Lexx Νεοφερμένο μέλος Ο Lexx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2006 στις 03:06 Ο Lexx έγραψε: #1 08-03-06 03:06 Ελπίζω να μην είμαι off-topic(η μάλλον off-forum) αλλά ψάχνω host που να υποστηρίζει XSLT processor για PHP. Όσες εταιρίες έχω ρωτήσει μου απάντησαν αρνητικά και έχω ένα site έτοιμο να περιμένει. Ελπίζω να βρεθεί λοιπόν ο πολυπόθητος host Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2006 στις 07:03 Ο iJohnnyCash: #2 08-03-06 07:03 Προσωπικα τις ελληνικες δεν τις χονευω καθολου για διαφορους λογους. Οι ξενες για εμενα ειναι πιο πληρες, εχεις ρωτηση καμια ξενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lexx Νεοφερμένο μέλος Ο Lexx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Μαΐου 2006 στις 04:29 Ο Lexx έγραψε: #3 11-05-06 04:29 Οχι, αλλά τελικά τα βρήκα με μια ελληνική. Ήταν η μόνη που είχει επαγγελματίες μέσα. Μίλω για το attidute και όχι για γνώσει μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xmavidis Νεοφερμένο μέλος Ο xmavidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:25 Ο xmavidis έγραψε: #4 20-06-06 11:25 Μπορείς να μου στείλεις pm ποια εταιρεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίζω να μην είμαι off-topic(η μάλλον off-forum) αλλά ψάχνω host που να υποστηρίζει XSLT processor για PHP. Όσες εταιρίες έχω ρωτήσει μου απάντησαν αρνητικά και έχω ένα site έτοιμο να περιμένει. Ελπίζω να βρεθεί λοιπόν ο πολυπόθητος host Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2006 στις 07:03 Ο iJohnnyCash: #2 08-03-06 07:03 Προσωπικα τις ελληνικες δεν τις χονευω καθολου για διαφορους λογους. Οι ξενες για εμενα ειναι πιο πληρες, εχεις ρωτηση καμια ξενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lexx Νεοφερμένο μέλος Ο Lexx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Μαΐου 2006 στις 04:29 Ο Lexx έγραψε: #3 11-05-06 04:29 Οχι, αλλά τελικά τα βρήκα με μια ελληνική. Ήταν η μόνη που είχει επαγγελματίες μέσα. Μίλω για το attidute και όχι για γνώσει μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xmavidis Νεοφερμένο μέλος Ο xmavidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:25 Ο xmavidis έγραψε: #4 20-06-06 11:25 Μπορείς να μου στείλεις pm ποια εταιρεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικα τις ελληνικες δεν τις χονευω καθολου για διαφορους λογους. Οι ξενες για εμενα ειναι πιο πληρες, εχεις ρωτηση καμια ξενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lexx Νεοφερμένο μέλος Ο Lexx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα. 11 Μαΐου 2006 στις 04:29 Ο Lexx έγραψε: #3 11-05-06 04:29 Οχι, αλλά τελικά τα βρήκα με μια ελληνική. Ήταν η μόνη που είχει επαγγελματίες μέσα. Μίλω για το attidute και όχι για γνώσει μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xmavidis Νεοφερμένο μέλος Ο xmavidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:25 Ο xmavidis έγραψε: #4 20-06-06 11:25 Μπορείς να μου στείλεις pm ποια εταιρεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οχι, αλλά τελικά τα βρήκα με μια ελληνική. Ήταν η μόνη που είχει επαγγελματίες μέσα. Μίλω για το attidute και όχι για γνώσει μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xmavidis Νεοφερμένο μέλος Ο xmavidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2006 στις 11:25 Ο xmavidis έγραψε: #4 20-06-06 11:25 Μπορείς να μου στείλεις pm ποια εταιρεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορείς να μου στείλεις pm ποια εταιρεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.