Μικρό πέος

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Ωραίες απόψεις έχει ο σημερινός νεοέλληνας. Όποιος φτάσει στα 30 του και δεν έχει κάνει σεξ είναι "μη λογικός" ή "μη φυσιολογικός". Σαν να λέτε ότι τον άντρα τον κάνει το πόσο συχνά κάνει σεξ κι όχι φερ' ειπείν το τι δουλειά κάνει.

Τα συγχαρητήριά μου.

Προσωπικά νομίζω ότι όλα σχετίζονται με το τι άνθρωπος είναι κάποιος. Όχι με το αν είναι καλός ή "σκάρτος", αλλά με το πώς έχει διαμορφωθεί η προσωπικότητά του. Και στο συγκεκριμένο όλα παίζουν ρόλο. Με το σεξουαλικό συμπεριλαμβανόμενο. Κάποιος που κάνει σεξ μετά τα 22-23, πόσο μάλλον μετά τα 30, συνήθως κουβαλά κάποια ζητηματάκια και συμπλεγματάκια λόγω της σύγκρισης με τους άλλους, δικαιολογημένα ή μη, τα οποία θέλουν προσπάθεια, αγάπη αλλά και πολύ δουλειά με τον εαυτό του για να διαλυθούν. Προσωπικά για μένα το να κάνει κάποιος σεξ τόσο μεγάλος δείχνει κάτι. Όπως και το να κάνει σεξ στα 11 επίσης δείχνει κάτι. Με το να το παραβλέπουμε απλά εθελοτυφλούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Speedy

Δραστήριο μέλος

Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα.
Γιατί είναι δύσκολο να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, από στατιστικής απόψεως.

Και εδώ κολλάει και το αυτό που λέω πάντα: "Στη ζωή κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

germ1984

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα.
Σε πληροφορώ ότι και αυτοί που κάνουν σέξ από μικροί έχουν συμπλέγματα. Aπό ένα μάλιστα σημείο και μετά που το σέξ καταντά συνήθεια τα συμπλέγματα πολλαπλασιάζονται...και πίστεψέ με το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις είναι να συνηθίσεις το σέξ. Για αυτό μέτρον άριστον!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Speedy

Δραστήριο μέλος

Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα.
Έχετε λυσσάξει. Το πρόβλημα της κοπέλα δεν είναι ΜΟΝΟ το μέγεθος. Ο τύπος αυτός έχει και προβλήματα στη στύση του! Αν είναι ποτέ δυνατόν να λέμε σε μια κοπέλα ότι είναι πεζή και ότι είναι άκαρδη όταν στα 23 της θέλει να κάνει σεξ και να το ευχαριστιέται και όχι να κάνει αγγαρεία κάθε φορά. Ο ύπνος είναι προτιμότερος από το χάλια σεξ. Και συν τοις άλλοις ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει καμία συζήτηση για να λυθεί το πρόβλημα αλλά αντίθετα λέει πως όλα του αρέσουν και είναι μια χαρά. Άμα δεν υπαρχει χημεία, δεν υπάρχει. Τι το παλεύετε?

Ήθελα να το κάνω παράθεση γιατί είναι ακριβώς αυτό που θα έγραφα αλλά... βαριέμαι να γράψω..
Πάρτε λοιπόν και την δική μου την άποψη!
Προτιμώ να μην έχω σχέση απο το να έχω μία σχέση χωρίς σεξουαλική ποιότητα πόσο μάλλον... ανύπαρκτη..

Ρε παιδιά γιατί κάποιος δεν προτείνει την επιμύκηνση πέους? Δεν το έχω ψάξει αλλά πάντα μου φαινόταν αδιανόητο να γίνονται άπειρες συζητήσεις πάνω στο θέμα του μεγέθους όταν η επιστήμη έχει δώσει λύση....

