Αγανακτισμένοι στις πλατείες της Ελλάδας

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
By ANT1 Internet, www.ant1online.gr, Ανανεωμένο: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011
Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας για τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα μετά και τις καταγγελίες Λουράντου. Στο ΓΧΚ πέντε φιαλίδια από τον ΙΣΑ. Ανακοίνωση και της Διεθνούς Αμνηστίας.


ANT1






Την παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης προκάλεσε η εκτεταμένη χρήση χημικών και η αλόγιστη χρήση βίας από πλευράς ελληνικής αστυνομίας στα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στο Σύνταγμα.

Ο σχετικός φάκελος θα περιλαμβάνει και τις καταγγελίες του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστα Λουράντου, ο οποίος αναφέρει τη μεγάλη χρήση χημικών, ακόμη και στο σταθμό του μετρό στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στο ότι προκλήθηκαν δυσκολίες στην παράδοση φαρμάκων προς το ιατρείο που είχε στηθεί εντός του σταθμού.

Εξάλλου, και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ενώ απέστειλε και στο Γενικό Χημείο του Κράτους πέντε φιαλίδια από τα χημικά που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τα σφοδρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσαν ακόμη και την αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας, με τον αναπληρωτή διευθυντή Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας της ανθρωπιστικής οργάνωσης να δηλώνει πως «οι κατά κύριο λόγο ειρηνικές διαδηλώσεις των τελευταίων δυο ημερών αμαυρώθηκαν ξανά από μια μειονότητα ταραχοποιών που συγκρούστηκαν με την αστυνομία», τονίζοντας, παράλληλα, πως «η αστυνομία έχει καθήκον να εμποδίσει τη βία και να συλλάβει τους υπευθύνους, αλλά πρέπει, επίσης, να διασφαλίσει ότι η χρήση βίας είναι αναλογική και ότι κατευθύνεται μόνο εναντίον των βίαιων διαδηλωτών».

Όπως υπογραμμίζει ο Τζον Νταλχάιζεν, η αστυνομία «δεν πρέπει να παρεμποδίζει το νόμιμο δικαίωμα της μεγάλης πλειονότητας των ειρηνικών διαδηλωτών να συναθροίζονται και να διαδηλώνουν στην Πλατεία Συντάγματος».

:hmm:Θα 'λεγα, πως για το έγκλημα που έγινε προχθές στην Αθήνα, μάλλον θα πρέπει να γίνει προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για "ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας"!
Δεδομένων ότι:
- Τα χημικά παρασκευάσματα που ρίχθηκαν εναντίον τόσου μεγάλου πλήθους ανθρώπων είναι καρκινογόνα,
- Τα θύματα, εκτός από αυτόχθονες, ήταν και άνθρωποι από διάφορους λαούς του Πλανήτη (τουρίστες, αλλοδαποί επαγγελματίες κλπ),
- Κτυπήθηκαν σημεία, όπου υπήρχε ακόμη και η παρουσία συνεργείων του Ερυθρού Σταυρού κλπ κλπ κλπ,
μένει λοιπόν σ' εμάς τους "Αγανακτισμένους των Πλατειών" να συστήσουμε επιτροπές που θα διερευνήσουν τα σχετικά, ώστε να απαγγελθούν κατηγορίες:
Α.- Για αυτουργία στο έγκλημα, εναντίον:
- του Υπουργού Προστασίας των Πολιτών,
- του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και
- των "αγνώστων" αστυνομικών, που από φωτογραφικό υλικό θα προκύψει, ότι είναι γνωστοί και αποδεδειγμένοι ρίπτες των εν λόγω χημικών
παρασκευασμάτων ή ασκούντες ειδεχθή και αδικαιολόγητοι βία εναντίον Πολιτών στα προχθεσινά γεγονότα και
Β.- Για ηθική αυτουργία στο έγκλημα, εναντίον:
- του εν Ελλάδι ασκούντος το λειτούργημα της πρωθυπουργίας της χώρας,
- του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που ανέχεται ακόμη τον προηγούμενο και όλους του παραπάνω, στην αισχρή κατάχρηση της λαϊκής εξουσίας:mad::mad::mad:!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
καλα,,

τα δικαιωματα ελευθεριες δημοκρατιες κλπ.
ειναι ψιλα γραμματα ..
μπροστα στα δις των τραπεζων τα μνημονια κλπ


με καθε τροπο θα περασουν τα μνημονια..

