lak100 Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης (Μητσος) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Βίτσι (Καστοριά). Έχει γράψει 116 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 11:52 Ο lak100 έγραψε: #21 14-05-09 11:52 παλι θα ''παιξεις'' μεσω wap και οι χρεωση ειναι μεγαλη και δεν αξιζει. τωρα ποσο ακριβως ειναι δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 17:18 Ο madster95: #22 14-05-09 17:18 αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantine10346 Δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο constantine10346: #23 21-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από madster95: αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Ο Eukleidis: #24 21-08-09 11:12 https://www.symbianv3.com/files/WindowsLive_for_Series60_3rd.zip Για σymbian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο iGiannis έγραψε: #25 21-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παλι θα ''παιξεις'' μεσω wap και οι χρεωση ειναι μεγαλη και δεν αξιζει. τωρα ποσο ακριβως ειναι δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madster95 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 17:18 Ο madster95: #22 14-05-09 17:18 αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantine10346 Δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο constantine10346: #23 21-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από madster95: αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Ο Eukleidis: #24 21-08-09 11:12 https://www.symbianv3.com/files/WindowsLive_for_Series60_3rd.zip Για σymbian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο iGiannis έγραψε: #25 21-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantine10346 Δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 04:59 Ο constantine10346: #23 21-08-09 04:59 Αρχική Δημοσίευση από madster95: αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Ο Eukleidis: #24 21-08-09 11:12 https://www.symbianv3.com/files/WindowsLive_for_Series60_3rd.zip Για σymbian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο iGiannis έγραψε: #25 21-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από madster95: αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ευκλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.072 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Ο Eukleidis: #24 21-08-09 11:12 https://www.symbianv3.com/files/WindowsLive_for_Series60_3rd.zip Για σymbian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο iGiannis έγραψε: #25 21-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
https://www.symbianv3.com/files/WindowsLive_for_Series60_3rd.zip Για σymbian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο iGiannis έγραψε: #25 21-08-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mimitroni: Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις? Click για ανάπτυξη... Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs. Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.