Windows Live Messenger στο κινητό

• Thread starter Thread starter lak100
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
παλι θα ''παιξεις'' μεσω wap και οι χρεωση ειναι μεγαλη και δεν αξιζει. τωρα ποσο ακριβως ειναι δεν ξερω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμα δεν παιζει wi-fi η συμβολαιο με δωρεαν ογκο δεδομένων ειναι τελείως ασύμφορο
+1 :)

Εγώ έχω Sony Ericsson W950i...Δεν πρέπει να έχει Wi-Fi αλλά νομίζω είναι Symbian....Έχω Vodafone OSFP...Γίνεται να βάλω MSN και αν ναι με τι χρεώσεις?
Κάνε φορητότητα σε άλλο δίκτυο και με 3,99 θα έχεις 40Mb για πλοήγηση.Αν θες παραπάνω Mbs κάνε συμβόλαιο στη Vodafone και με κάποιο μηνιαίο πάσο θα έχεις δωρεάν Mbs.;)

Σου προτείνω να κάνεις φορητότητα στη Wind γιατί η Wind είναι η μόνη που δίνει πραγματικό internet στα καρτοκινητά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back