Xandros 4.0

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Είναι μια διανομή που βασίζεται στο debian 3.1 και σαν γραφικο περιβάλλον έχει το KDE.
Το ιδιαίτερο στην διανομή αυτή είναι ότι ειναι φιλική στους αρχάριους χρήστες τους λινουξ που έχουν αφιερώσει πολλές ώρες στα windows. Το Xandros 4.0 έκτος απο ενσωματομένο wine έχει πλήρη υποστήριξη ntfs. Έτσι ο αρχάριος μπορεί εύκολα να διαβάσει τα αρχεία που είχε στα windows.

Τέλος με την εφαρμογη Progression Desktop της Versora μπορεί να μεταφέρει τις ρυμθίσεις των Windows στο Xandros.

Η τιμή του Xandros 4.0 στην βασικη έκδοση είναι 40$. Στην Κάνονική έκδοση η τιμή ανεβαίνει στα 80$ αλλά περιέχει όλα τα προγράμματα που αναφέραμε πιο πάνω αλλά περιέχει και μια εφαρμογή για την διαχείρηση του iPOD.

Περισσότερα εδώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

spyroskaftanis

Δραστήριο μέλος

Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα.
υπήρχε εγγατεστημένη και στα μαθητικά netbooks, αλλά δεν άρεσε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top