συνηθως,δεν ειμαι εναντιον των αστυνομικων..

αλλα τωρα πια αριστεροι αλλα και δεξιοι και κεντρωοι
οι παντες τελοςπαντων.

απλα οτι ηθελαν να διαλυσουν την πλατεια..(που βοηθουσε οικονομικα το συνταγμα ,,δεν κατεστρεφε βιτρινες και μαγαζια. οπως οι χουλιγκανς οργανα.) εξω απο τη βουλη,με καθε τροπο..

απο τις δηλωσεις του εκροσωπου τυπου,,την ειδα τη νοοτροπια φανηκε πια..


Ακυρώθηκε το έκτακτο Eurogroup. Σα δεν ντρεπόμαστε !!!

Από factorx στις 01/07/2011





To περίφημο έκτακτο και κρισιμότατο Γιουργκρούπ που θα γινόταν την Κυριακή στις Βρυξέλλες ακυρώθηκε. Εκεί θα συζητούσαν για το ελληνικό πρόβλημα και για τη χορήγηση της 5ης δόσης.
Τώρα θα γίνει με… τηλεδιάσκεψη καθώς δεν συντρέχει λόγος να το κάνουν.
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι των εκβιασμών για να ψηφιστεί το Μεοσπρόθεσμο. Αφού τα όρνεα της Ευρώπης ικανοποιήθηκαν από το αίμα που τους δώσαμε δεν είχαν λόγο να κάνουν συνεδρίαση.
Η δόση θα μας δοθεί λες και ξαφνικά αποκτήσαμε όλες τις προϋποθέσεις για ναπάρουμε το δάνειο.
Σα δεν ντρεπόμαστε!!!

ε,,καταλαβαινουμε γιατι επρεπε να πεσει τοσο ξυλο..

οδευουμε προς δικτατορια των αγορων..

πρεπει να την αποτρεψουμε ως απλος λαος..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,893 μηνύματα.
υπογραψτε παρακαλω

sign please,to dennounce the police violence and bring it to court case

firmad, por favor, para llevar a la policia a juicio por la violencia de sus actos

https://www.gopetition.com/petitions...ml?fb_ref=title_inline&fb_source=home_oneline

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! :D

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Οι Έλληνες έχασαν την κυριαρχία τους, πλέον"!

https://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21542&Itemid=139

Στην κυνική δήλωση ότι "Η Ελλάδα παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος", προέβη ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!

Μετά το 1944 ένας ξένος δηλώνει ευθέως ότι η Ελλάδα έχει τεθεί υπό κατοχικό καθεστώς, με την διαφορά ότι αυτή την φορά όχι απλώς παραδοθήκαμε, αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες για να διαβούν τα ξένα "στρατεύματα" της τρόϊκας, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων που έδεσαν χειρόπόδαρα την Ελλάδα. Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει στο περιοδικό ότι: “Η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας και ξένοι τεχνικοί θα αναλάβουν την υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν με το Μεσοπρόθεσμο”.

Ποιες είναι αύτές οι δεσμεύσεις δεν αναφέρει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες δεσμεύσεις πέρα από τις γνωστές.

