υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

1. η εναρξη βγαινει πηγαινοντας κατω αριστερα. για κλεισιμο πας κατω δεξια σου βγααζει τη στηλη και μετα ρυθμισεις λειιιτουργικοτητα.καπως ετσι.Δεν ξέρω ακόμα αν θα μου αρέσουν ή όχι.
Χθες αγόρασα καινούργιο λάπτοπ, γιατί ο σταθερός με έχει τρελάνει στα κολλήματα τελευταία, και το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει.
Δύο πράγματα με προβληματίζουν:
1) Η έλλειψη του Start, και περισσότερο δεν ξέρω πως να τον κλείσω, απλώς πατάω το κουμπί και κλείνει, ή υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο;
2) Απ' ό,τι μού είπαν, τα τελευταία χρόνια δίνουν τον υπολογιστή με εγκαταστημένα τα windows και πρέπει να κάνεις μόνος σου backup, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο.
Αν ξέρει κάποιος-α ας με κατατοπίσει, ειδικά στο δεύτερο.
2. στα 8 δε βρηκα κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα και δεν προσπαθησες να φτιαξεις τον σταθερο πρωτα?γιατί ο σταθερός με έχει τρελάνει στα κολλήματα τελευταία, και το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει.
υλικο ή λογισμικο λες να ηταν?
τα μπαουλα

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου γίνεται μπλε, κολλάει και δεν κάνει τίποτα, και μερικές φορές μου βγάζει κάτι κωδικούς στην μνήμη.υλικο ή λογισμικο λες να ηταν?
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος κοντά μου να τον κοιτάξει, και είναι μπελάς να συνδέω-ξεσυνδέω καλώδια, γι αυτό προτίμησα αυτή τη φορά έναν φορητό, αν και με δυσκολεύει στο πληκτρολόγιο, και στην επεξεργασία της φωτογραφίας.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Τι φάση τελικά;Από χθες είναι διαθέσιμο στο store το update των Windows 8.1, δωρεάν, για όλους τους χρήστες των Win8.
Έχω ξεκινήσει ήδη το κατέβασμα
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Libertus
Συντονιστής

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιατί δεν χρησιμοποιείς την αναζήτηση του Metro; Με το που μπεις στο metro, αν ξεκινήσεις να γράφεις σε πετάει στην αναζήτησηΣτα windows 8.1 από πού μπορούμε να δούμε όλες τις εφαρμογές; Πριν πατούσα δεξί κλικ κάτω δεξιά στην έναρξη και μου τα έβγαζε. Τώρα; Ας πούμε το σημειωματάριο πού θα το βρω;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αμφιβάλλω αν σε θέμα επιδόσεων για games διαφέρουν κατά 10 FPS έστω.
Δυο τίτλους παιχνιδιών έχω εγκατεστημένους και τα δυο έχουν όμοιες επιδόσεις με όταν είχα Win7.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πλεονέκτημα των 8 έναντι των άλλων είναι στην ταχύτητα εκκίνησης, σε μερικά δευτερόλεπτα έχεις μπει ήδη στο σύστημα
Το μειονέκτημα είναι ότι παλιά προγράμματα (με την επέκταση .exe) δεν δουλεύουν στα 8 και αχρηστεύονται.
Νομίζω όσοι έχουν τα 7 καλύτερα να μείνουν εκεί, εκτός αν θέλουν να μπαίνουν μόνο στο ίντερνετ και δεν τους ενδιαφέρουν οι παλιές εφαρμογές.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τα Windows 8 τρέχουν μια χαρά x86 και x64 αρχιτεκτονική.
Μόνο τα Windows RT δεν τρέχουν exe αλλά πωλούνται μόνο μαζί μερικά tablets.
Πάντως ισχύει. Το boot σε Windows 8 ειδικά με SDD πετάει
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μου κάνει εντύπωση αυτό που αναφέρεις...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.