×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,967 μέλη και 2,478,209 μηνύματα σε 78,931 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 557 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια
σε:

Διαφωνώ με κάποια πράξη/ενέργεια της ΟΔ, τι μπορώ να κάνω; Τι είναι τα Public Reports;

Υπάρχει η δυνατότητα για συνομιλία και συζήτηση με την Ομάδα Διαχείρισης (στο εξής ΟΔ) για αρμοδιότητες της. Για παράδειγμα:

  • Όταν διαφωνείτε με κάποια ενέργεια της ΟΔ
  • Όταν ένα μήνυμα σας θίγει
  • Όταν ένα μήνυμα παραβιάζει κάποιον όρο
  • Όταν έχετε σκεφτεί κάποιο καλύτερο τίτλο για κάποιο θέμα
  • Όταν θεωρείτε ότι ένα θέμα είναι σε λάθος κατηγορία
  • … Όταν θέλετε να μας πείτε απλά μια καλημέρα

Έτσι λοιπόν, στην περίπτωση που διαφωνείτε με κάποια ενέργεια της ΟΔ απλά κάνετε κλικ στο κουμπί «Αναφορά» του μηνύματος όπου εκτελέστηκε η ενέργεια. Έπειτα γράφετε τους λόγους για τους οποίους διαφωνείτε και πατάτε «Αποστολή Αναφοράς». Τότε, εδώ, θα παρατηρήσετε ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα το όποιο βλέπετε μόνο εσείς και η ΟΔ. Σε αυτό το θέμα θα βρείτε σημειώσεις και εξελίξεις για το Report, ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε/σχολιάσετε/απαντήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί απάντηση.Τέλος στην περίπτωση που το θέμα είναι πιο γενικό, μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα στην κατηγορία αυτή.