλεγουμε αλλο server (πχ απο αγγλια τον παμε καναδα

intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

αλλα δεν παιζει ετσι, παταω το play αλλα ματαια, den streamarei...
αντιθετα αν δωσω την ip που μου προτεινε η ιστοδελιδα του listen2myradio και μπειτε στο https://78.159.97.251:28874/index.html
τοτε μπορειτε να με ακουσετε ειτε μεσω winamp,vlc η αλλου προγραμματος.
ξερει κανενας γιατι δεν παιζει απο τη σελιδα? δεν θελω να δινω τα νουμερα. καλυτερα η σελιδα γιατι αν παιξει δεν χρειαζεται ο αλλος να εχει player και να κανει διαδικασιες για να με ακουει... ενω τωρα αναγκαζεται να μπει σε μερικες διαδικασιες...
fockos
Επιφανές μέλος

intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

το καταλαβα για αυτο μιλησα. πως θα το κανω να ακουγεται απο την ιστοσελιδα ομως??
Από εκεί σε ακούω. Πρέπει να έχεις κάποια blug in για να ακούς από την ιστοσελίδα (δεν ξέρω ποια είναι αυτά). Νομίζω στο Internet explorer γινονται αυτόματα. Στο mozilla κάπου πας και τα βάζεις.
intercoolermp
Νεοφερμένο μέλος

καλυτερα με τις ΙΡ... :\
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.