Google:https://www.andromedical.gr/ το πρώτο που βρήκα, θα έχει πόοοοσα ακόμα.. Για ψάξτο ρε κοπελιά όπως και όλα τα υπόλοιπα στύση εξπερμάτιση κτλ.. Τόσοι γιατροί υπάρχουν.. Βάλτον κάτω πες του τα όλα και τελειώνεται.. Δεν υπάρχει λόγος να υπόκειται κάποιος σε μία τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία χωρίς λόγο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hakuna Matata

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,921 μηνύματα.
Σαν παιδι κι εγω, εχω αγορασει στο (μακρινο) παρελθον 5-6 γυναικεια περιοδικα.
Δεν εμαθα πολλα - αλλα μια σοφη κουβεντα τηνεδιαβασα : Σεξ χωρις σχεση γινεται - σχεση χωρις σεξ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Τι θα πει "ο τελειος αντρας ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" ; Μπορεις να πεις "ειναι απιστος αλλα ο τελειος αντρας κατα τα αλλα;" "ειναι 75 χρονων αλλα ο τελειος αντρας κατα τα αλλα;" "ειναι παντρεμενος αλλα ο τελειος αντρας κατα τα αλλα;" "ειναι αποκρουστικα ασχημος αλλα ο τελειος αντρας κατα τα αλλα;". Οκ ο τελειος αντρας δεν τα εχει ΟΛΑ τελεια αλλα δεν μπορει να εχει ενα ΤΟΣΟ σοβαρο μειονεκτημα. Μα αν δεν υπαρχει ενα ΚΑΛΟ ικανοποιητικο ερωτικο κομματι στη σχεση σε τι διαφερει απο τη φιλια;
Εννοειται θα προσπαθησεις να βελτιωσεις την κατασταση - μην πεις μετα που θα πεσεις στον κοπανο "τι διαμαντι ειχα και το πεταξα η ρουφιαναααα" (ως γνωστον κατοπιν εορτης τα ξεχναμε τα ελαττωματα) - αλλα αν δεν ικανοποιεισαι παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Να ξεμπερδέψουμε λίγο το κουβάρι;

Ο άνθρωπος αυτός καλώς ή κακώς, την εμπειρία που κάποιοι αποκτούν νωρίτερα, είναι αναγκασμένος να την αποκτήσει στα 32 του. Αυτό από μόνο του είναι ένα θέμα, αφού ο μέσος όρος αποκτά τις ίδιες εμπειρίες νωρίτερα. Όχι απαραίτητα πρόβλημα, αλλά είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει πρακτικά το ζευγάρι και όχι μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι, αλλά και στο συναισθηματικό.
Είναι σαν να βγάζεις το σχολείο ή να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο, όταν οι άλλοι έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά.
Δεν είναι κατακριτέο, αλλά θα βρίσκεσαι εκ των πραγμάτων σε διαφορά φάσης από την πλειοψηφία των συνομηλίκων σου.
Προτιμότερο κατά τη γνώμη μου, να το καθυστερήσεις εάν δεν νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις νωρίτερα, αλλά να γνωρίζεις τουλάχιστον ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτή τη διαφορά φάσης στην πράξη.

Η κοπέλα μας είπε εξ' αρχής ότι βρίσκεται σε δίλημμα και δεν ξέρει τι να κάνει. Εγώ από τα λεγόμενά της δεν κατάλαβα να μην έχει διάθεση να τον βοηθήσει, αφού μάλιστα υπέστη και τις ηθικές αναστολές του, λόγω των πιστεύω του και τον περίμενε υπομονετικά.
Μας είπε επίσης ότι ο ενδιαφερόμενος δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και θεωρεί ότι όλα είναι μια χαρά (ή κατά τη γνώμη μου, προσπαθεί να προκαταβάλει τις εντυπώσεις ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που μάλλον και ο ίδιος ψυχανεμίζεται ότι υπάρχει).

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι το μέγεθός του δεν είναι πρόβλημα (πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί και να μην είναι), η αδυναμία στύσης για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί παρά να προβληματίζει και τον ίδιο, αλλά και τη σύντροφό του.

Σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι μόνο ψυχολογικό, έχει και οργανικά αίτια. Για καλό δικό του λοιπόν, θα έπρεπε να το ψάξει, όχι μόνο για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του, αλλά και για βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει άλλο οργανικό πρόβλημα.
Στην Ελλάδα, οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας ανέρχονται στις 300.000, διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός, από τους οποίους όμως, μόνο το 5% αναζητά βοήθεια ενώ το 95% των περιπτώσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά!
Δεν φτάνει λοιπόν μόνο η καλή διάθεση της κοπέλας πάντα. Σε κάποιες περιπτώσεις το λόγο πρέπει να έχει ο ιατρός.
Ενδεχομένως μάλιστα, εάν λυνόταν αυτό το πρόβλημα, ο φοκοφίκος να κέρδιζε μερικούς πόντους αυτοπεποίθησης...
Ειδικός δεν είμαι, αλλά αν ο άνθρωπος έχει μόνιμο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, μπορεί ο Μήτσος του να μην έχει δείξει όλο το ανάστημά του και μπορεί βέβαια να μην γίνει ποτέ πρωταθλητής, αλλά μια καλή στύση σίγουρα θα βοηθήσει.

