Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω κι εγω Wind Flexy 20, ο πατερας μου εχει αλλη συνδεση Wind (δεν ξερω πια ακριβος) και η κοπελα του πισης συνδεση στην Wind. Της βαλαμε ολες μαζι σε οικογενιακο πακετο αλλ χρεωνει και τις κλεισεις μεταξυ μας μολις ξεπερασομε το οριο. Δεν υποτιθετε πως μεαξυ μας μιλαμε δωρεαν απεριοριστα;...
Αρχοντα, το μνμ που στελνεις στο 1112 ειναι κενο η πρεπει να γραψεις κατι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Για το οικογενειακό δε γνωρίζω να σου απαντήσω.
Εγω δεν πήρα ακόμα στη Wind, ίσως μετά, τώρα πεινάω!

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Να ρωτισω και εγω κατι στικο ρε παιδια;
Εχω κι εγω Wind Flexy 20, ο πατερας μου εχει αλλη συνδεση Wind (δεν ξερω πια ακριβος) και η κοπελα του πισης συνδεση στην Wind. Της βαλαμε ολες μαζι σε οικογενιακο πακετο αλλ χρεωνει και τις κλεισεις μεταξυ μας μολις ξεπερασομε το οριο. Δεν υποτιθετε πως μεαξυ μας μιλαμε δωρεαν απεριοριστα;...
Εγω που εχω το οικογενειακο με την μητερα μου και την αδερφη μου δεν μας χρεωνει επιπλεον αν περασουμε το οριο!
Καλυτερα να παρεις τηλεφωνο και να το διευκρινησεις! Μη σου τρωνε και τα λεφτα τσαμπα!Καποια στιγμη που ειχε συμβει κατι παρομοιο και σε εμας πηρα τηλ και τελικα στον επομενο λογαριασμο μας επεστρεψαν τα λεφτα!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Τί συσκευή έχεις? Μήπως έχει GPS?
Valder
Τιμώμενο Μέλος

@Valder
Έλα μου, όχι δεν έχει GPS καθώς είναι το Samsung D900.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λέει ο hunter. Επίσης είμαι σίγουρος ότι το υπόλοιπο που σου στέλνουν σε sms είναι σχετικά παλιό επειδή ανανεώνετε κάθε 6 ώρες αν θυμάμαι καλάεαν δεν κανω λαθος η καθε κληση που κανεις χρεωνεται ΟΧΙ απο την αρχη της αλλα απο τον τερματισμο της, ετσι εξηγηται το γεγονος οτι χρεωθηκες τα περιπου 45 λεπτα στον επομενο λογαριασμο.
μπορει να κανω λαθος, παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα τους
Το GPS που κολλάει;@Valder

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Το GPS που κολλάει;![]()
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ευσταθεί καθώς μου το μετέφερε φίλος μου.
Τα κινητά με GPS, πχ πολλά της σειράς Ν της ΝΟΚΙΑ, όταν δεν πιάνουν σήμα μέσω του δικτύου της κινητής, χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο το GPS για να έχει σήμα το κινητό. Όμως το κινητό χρεώνεται και αναλόγως. Από άτομο που δουλεύει σε Γερμανό, άκουσα πως πηγαίναν πελάτες με φουσκωμένους λογαριασμούς και τελικά φαινόταν πως ήταν από χρεώσεις μέσω GPS.
edit:Ίσως να μην το εξηγώ σωστά, αλλά κάπως έτσι μου το μεταφέρανε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Nana
Δραστήριο μέλος

Να ρωτισω και εγω κατι στικο ρε παιδια;
Αρχοντα, το μνμ που στελνεις στο 1112 ειναι κενο η πρεπει να γραψεις κατι;
Το οικογενειακό πακέτο μπορεί να διαμορφωθεί ως εξής (π.χ. στην περίπτωσή σας)...
1. Είτε μπαίνουν τα 3 νούμερα στο πακέτο, ΜΕ απεριόριστες τις ενδοοικογενειακές κλήσεις (με μηνιαίο κόστος, αν θυμάμαι καλά 23,99 ευρώ, δηλαδή πλέον των παγίων για το κάθε νούμερο, π.χ. αν και οι τρεις είστε flexy 20, 20+20+20+23,99 = 83,99 ευρώ)
2. Είτε μπαίνουν τα 3 νούμερα στο πακέτο, ΧΩΡΙΣ απεριόριστες ενδοοικογενειακές κλήσεις, ΑΛΛΑ το κάθε νούμερο προς τα άλλα 2 έχει 1 ώρα δωρεάν το μήνα (οπότε 3 ώρες) και το πάγιο είναι το ίδιο (π.χ. πάλι στο flexy 20: 20+20+20 = 60 ευρώ)
Εσείς προφανώς είστε στη 2η περίπτωση.

Nana
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή,
στο site της Wind λέει:
Έστω ότι ανήκετε στο πρόγραμμα WIND Flexy 20, που έχει ενσωματωμένη αξία 18,90€ (χωρίς ΦΠΑ). Εάν έχετε ξεπεράσει το ποσό αυτό, δηλαδή έχετε καταναλώσει 20 ευρώ, το SMS που θα λαμβάνετε στο εξής θα είναι:
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ 18,90 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΗΣΗ: YYYY-MM-DD HH:MM:SS
Όμως αν δεις στα φυλλάδια της Wind, στα ατομικά προγράμματα, κάτω από την περιγραφή των flexy λέει για ενσωματωμένη χρήση, π.χ. 22,40 (18,90 + ΦΠΑ), όμως στο 1112, δεν έρχεται π.χ. το 18,90 που λέει παραπάνω, αλλά το 22,40...
(Έχω δει και κάτι κουφά ποσά κατανάλωσης σε άσχετα προγράμματα).

Απλώς κοίτα τον αναλυτικό σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.