Σε ανάλογη κατεύθυνση κινούνται και οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επισημαίνει ότι μετά και την απόφαση του Eurogroup για άμεση εκταμίευση της πέμπτης δόσης του υφιστάμενου δανείου, η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί προς την «χωρίς καθυστέρηση» εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, καθώς και στην «αποφασιστική» εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Μάλιστα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως «οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση».
Μέσα στον Ιούλιο έρχεται η πρώτη ομάδα ξένων "τεχνικών" οι οποίοι θα πλαισιώσουν την "επιτροπή αποκρατικοποιήσεων". Θα επιχειρήσουν να αρπάξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο ότι μπορέσουν από δημόσιες εταιρείες: ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΕΥΔΑΠ κλπ. Αν δεν έχουν καταφέρει 100% τους στόχους τους, θα αρχίσει ο εκβιασμός για την 6η δόση.
Βέβαια τίποτα απ'όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις, οπότε θα δούμε νε εκτυλίσσεται η πιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των συνδικάτων που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κράμερ εναντίον Κράμερ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,043 μηνύματα.
Σε ποιά χώρα ζεις; Με συγχωρείς αντμιν αλλά τέτοια απαξίωση για το πολιτικό προσωπικό εξαιτίας της τεράστιας διαφθοράς δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ. Τι άλλη αιτιολόγηση θές; Οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι. Αν και στην προκειμένη περίπτωση μάλλον κάποιο κομματόσκυλο θα ήταν.
Φαντάσου σκηνικό...
Αυτός που έριξε το γιαούρτι να είχε μια δόση τρέλας παραπάνω και να έβγαζε μαχαίρι. Την επόμενη μέρα θα γίνονταν αυτό το κλασσικό πανηγύρι στις TV, όπου μερικοί θα εξέφραζαν την βαθιά κατακραυγή σε αυτές τις νοοτροπίες αλλά και την παράλληλη λύπηση στην Ηρωίδα πολιτικό Κανέλλη, ενώ οι υπόλοιποι θα τσακώνονταν αν ήταν χτύπημα της ακροδεξιάς ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Σύριζα - ΚΚΕ. Η μάνα και η οικογένεια της ίδιας της Κανέλλης δεν θα ήξεραν όχι μόνο από τους ήρθε, αλλά και ποία ήταν αιτία. Ακόμη και υπό την απειλή όπλου δεν θα κατάφερναν να αποσπάσουν ποίο ακριβώς ήταν το λάθος της Κανέλης στην, επιστημονικής φαντασίας, εκδοχή που ο δράστης θα γίνονταν γνωστός.

Και όλος τυχαίος, στην επόμενη, όλος τυχαία "καλή-μπάζα" μάζωξη των αγανακτισμένων θα είχε νομιμοποιηθεί ηθικά τα μαχαίρια από τους πιο hardcore διαδηλωτές. Και όλως τυχαίος θα είχαμε μια ακόμη δολοφονία, ίσως διπλή αυτή την φορά ...

Τι αλλόκοτη που είναι κοινωνία! :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.

Χρόνια Πολλά στον Πρωθυπουργό μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

Χρόνια Πολλά στον Πρωθυπουργό μας.

Δεν είναι σήμερα. Πριν από ένα μήνα ήταν. Α ναι συγνώμη, κατάλαβα το πνεύμα, λόγω της γιορτής της πατρίδας του....ημέρα της Ανεξαρτησίας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Δεν είναι σήμερα. Πριν από ένα μήνα ήταν. Α ναι συγνώμη, κατάλαβα το πνεύμα, λόγω της γιορτής της πατρίδας του....ημέρα της Ανεξαρτησίας

Αυτός έχει τουλάχιστον ανεξάρτητη πατρίδα! Εμείς;:redface::redface::redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
μηπως παναγιωτη θεωρεις βια και το βρίσιμο και τις μουντζες?

και τι σημαινει βια?η σωματικη πιανεται απο το νομο,,η λεκτικη πρακτικα οχι..


αν εχουν τα κοτσια ας κανουν μηνυση οι βουλευτες για βιαιοπραγια,αυγα γιαουρτια κλπ
αλλα δεν εχουν τα κοτσια γιατι τα εγκληματα που εχουν ηδη ψηφισει ειναι πολυ βαρυτερα νομικα..


αλλα τη χρησιμοποιηση βιας για να περασουν οι νομοι -μεσοπροθεσμο κλπ το ιδιο το κρατος μεσω των Ματ την εκανε ηδη..
και ολοι το καταλαβαν πια..