Πώς όμως να βοηθήσεις κάποιον που δεν νιώθει ότι χρειάζεται βοήθεια και μάλιστα για ένα τόσο λεπτό θέμα; Γιατί δηλαδή πρέπει η κοπέλα να γνωρίζει πώς να τον βοηθήσει; 23ων ετών είναι και μπορεί να της λείπει η απαραίτητη εμπειρία αλλά και η γνώση του σωστού τρόπου προσέγγισης μιας τέτοιας κατάστασης.

Εγώ στη θέση σου CoffeeBreak θα έκανα μια προσπάθεια να θέσω το θέμα επί τάπητος. Καλό θα του κάνεις, παρά κακό, αρκεί φυσικά να γίνει με τρόπο που δεν θα τον προσβάλει και δεν θα τον μειώνει. Καλύτερα να βρεθεί κάποια να του εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα, παρά να τον αφήνουν όλες με δικαιολογίες τις οποίες δεν μπορεί να αξιολογήσει, αφού απέχουν από την πραγματικότητα.
Αν τον αγαπάς και περνάς καλά μαζί του και θέλεις να το προσπαθήσεις, βρες έναν τρόπο να του δείξεις ή να του πεις πως καλά περνάτε μεν, αλλά θα μπορούσατε να περνάτε και καλύτερα αν λύνονταν κάποια θεματάκια που θα τα βρει μπροστά του και στις επόμενες σχέσεις του, αν δεν κάνει κάτι γι' αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Wow! Ενα ποστ εκανα και γεννησε τοσες σελιδες το τοπικ. Πάνο, θελω ποσοστα απ'το traffic. :P

Mια στιγμουλα να απαντησω στην Ηρω (για να το σιγουρεψει οτι την εχω ερωτευθει :hehe: ) και να πω κατι απο οσα ποστ ειδα μαζεμενα.

Λες "Ο σκοπος νομιζα ηταν να βοηθηθει ο αλλος, οχι ο εαυτος μας."
Πως ακριβώς βοηθάω τον εαυτό μου με το να απαντάω σε μία δημοσίευση, βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του άλλου;
Θα έχω καβάτζα το τι θα κάνω σε περίπτωση που βρω κανέναν με πέος < 8-9 εκ.; Θα με τρελάνεις!
Σου θυμιζω σε τι απαντησα γιατι εχεις μπερδευτει. Ειπες "Εσένα άμα δε σ αρέσει να μην το κάνεις. Εμένα μ΄αρέσει και με βοηθάει.". Και απανταω εγω, οτι δεν με ενδιαφερει αν βοηθαμε τον εαυτο μας οταν δινουμε συμβουλες, αλλά τον απεναντι μας. Οk now? :P

Πότε μίλησα βρε άνθρωπε για χάσμα γενεών; Στην ηλικία ΜΟΥ, θα έκανα αυτά κι αυτά, το τι θα κάνει η κοπέλα στα 23 της είναι δικό της θέμα! Δηλαδή τι θα έπρεπε να πω για να μην το κάνεις θέμα; " Στην ηλικία ΜΑΣ εγώ θα έκανα αυτό κι αυτό;"
Δεν ειπα οτι μιλησες για χασμα γεννεων. Εγω το ειπα γιατι για 2 ηλικιες σχεδον ιδιες (δικη της 23, δικη σου 25-26), μιλησες λες και ησουν 35 και ειπες "στην ηλικια σου" κλπ. Δε με παρακολουθεις και θα δε θα κανει καλο αυτο στη σχεση μας :hehe:

δηλαδη κοριτσια θα ειχατε βρει τον ανδρα της ζωης και θα ηταν το αλλο σας μισο και θα τον χωριζατε γιατι θα ειχε μικρο πεος?τι να πω,μετα γκρινιαζουμε οι γυναικες πως οι ανδρες μας βλπουν μονο ως σεξουαλικα αντικειμενα.αν παλι καποιος ηταν σκαρτος στον χαρακτηρα και τελειος στο κρεβατι θα μενατε μαζι του επειδη θα εκανε καλο σεξ?απ'οτι ειδα μονο η Λια εδωσε αρνητικη απαντηση και μπραβο της δηλαδη.συχνα ακουμε να γκρινιαζουν οι γυναικες πως οι ανδρες σκευτονται το σεξ μονο και τιποτα αλλο και δεν θελουν να μπλεξουν με αισθηματα και αλλα πολλα τετοια αλλα αυτο που παρατηρησα εγω ειναι οτι και οι γυναικες φερονται με τον ιδιο τροπο.τετοια ωμοτητα ποια?μπραβο και εις ανωτερα....
Εχεις δικιο αλλά for the record, νομιζω κι αλλοι , κι εγω μαζι, δεν ειπαμε να χωρισει αμεσως.

Μα δεν είπα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου... Το ότι είναι πολύ καλό παιδί απέχει παρασάγγας από τον χαρακτηρισμό "άντρας της ζωής μου", εξάλλου είμαστε μαζί μόνο 8,5 μήνες.
Μισο...αυτο ειναι λιγο "όπισθεν"...Ειχες πει οτι ειναι σχεδον τελειος σε ολα (εκτος απο το κρεβατι). Το σκετο "πολυ καλο παιδι", που ακουω τωρα, απεχει επισης πολυ απο το ανδρας της ζωης σου. Και με την νεα πληροφορια οτι ειστε μαζι 8.5 μηνες μονο, τοτε πρεπει να συμπεράνω οτι ακομα δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι για σενα αυτος ο ανθρωπος με πολλη σιγουρια. Θα δειξει.

Και ίσως δεν χωρίζεις αν το θέμα είναι μόνο το μέγεθος, γιατί σημασία έχει η συνολική ποιότητα της σεξουαλικής ζωή, η οποία οποία όμως στη δική μας περίπτωση δεν είναι και στα καλύτερά της λόγω απειρίας (την οποία δουλεύουμε) και άλλων προβλημάτων. Αν διορθώνονταν τα τελευταία (τα οποία όσο να 'ναι επηρεάζουν και μένα ψυχολογικά) μπορεί να μην έδινα τόση σημασία στο μέγεθος... Ίσως τελικά, το πρόβλημα μου να μην είναι το μέγεθος αυτό καθ' αυτό, αλλά το ότι ήρθαν όλα μαζεμένα...:hmm:
Τα υπογραμισμενα, ειναι κατατοπιστικά. Και οδευεις σε σωστη σκεψη. Κατα πασα πιθανοτητα, (να μην πω 100%), δεν ειναι το μεγεθος το προβλημα. Απλά αν δεν υπηρχε θεμα μεγεθους, θα εντοπιζες καλυτερα την πηγη του προβληματος.

Δεν αξίζει να κάνει συμβιβασμούς. Πραγματικά είναι ντροπή και κατάντια μια τόσο νέα κοπέλα να στενοχωριέται. Της προτείνω πρίν τα φτιάξει με κάποιον να του ζητάει να κάνουν μπάνιο γυμνοί και αν δεν βρεί αυτό που ζητάει, να στραφεί στην μαύρη φυλή, ή στους Εσκιμώους (μ.ο 23 cm)
Που διαβασες ή ακουσες οτι οι εσκιμωοι εχουν μεσο ορο μηκους 23cm ? Εχω πολλη περιεργεια...

Εχει σημασια μεγαλη το τι αντιληψη εχει ο καθενας για το σεξ,τον ερωτα κλπ. Πως τον μεγαλωσαν, τι εχουν βαλει μεσα στο κεφαλι του, και ποσα απο αυτα ανακαλυψε μονος του,αμφισβητησε, εκανε "χημικη ζυμωση", και ηρθε ενα βηματακι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Ναι εχει πολλη σημασια το σεξ. Αλλά αν καποιος νομιζει οτι ή θα ταιριαζει σαν τουβλακι Lego με καποιον στο σεξ, ή δεν εχει κανενα μελλον, ισως και να μην εχει και πολυ σωστη εικονα για το σεξ. Σιγουρα δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους, και σιγουρα καποιοι θα ταιριαξουν σε πολυ μεγαλο % και απο νωρις. Αλλό αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαστε ρευστες ποσοτητες, με πλαστικοτητα, και μπορουμε να προσαρμοστουμε, να μαθουμε, να βελτιωθουμε, και να βρουμε μια ισορροπια που μας ικανοποιει. Μονο αν το παλεψουμε και δε βγαινει τιποτα/ βλεπουμε οτι υπαρχει μεγαλη ασυμβατοτητα, μπορουμε να ειμαστε πιο σιγουροι οτι κανουμε το σωστο.

