Σχετικά με εμάς

Επικοινωνία

Email
Φόρμα επικοινωνίας

About us

Το 2005 γεννήθηκε στους κόλπους του διαδικτύου το e-steki.gr. Το e-steki ξεκίνησε ως ερασιτεχνική απασχόληση του Παναγιώτη Γιαννακά και της Λίας Βέρου ως ένα forum ανταλλαγής ιδεών και… fresh ideas. Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους ιστοχώρους που φιλοξενούν συζητήσεις γενικού περιεχομένου μέχρι και σήμερα και έχει ήδη εδραιωθεί στο ελληνικό internet ως κοινότητα. Τα δύο παιδιά, ο Παναγιώτης και η Λία, το 2008 κατάφεραν να συστήσουν την εταιρεία Fresset και να εντάξουν σε αυτή το e-steki, κάνοντας το πρώτο επαγγελματικό τους άνοιγμα.

Το ischool.gr ξεκίνησε το 2007 από τον Scandal (Πέτρο) ως ένα forum που απευθυνόταν σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Σταδιακά το iSchool καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη online μαθητική κοινότητα στην Ελλάδα, επεκτείνοντας την θεματολογία του, εκτός από την δευτεροβάθμια, και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέχρι και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε μαθητή, φοιτητή, εκπαιδευτικό ή καθηγητή. Έχοντας αναπτύξει μία εξαιρετικά ενεργή κοινότητα, το iSchool είναι κάτι παραπάνω από ένα εκπαιδευτικό portal, αφού μεταξύ των μελών αναπτύσσονται κάθε είδους συζητήσεις, συναισθήματα και εμπειρίες. Η Fresset υποδέχθηκε το iSchool το 2010 και το ενέταξε στο δυναμικό της.

Το 2018, τα δύο sites, έχοντας διαπρέψει το καθένα στον τομέα του, αλλάζουν καθεστώς ιδιοκτησίας. Ο Scandal (Πέτρος), ο ιδρυτής του iSchool, γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης τους, έχοντας ως όραμα τη συνέχιση της επιτυχημένης τους πορείας και προσπαθώντας για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Top