οποτε με βια χτυπαει το κρατος με βια και οι πολιτες..
μεχρι να διαλυθουν τα παντα..:/:

μακαρι να βρουμε την ισορροπια μας..
και να αρχισουμε να ξαναπαίρνουμε την ανηφορα ως χωρα και οικονομια..




Περικοπές σε ελληνικό στυλ θα ήταν κόλαση για τους Γερμανούς
Άρθρο στο Spiegel online από Yasmin El-Sharif και Stefan Kaiser
Για να πάρουμε μια ιδέα τι προϋποθέτει μια απόφαση τέτοιας τάξης μεγέθους, αν υποθέσουμε ότι η Γερμανία κόψει όλες τις επιδοτήσεις κρατικών συντάξεων, θα εξοικονομούσε περίπου €80 δις το χρόνο. Αν έκοβε επιπρόσθετα και τις κρατικές παροχές για επιδόματα ανεργίας, το πόσο θα ανέβαινε στα €120 δις το χρόνο. Ένας άλλος τρόπος να εξοικονομήσουμε χρήματα, θα ήταν αν κλείναμε όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, πανεπιστήμια και γενικά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, που επιβαρύνουν το κράτος με €100 δις ετησίως.
Το πολιτικό και κοινωνικό κόστος για τέτοιες μεταρρυθμίσεις θα ήταν τεράστιο. Οι συντάξεις και οι μισθοί των δημοσίων υπάλληλων είναι οι ιερές αγελάδες της Γερμανίας, που καμιά κυβέρνηση δεν Τολμαίε να σφάξει. Οι δημόσιοι υπάλληλοι παρέλυσαν με τις απεργίες τους όλα τα πανεπιστήμια, νοσοκομεία και δημόσια γραφεία στις αρχές 2011, όταν ζητούσαν περαιτέρω αυξήσεις. Είναι λοιπόν αφάνταστο το χάος που θα προξενούσαν, αν επιβάλλονταν τέτοιες περικοπές.
Συγκριτικά, το 32% που κατέχει το κράτος στην Deutsche Telecom αξίζει περίπου €14 δι
εμεις γιατι επρεπε να πουλησουμε τελειως το κρατικο τμημα του οτε?των δικτυων επικοινωνιων δηλαδη?ειναι λαθος και το ξερουμε,,η γερμανια και η υπολοιπη Ευρωπη κραταει στα κεντρικα δικτυα κρατικο πυρηνα..


οι εναρετοι Γερμανοι-μη χεσω-εχουν πιο απειρακτους τους δημοσιους υπαλληλους τους και ουτε καν θα μπορουσαν να κανουν τοσο κοψιμο οσο κανουμε εμεις..

και συνεχιζουν και το παιζουν απο πανω..και τα μΜΕ τους λενε για γλετζεδες τεμπεληδες Ελληνες των 700 ευρω..και μιλαμε μετα για σατιρικες εκπομπες κλπ..


μιλαμε για υποκρισια παρανοικου επιπεδου..

με 600 ευρω ο Γερμανος ουτε αστεγος δεν ζει..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
Δεν είναι σήμερα. Πριν από ένα μήνα ήταν. Α ναι συγνώμη, κατάλαβα το πνεύμα, λόγω της γιορτής της πατρίδας του....ημέρα της Ανεξαρτησίας
Να είστε σίγουρος ότι ο αγαπητός Πρωθυπουργός μας,
σήμερα χαίρεται πολύ περισσότερο.



Μεταφέρω με επιφύλαξη:

https://diaforetikimatia.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

Νατοϊκά ΜΑΤ στο Σύνταγμα την Τετάρτη!!!

Ακούω Πολλές ερωτήσεις από φίλους αλλά και συνομιλητές για ποιό λόγο μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ και την περασμένη εβδομάδα αλλά και άλλες φορές κρατούσε την ασπίδα ανάποδα.

Ήθελε για κάποιοι λόγο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διμοιρίες;

Όσοι ήμασταν στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα είδε και πάλι μια ολόκληρη διμοιρία και από ότι αντιληφθήκαμε και την σκληρότερη όλων να κρατάει τις ασπίδες ανάποδα.

Επίσης η συγκεκριμένη διμοιρία φοράει αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.