By the way...ειμαι ο μονος που βρισκει πολυ περιεργο, η κοπελα να μιλαει για προβλημα στυσης και ο ανδρας για "ολα καλα" ; Άλλο να μη θεωρει οτι εχει μικρη, και αλλο ο ενας να λεει "δεν εχουμε lift off" , και ο αλλος να λεει "ειμαι το ανθρωπινο τριποδο".
Κατι δε μαρεσει εδω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,283 μηνύματα.
By the way...ειμαι ο μονος που βρισκει πολυ περιεργο, η κοπελα να μιλαει για προβλημα στυσης και ο ανδρας για "ολα καλα" ; Άλλο να μη θεωρει οτι εχει μικρη, και αλλο ο ενας να λεει "δεν εχουμε lift off" , και ο αλλος να λεει "ειμαι το ανθρωπινο τριποδο".
Κατι δε μαρεσει εδω.

Έχεις δίκιο Λοριέν. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό είναι οτι η κοπέλα δεν του έχει δείξει οτι κάτι πάει στραβά. Ε πώς σκατά περιμένουμε να βελτιωθεί ο άνθρωπος;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Παντως στην ηλικια του, αν δεν εχει καποιο γνωστο προβλημα υγειας και δεν παιρνει φαρμακα, ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν ειναι οργανικο θεμα. Μια ερωτηση αν εχει καλη στυση στον αυνανισμο, μας αποκλειει οργανικα αίτια και παμε παρακατω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Και λίγα λόγια από το φίλο μας τον Ασκητή για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας από την πλευρά της γυναίκας:

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ:
ΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ

  • Να τον ενθαρρύνει και να αναγνωρίζει την ανάγκη του για σεξουαλική επαφή και οργασμική ικανοποίηση
  • Να του δείχνει ότι η αρρώστια του δεν τον "ξόφλησε" σεξουαλικά και με το κάλεσμά της να ενισχύει τη σωστή ιατρική θεραπεία της νόσου, με την παράλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση της σεξουαλικής διαταραχής.
  • Να αισθάνεται τη παρουσία της ως επιθυμητή και θελκτική από τον σύντροφό της, κάτι που ο ίδιος το χρειάζεται και που τον κάνει να νιώθει επιθυμητός και σεξουαλικά ακμαίος.
  • Να μην του κόβει τα φτερά στην ερωτική διάθεση που εκείνος εκφράζει και να μην τον κάνει να αισθάνεται ότι η σεξουαλική του επιθυμία είναι μία "νοσηρή πολυτέλεια". Μάλιστα, η ίδια να παίρνει την πρωτοβουλία να ρωτάει τον γιατρό του για την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής από εδώ και πέρα.
  • Να θυμάται ότι η ερωτική ζωή του συντρόφου της την αφορά και πως το δικό του κάλεσμα στον έρωτα και στο σεξ είναι εκείνη. Το σεξ εκφράζεται μοναδικά και συντηρεί τη συντροφικότητα και την επικοινωνία, που η ψυχική επαφή καθορίζει τη ζωή τους, μέσα από την ασθένεια.

https://www.askitis.gr/sexproblems/view/stitiki_disleitoirgia

Υπάρχει ειδικό section στο site του για σεξουαλικά προβλήματα που απασχολούν άνδρες και γυναίκες:
https://www.askitis.gr/sexproblems
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CoffeeBlack

