Κύριε, κύριε να πω????
Όλοι οι παραπάνω. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
[εγώ πάλι σε ζάππινγκ μόνο το είδα να πω την αλήθεια, μετά το γύρισα στην 6η αίσθηση και ...στον ύπνο, αλλά τα 10' που είδα μου βγάλαν κάτι πολύ κιτς.. was it ή ιδέα μου ήταν?]
Στο ερώτημα της alis. Πιστεύω ότι κάποιος από εκεί μέσα έχει [έτσι όπως έχουν φυτρώσει 800 ανάλογα προγράμματα δεξιά κι αριστερά] ίδιες πιθανότητες με κάποιον που το κυνηγάει χωρίς να έχει πάει σε κάποιο τέτοιο σόου να κάνει καριέρα.
Να κλείσει 2ο-3ο όνομα την αμέσως επόμενη σαιζόν από τη σαιζόν προβολής σε κάποιο ξενυχτάδικο, μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες ο παίκτης του ριάλιτι από κάποιο άλλο. Αλλά για μακροχρόνια καριέρα... δεν νομίζω...
Δεν το έχω παρακολουθήσει [το πρώτο το...ξέχασα, το 2ο ..αποκοιμήθηκα και το 3ο δεν το άντεξα περισσότερο από 10λεπτο] αλλά μου φάνηκαν συμπαθητικά κάτι πιτσιρίκια που έχουν ένα συγκρότημα, pale faces νομίζω λέγονται? Που ένας από αυτούς έχει κάτι ράστα μαλλιά και είναι λίγο σαν ινδιάνος? Αυτοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.