iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τελικά η widcomm μόνο προβλήματα μου δημιουργήσαν, τσάμπα ο κόπος για να τους περάσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως ξέρε οτι το stack της widcomm έχει περισότερα services απο των windows.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να ειναι περιεργοι στο σεταρισμα, αλλα εχουν περισσοτερα services

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Άυτο που μου την δίνει με τον sp2 είναι ότι υπάρχουν ακόμη τα icons των microsoft οδηγών , άσχετα αν έχω widocomm

η τελευταία έκδοση ποια είναι btw; στην 1.4.1 έχω μείνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...