Νεοφερμένος

Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ειδικά κάποια μέλη που γράφουν πολύ ήρεμα και λογικά και νιώθω ότι πραγματικά με έχουν βοηθήσει. Η γνώμη σας είναι σημαντική για μένα, επειδή δεν έχω με ποιον να το συζητήσω, δεν έχω μιλήσει σε καμία φίλη μου γι' αυτό (η παρέα μου τον ξέρει και δεν θέλω να τον εκθέσω)...
Και για να απαντήσω σε κάποια post
Γιατί είναι δύσκολο να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, από στατιστικής απόψεως. Εγώ προσωπικά σου εύχομαι να βρεις κάποιον που και θα είναι καλός σε όλους τους υπόλοιπους τομείς και με ... όργανο μεγέθους Peter North.
Αλλά εάν τον χωρίσεις κι μετά πέφτεις σε ρεμάλια που σε ταλαιπωρούν και σε πληγώνουν (αλλά κάνουν σεξ σαν τον Μάνθο Φουστάνο) μην έρθεις μετά εδώ κλαίγοντας "ποιον πήγα κι έδιωξα". Εντάξει;
Δεν ζήτησα να έχω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... Θέλω να έχω ένα κομμάτι της πίτας και το σκύλο ημιχορτάτο... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεταξύ των δύο άκρων υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια...;) Και εντάξει, (ανεξαρτήτως του τι θα γίνει) δεν θα έρθω μετά κλαίγοντας, μην ανησυχείς!

Ακριβώς. Οπότε είναι τυχαίο οτι όλο αυτό την προβλημάτισε μετά από 8,5 μήνες; Δε νομίζω.:P
8,5 μήνες βγαίνουμε, σεξ κάνουμε εδώ και 3 μήνες.

διατίθεται να προσπαθήσει εκείνη για αυτό ή θέλει να εγκαταλείψει; Ας μας απαντήσει σε αυτό να μη μιλάμε τζάμπα.
Μα προσπαθώ! Γι' αυτό και μπήκα στη διαδικασία να εκθέσω στο forum και εμένα και αυτόν, γι' αυτό και με προβλημάτισε όλο αυτό μετά από τόσο καιρό και όχι αμέσως μετά την πρώτη μας επαφή!
Αν είχα πάρει την απόφαση να χωρίσω πίστεψε με, δεν θα έγραφα εδώ, θα το έκανα χωρίς να ζητήσω το OK κανενός!
Κανένας δεν γεννήθηκε θεός του σεξ, συμφωνώ μαζί σου, ούτε είμαστε όλοι θεοί του σεξ, αλλά ούτε ψάχνω έναν θεό του σεξ, γι' αυτό και σε προηγούμενο post είπα ότι δεν με απασχολεί το θέμα της απειρίας και δεν με ενοχλεί να παίξω τη δασκάλα. Τον υποστηρίζω όσο και όπως μπορώ, αλλά δεν με βοηθάει ούτε αυτός με την άρνησή του...

Μισο...αυτο ειναι λιγο "όπισθεν"...Ειχες πει οτι ειναι σχεδον τελειος σε ολα (εκτος απο το κρεβατι). Το σκετο "πολυ καλο παιδι", που ακουω τωρα, απεχει επισης πολυ απο το ανδρας της ζωης σου. Και με την νεα πληροφορια οτι ειστε μαζι 8.5 μηνες μονο, τοτε πρεπει να συμπεράνω οτι ακομα δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι για σενα αυτος ο ανθρωπος με πολλη σιγουρια. Θα δειξει.
By the way...ειμαι ο μονος που βρισκει πολυ περιεργο, η κοπελα να μιλαει για προβλημα στυσης και ο ανδρας για "ολα καλα" ; Άλλο να μη θεωρει οτι εχει μικρη, και αλλο ο ενας να λεει "δεν εχουμε lift off" , και ο αλλος να λεει "ειμαι το ανθρωπινο τριποδο".
Κατι δε μαρεσει εδω.
Το να πω ότι κάποιος είναι ο άντρας της ζωής μου το θεωρώ πολύ μεγάλη κουβέντα! Και μέχρι τώρα δεν έχουμε "ζήσει" μαζί, δλδ δεν έχουμε καν περάσει ένα ολόκληρο 24ωρο μαζί, ωστέ να ζήσουμε από κοντά ο ένας τον άλλον. Ούτε ξέρω πως θα αντιδρούσε αν περνούσα μια δύσκολη φάση της ζωής μου, αν θα με στήριζε, αν θα είχε υπομονή, αν θα με παρηγορούσε ή αν απλά θα το έβαζε στα πόδια με την πρώτη ευκαιρία. Οπότε, επειδή μέχρι τώρα είναι εντάξει απέναντι μου,δεν έχω παράπονο από τη συμπεριφορά και τους τρόπους του, λέω ότι ναι είναι σχεδόν τέλειος. Όμως δεν ξέρω αν είναι ο άντρας της ζωής μου...:/:
Όσο για την απουσία lift off, το καταλαβαίνει και μου λέει ότι είναι από το άγχος...