Οι απορίες μου κατά 50% λυθήκαν και κατά 50% εντάθηκαν εχθές σε μια συζήτηση με συνταξιούχο αστυνομικό, διατελέσαντα και διοικητή τμήματος επαρχίας αλλά και Αθηνών.

Μου είπε ότι συγκεκριμένοι μάλλον είναι διμοιρία Νατοϊκή. Καλά το ακούσατε, Νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ από ότι μου είπε έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής. Εξού και η πρωτοφανής βαρβαρότητα που επέδειξαν την περασμένη εβδομάδα με χιλιάδες χημικά αλλά και ξύλο που όμοιο του δεν έχουμε ζήσει ποτέ μεταπολιτευτικά.

Μας έφεραν Νατοϊκά ΜΑΤ να χτυπάνε κόσμο και να διαλύουν συγκεντρώσεις. Μήπως είναι και αυτός ένας μικρός μνημονιακός όρος; Ίσως.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι εχθές η πλατεία είχε πάλι κόσμο. Δεν μπόρεσαν να μας διαλύσουν, δε θα μπορέσουν αν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι.

Ζήτω οι νίκη αδέρφια, όποτε και αν έρθει!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Οι αντιδράσεις της κοινωνίας στις πολιτικές επιλογές

Του Σταυρου Λυγερου
Πέρυσι τον Μάιο, το εκβιαστικό δίλημμα «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» είχε και μία αισιόδοξη πτυχή: Υποτίθεται ότι το Μνημόνιο ήταν και η οδός της σωτηρίας. Αυτός είναι ο λόγος, που ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού το αποδέχθηκε παρά τα επώδυνα μέτρα. Τώρα ούτε η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν τόλμησε να πει πως το Μεσοπρόθεσμο θα οδηγήσει στην υπέρβαση της κρίσης.
Το μόνο επιχείρημά της ήταν πως εάν δεν ψηφιζόταν, η Ελλάδα θα καταστρεφόταν. Είπε με όλους τους τρόπους ότι θα σταματούσε η πληρωμή μισθών και συντάξεων, ότι η οικονομική ζωή θα κατέρρεε και το βιοτικό επίπεδο θα κατακρημνιζόταν. Προς επίρρωση της κυβερνητικής ρητορικής έρχονταν κατά κύματα και οι αντίστοιχες απειλητικές δηλώσεις του ευρωπαϊκού ιερατείου.
Η τακτική κατατρομοκράτησης μπορεί να πειθανάγκασε τους «πράσινους» βουλευτές, αλλά από πολιτικής απόψεως έχει κοντά πόδια. Γι’ αυτό και -όπως επιβεβαιώνεται από τις δημοσκοπήσεις- δεν απέδωσε στο επίπεδο της κοινωνίας. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε μία κρίση πολιτικής αντιπροσώπευσης. Εχουμε μία εξελισσόμενη ρήξη της κοινωνίας με το κομματικό σύστημα, γεγονός που δημιουργεί πολιτικό κενό.
Οι Αγανακτισμένοι είναι προϊόν αυτού του κενού.
Είναι το πρώτο κίνημα που δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο και πολιτικό κέντρο. Είναι ιδεολογικά πολύχρωμο και πολιτικά αδέσποτο, επειδή πηγάζει από τη βαθιά κοινωνία, επειδή αντανακλά τη διέγερση που έχει προκαλέσει η κρίση στους κόλπους της λεγόμενης σιωπηλής πλειοψηφίας. Οι πολίτες κατεβαίνουν στην πλατεία, επειδή απειλούνται οι σταθερές του βίου τους. Γι’ αυτό και το κίνημα κατάφερε γρήγορα να αποκτήσει πρωτοφανή μαζικότητα και να συστεγάσει διαδηλωτές απ’ όλο το πολιτικό φάσμα.
Η «πλατεία» λειτουργεί ως πλαίσιο και μορφή εκδήλωσης της διάχυτης κοινωνικής οργής, ως παράγοντας αντίστασης στην ασκούμενη οικονομική πολιτική και ως ισχυρός μοχλός πίεσης του πολιτικού συστήματος. Μπορεί αυτή η πίεση να μην ακύρωσε κεντρικές επιλογές της τρόικας, αλλά οπωσδήποτε προκάλεσε ρήγματα και δυσκόλεψε το έργο της ντόπιας εξουσίας.