Παντως στην ηλικια του, αν δεν εχει καποιο γνωστο προβλημα υγειας και δεν παιρνει φαρμακα, ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν ειναι οργανικο θεμα. Μια ερωτηση αν εχει καλη στυση στον αυνανισμο, μας αποκλειει οργανικα αίτια και παμε παρακατω.
Μου έχει πει ότι δεν αυνανίζεται... Μάλιστα πριν λίγο καιρό, βλέπαμε το Volver και στη σκηνή με τον άντρα της Penelope Cruz που αυνανίζεται στο κρεβάτι, φρίκαρε... Οπότε υποθέτω μου είπε την αλήθεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,343 μηνύματα.
Μου έχει πει ότι δεν αυνανίζεται... Μάλιστα πριν λίγο καιρό, βλέπαμε το Volver και στη σκηνή με τον άντρα της Penelope Cruz που αυνανίζεται στο κρεβάτι, φρίκαρε... Οπότε υποθέτω μου είπε την αλήθεια.

Δεν ξέρω αν αυνανίζεται ή δεν αυνανίζεται, αλλά ο καλός σου δείχνει να έχει πολύ ενοχική στάση πάνω στο σεξ. Δεν ξέρω αν ήταν τα συμπλεγματά του, η οικογένειά του, ή κάτι άλλο που του δημιούργησε την συγκεκριμένη στάση, αλλά υφίσταται. Δεν είναι δηλαδή συνηθισμένο άντρας 30 χρονών να βλέπει σκηνή αυνανισμού και να αντιδρά σαν 12χρονο. Προφανώς έχει λογικοποιήσει την στάση του μέσω της εκκλησίας, της θρησκείας και λοιπών, συνδυασμό που θεωρώ πολύ επικίνδυνο (μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πολύ άσχημες συμπεριφορές). Προσωπικά νομίζω ότι δύσκολα θα φτιάξει το σεξουαλικό κομμάτι, όχι επειδή δεν μπορεί, αλλά επειδή δεν έχει συμφιλιωθεί μαζί του. Χρειάζεται πολύ υπομονή και προσπάθεια. Δεν ξέρω, εγώ θα ήμουν πολύ επιφυλακτική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,050 μηνύματα.
Πιστεύω ότι το σέξ έχει υπερτιμηθεί για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Σαφώς αν κάποιος ή κάποια έχουν όλα ή έστω πάρα πολλά άλλα πρόσόντα, μπορείς πάντα να τους παντρευτείς, να έχεις μια υπέροχη ζωή και το σέξ.... να το κάνεις με κάποιους άλλους...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

germ1984

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα.
Αλήθεια, πως τα φτιάξατε; Aυτός σε προσέγγισε ή εσύ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CoffeeBlack

Νεοφερμένος

Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Αλήθεια, πως τα φτιάξατε; Aυτός σε προσέγγισε ή εσύ;

Αυτός με προσέγγισε και όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε δεν ήξερα ότι δεν είχε σχέσεις, ούτε τις απόψεις του περί σεξ και θρησκείας. Όταν είδα ότι ο καιρός περνούσε και το μόνο που κάναμε ήταν αγκαλιές και φιλιά, τότε τον ρώτησα γιατί δεν θέλει να προχωρήσουμε και μου εξήγησε πως έχουν τα πράγματα.

Και έπεσα από τα σύννεφα γιατί τίποτα δεν με προϊδέαζε ότι είναι άνθρωπος της εκκλησίας. Το ντύσιμο του είναι μοντέρνο και γενικά η εμφάνιση του είναι προσεγμένη, βρίζει, οι υπόλοιπες απόψεις του είναι συγχρονες κτλ. Και για να προλάβω τα όποια σχόλια για τη δική μου εμφάνιση (όπως έγινε σε προηγούμενο post:P), τίποτα πάνω μου (εμφάνιση, συμπεριφορά, απόψεις) δεν υποδηλώνει ότι είμαι του κατηχητικού...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,050 μηνύματα.
....τίποτα πάνω μου (εμφάνιση, συμπεριφορά, απόψεις) δεν υποδηλώνει ότι είμαι του κατηχητικού...
Και τότε πώς κατέληξες με τον παπά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*natalia5555*

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ναταλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 194 μηνύματα.
Ας τον αφήσει λοιπόν να βρει κι αυτή κάποιον που κάνει καλό σεξ και την έχει μεγάλη, κι αυτός να βρει κάποια κοπέλα που διατίθεται να περάσει όσο χρόνο χρειαστεί προσπαθώντας να λυθεί αυτό το θέμα. Και για μένα ΔΕΝ είναι πρόβλημα αυτό που αντιμετωπιζει το παιδί αυτό, είναι απλά κάτι καινούριο γι' αυτόν και προσπαθεί να το μάθει. Εσείς όλοι γίνατε θεοί/θεές του σεξ από την αρχή που το κάνατε;;; Σίγουρα κι ο ίδιος νιώθει άσχημα με αυτό που του συμβαίνει και εκεί θέλει τρελή υποστήριξη από την κοπέλα. Αν δεν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί, ας τον αφήσει να βρει κάποια που θα το κάνει.



Δεν προσπαθεί να βελτιώσει τη σεξουαλική της ζωή, ψάχνει ανθρώπους να της πούνε οτι είναι οκ να τον χωρίσει για αυτό το λόγο.

Ξέρω οτι είμαι αυστηρή αλλά σαν γυναίκες που είμαστε πρέπει να ξέρουμε οτι δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος τη σεξουαλικότητά του και γενικά τι του αρέσει στο σεξ κι όχι να ζητάμε θεούς του σεξ.

ακριβως αυτο,αν νιωθει οτι δεν μπορει να το συνεχισει φυσικα και πρεπει να τον χωρησει και να βρει καποιον αλλον,αλλα ξερεις τισ περισσοτερες φορες τι γινεται?βρησκουν καποον που ειναι καλος στο σεξ αλλα απο χαρακτηρα ενα τιποτα και φυσικα τρωνε και κερατο αλλα αμα εχουν καλο σεξ δεν θα γκρινιαξουν φανταζομαι.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Freee

Νεοφερμένος

Η Freee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ειχα πληροφορηθει, οτι δεν εχει σημασια το μεγεθος, αρκει ο αλλος να εχει τη δυνατοτητα να ικανοποιησει μια γυναικα... Και πιστευω πως ισχυει. Τι λετε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Δε μας είπες Ναταλία μου, εσύ τι θα έκανες; Πώς θα το αντιμετώπιζες;


CoffeeBreak, τι ήταν αυτό που τον έκανε να ενδώσει και να υποχωρήσει στις διαθέσεις σου, εις βάρος των πιστεύω του; Λογικά θα πρέπει να ήταν κάτι πολύ ισχυρό, έτσι δεν είναι;
Σε διαφορετική περίπτωση, μήπως όλη αυτή η ιστορία με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ήταν ένα καλό πρόσχημα για να κρύβει την ανικανότητά του, αφού όπως λες τίποτ' άλλο στη συμπεριφορά του δε συνάδει με τα πιστεύω του;

Νομίζω σου το είπε και κάποιος/α παραπάνω: Ένας άνθρωπος που έχει τόσο κακή σχέση με το κορμί του και τη σεξουαλική πράξη, θέλει μεγάλη υπομονή και ανεκτικότητα από μέρους σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

CoffeeBlack

Νεοφερμένος

Η CoffeeBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
CoffeeBreak, τι ήταν αυτό που τον έκανε να ενδώσει και να υποχωρήσει στις διαθέσεις σου, εις βάρος των πιστεύω του; Λογικά θα πρέπει να ήταν κάτι πολύ ισχυρό, έτσι δεν είναι;

Είχαμε καθίσει να συζητήσουμε, του εξήγησα ότι από τη στιγμή που δεν συμμερίζομαι τις απόψεις του, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Μου είχε ζητήσει λίγες μέρες χρόνο για να σκεφτεί τι θέλει και τελικά πήρε την απόφασή ότι θέλει να είμαστε μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται... Αυτό ήταν όλο...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top