Αυτός είναι ο λόγος που η άρχουσα ελίτ θεωρεί τους Αγανακτισμένους σοβαρό πολιτικό εμπόδιο και δυνάμει επικίνδυνο φαινόμενο. Λόγω του ειρηνικού χαρακτήρα της διαμαρτυρίας τους, όμως, δεν μπορούσε να τους εξουδετερώσει ούτε διά της συκοφαντίας, ούτε διά της καταστολής. Απέμενε μόνο η προβοκάτσια.
Τη «δουλειά» την έκαναν για μία ακόμα φορά οι κουκουλοφόροι, αποδεικνύοντας τη μεγάλη χρησιμότητά τους ως πολιτικό εργαλείο. Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι κουκουλοφόροι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Στον αντιεξουσιαστικό χώρο έχει διαμορφωθεί ένας σκληρός πυρήνας «επαγγελματιών» της βίας, οι οποίοι έλκονται από την «αισθητική της καταστροφής» και έχουν αναγάγει τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ σε λόγο ύπαρξης. Γι’ αυτό και λειτουργούν σαν πυροκροτητής, που προκαλεί οδομαχίες και κατ’ αυτό τον τρόπο διαλύει μεγάλες διαδηλώσεις. Αυτό, ίσως, εξηγεί και το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ σοβαρή προσπάθεια εξουδετέρωσης και διάλυσης αυτών των ομάδων.
Μπορεί η δράση των κουκουλοφόρων να μην ενορχηστρώθηκε από την εξουσία, αλλά είναι εξόφθαλμο ότι η Αστυνομία άδραξε την ευκαιρία να πλήξει την «πλατεία», χρησιμοποιώντας σαν αφορμή τα επεισόδια. Υπενθυμίζουμε ότι η υπέρμετρη βία και η κατάχρηση χημικών ήταν ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση. Αυτό σημαίνει πως υπήρξαν σχετικές εντολές.
Μόνο ανιστόρητοι, όμως, πιστεύουν ότι τέτοιες προβοκάτσιες μπορούν να ανασχέσουν την κοινωνική δυναμική. Η «πλατεία» ξαναγεμίζει κι όλα δείχνουν ότι από τον Σεπτέμβριο θα επηρεάσει καθοριστικά τις πολιτικές εξελίξεις. Είναι μάλιστα ευτύχημα που η κοινωνική οργή εκφράζεται με ειρηνικό τρόπο. Η διολίσθηση σε αντιδημοκρατικούς τυχοδιωκτισμούς το μόνο που θα καταφέρει είναι να πυροδοτήσει τυφλή κοινωνική έκρηξη. Το παιχνίδι των οδομαχιών μπορεί να διώχνει την πλειοψηφία των διαδηλωτών, αλλά ταυτοχρόνως εξωθεί και εθίζει μία μειοψηφία σε βίαιες πρακτικές.
Οι πολιτικές ακραίας λιτότητας προκαλούν αναπόφευκτα κοινωνικές αντιδράσεις. Η διεθνής πείρα διδάσκει ότι για να αντιμετωπίσει αυτές τις αντιδράσεις, η εξουσία συνήθως καταφεύγει σε προβοκάτσιες και σε μαζική καταστολή, που τελικώς συρρικνώνουν τη δημοκρατία. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ας θυμάται ότι η λογική της κατηφόρας είναι ο πάτος.
μπραβο Λυγερε..:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Σχετικά με την βία...

Απαράδεκτο, πολίτες να βαράνε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Κατ' αρχήν τα χέρια τους μετά θέλουν πλύσιμο. Αν είναι στον δρόμο που θα βρουν να τα πλύνουν;

Επίσης, αν τους χτυπήσουν πολύ, λερώνονται και με αίμα. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να φύγει το αίμα; Τα απορρυπαντικά που το βγάζουν έχουν μέσα χημικά που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Οι βρισιές τώρα (όχι με κανονικές βρύσες) αποτελούν συνήθως ηχορύπανση, καθώς γίνονται φωναχτά, με αρκετά decibel.

Οικολογικότερο είναι να τους φτύνετε απλά.

:hehe::hehe::worship::rofl::thumbsup::shifty:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.
Α, παπα! Δεν το πιστεύω!

Ο Πάγκαλος σε θηλυκή ξανθοέκδοση;:hmm::hmm::hmm:
Επ-Απ-εχθής συνδυασμός!
Ανάξια λόγου η συνέχεια…:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ95

Νεοφερμένος

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα.
και το νερο ακριβο ειναι πλεον...!
που να βρουμε σαλιο να φτυσουμε???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και το νερο ακριβο ειναι πλεον...!
μπα,,το εμφιαλωμενο ΜΗ ανθρακουχο,,δεν αυξησε ΦΠΑ..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344458&cid=4


«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»



Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παρά τους ισχυρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και εκείνους της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., όλα δείχνουν πως, το καυτό διήμερο της 28ης και 29ης Ιουνίου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου επέλεξε συνειδητά να διαλύσει τη συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα και όχι να απομονώσει τους «μπαχαλάκηδες» οποιασδήποτε προέλευσης ή χρώματος. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Το χρονικό των γεγονότων αδιάψευστο και οι συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκάθαρες.

Νωρίς το απομεσήμερο της Τετάρτης 29 Ιουνίου, την ώρα περίπου κατά την οποία αναμενόταν η διαδικασία ψηφοφορίας στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο, μία ομάδα 250 νεαρών αναλαμβάνει «δράση» στη γωνία Καραγεώργη Σερβίας και Σταδίου, με στόχο να επιτεθεί στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών. Στην επίθεση αυτή αντιδρούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί των οδών Βουλής και Νίκης. Δέχονται βροχή από πέτρες και μάρμαρα και οπισθοχωρούν.

Εκείνη την ώρα, ο έχων το γενικό πρόσταγμα επί του Θεάτρου Επιχειρήσεων ταξίαρχος Στέφανος Κοζιράκης και οι υφιστάμενοι του αξιωματικοί, που ελέγχουν τις αστυνομικές δυνάμεις, προτείνουν τη διενέργεια κίνησης απομόνωσης των 250 νεαρών «μπαχαλάκηδων» με την ενεργοποίηση των διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονται στην οδό Βουκουρεστίου, και άλλων εφεδρικών, που είναι τοποθετημένες εγγύς του σημείου Σταδίου και Καραγεώργη Σερβίας.

Η τακτική αυτή προτείνεται στους έχοντες το πρόσταγμα στον Θάλαμο Επιχειρήσεων, αντιστράτηγο Γρηγόρη Μπαλάκο, γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, και υποστράτηγο Ιωάννη Λιούκα, γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής.

Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί εισηγούνται στον αρχηγό της Αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου να υλοποιηθεί άμεσα αυτό το σχέδιο τακτικής απομόνωσης των 250. Προς έκπληξη όλων όσων παρίστανται στον Θάλαμο Επιχειρήσεων, ο κ. Οικονόμου δίνει διαταγή να αντεπιτεθούν οι διμοιρίες επί της Βουλής και Νίκης με μαζική χρήση χημικών, ώστε οι 250 νεαροί με τις πέτρες να αναγκαστούν να καταφύγουν ψηλά επί της Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από τα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Είναι προφανές το τι συνέβη. Ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να υιοθετήσει την άποψη των επιτελών του που βρίσκονταν επί τόπου, προκειμένου να απομονωθεί ο πυρήνας της πρόκλησης και να συλληφθούν οι «θερμόαιμοι», ώστε στη συνέχεια να μην υπάρξει «προβοκάτσια» στον κύριο όγκο της συγκέντρωσης των πολιτών. Ο κ. Οικονόμου, αντιθέτως με τη διαταγή του, έστειλε την ομάδα των 250 απευθείας στην καρδιά των διαδηλωτών με τις γνωστές συνέπειες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που διαθέτουν τουλάχιστον δύο γραμμάρια φαιάς ουσίας κατάλαβαν πως στο Σύνταγμα δεν παιζόταν το επιχειρησιακό στοίχημα «Να διασφαλιστεί η ΒΟΥΛΗ και η ασφάλεια των Πολιτών», όπως διατυμπάνισε ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής, με τον γνωστό στόμφο που τον διακρίνει.

Κατάλαβαν πως το επιχειρησιακό ζητούμενο ήταν η διασφάλιση της Βουλής και η πρόκληση ολοκληρωτικού μπάχαλου στο Σύνταγμα, ώστε να διαλυθεί η συγκέντρωση, να φοβηθούν οι πολίτες και να απαξιωθεί καταλυτικά η «υπόθεση Πλατεία».

Η εισήγηση των έμπειρων αξιωματικών, που απερρίφθη αμέσως και ασυζητητί, θα είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Πρυτάνευσε, ωστόσο, η πολιτική προτεραιότητα που είχε να κάνει με την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Τα χρονικά περιθώρια ήταν απολύτως συγκεκριμένα. Στόχος η αποφυγή μαζικής και άρα πολιτικά αξιόλογης λαϊκής πίεσης προς του βουλευτές. Ο κ. Οικονόμου εκτέλεσε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν. Το Σύνταγμα κάηκε, η συγκέντρωση διαλύθηκε, η Βουλή διασφαλίστηκε, το Μεσοπρόθεσμο πέρασε και οι λίγοι έστω, έμπειροι και κυρίως δημοκρατικοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έμειναν με την απορία. Για λίγο όμως, διότι αμέσως ένιωσαν την οσμή των χημικών, αλλά και μέτρησαν 2.860 δακρυγόνα που έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Τα χημικά αυτά εισάγονται από τη Γερμανία επί πιστώσει. Στη Δημοκρατία τίποτε δεν γίνεται, ωστόσο, «επί πιστώσει». Όλα γίνονται και ερμηνεύονται «τοις μετρητοίς».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ενα καθεστως πεφτει..
και σφαδαζει αγρια..

και θα παρει αρκεοτυς μαζι τους στον γκρεμο μεχρι να πεσει..

οι μασκες πια επεσαν..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
οι μασκες πια επεσαν..
Θα φανεί εάν έπεσαν.
Σας αφιερώνω το παρακάτω:

https://attikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_9568.html

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ -ΟΝΤΩΣ- ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

Η " ΗΡΩΙΔΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ


230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει
και βουλευτική σύνταξη κανονικά

ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ
ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...
https://attikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_9568.htmlΟ βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν ?230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι ...λαμβάνουν περί τα ?7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και


?35.000 για "έξοδα στέγασης" - δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης ?3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη ?5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από.τον ΟΤΕ!!!!


Σύνολο, δηλαδή, πάνω από ?280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη.θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής - Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.


Και ερωτώ:


1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα 'πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)


2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου»? Στεγαστικό να 'χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το '73, θα το 'χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!


Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.


Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος - ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
ΑΛΕΚΟΣ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,893 μηνύματα.
Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα 'πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

Μια γρήγορη απάντηση είναι ότι δεν θέλει να διαταράξει την φυσική ροή του συστήματος. Το χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις. Καμιά φορά την πιάνουν τύψεις συνείδησης αλλά ανακαλύπτει αμέσως το επιχείρημα: Δεν δίνω τη βουλευτική μου σύνταξη γιατί έτσι θα ενισχύσω τα επιχειρήματα του ακροδεξιού Καρατζαφέρη! :P

Welcome to the show! :clapup:

Το δικό μου ερώτημα είναι με τόσους θησαυρούς που έχουν μαζέψει, πως μπορείς να τους απαγκιστρώσεις απ' την εξουσία αφού ταίζουν κόσμο και κοσμάκι. Εξού γιατί υπάρχει ακόμα ένα 30% που τους ψηφίζει. :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top