Τις δουλειές του σπιτιού ποιος θα τις κάνει;

τρελή φιλόσοφος

Πολύ δραστήριο μέλος

Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,290 μηνύματα.
...το θέμα μας βρε παιδάκια δεν είναι ποιος πρέπει να κάνει τις δουλειές...Απλά έχετε ξεφύγει...
Το θέμα είναι ποιος ΤΕΛΙΚΑ ασχολείται ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ με τις δουλειές του σπιτιού...

Τις δουλειές του σπιτιού ποιος θατις κάνει;

ποιος θα τι κάνει
στο μέλλον
όταν και αν ανοίξουμε δικό μας σπιτικό
άσε που να σχολιάσουμε τις απόψεις κάποιου δεν νομίζω ότι αντιβαίνει στους κανόνες,ίσα ίσα για αυτό είμαστε εδώ.δεν είμαστε απλοί καταθέτες απόψεων,συζητάμε
απόσπασμα από το μήνυμα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα
Εστω ότι έρχεται η στιγμή που συζείτε ή παντρευεστε καποιον/α και φυσικα το σπιτάκι σας δεν θα είναι αυτοκαθαριζόμενο και τα ψώνια δεν θα ερχονται μόνα τους απο το σούπερ μάρκετ, οπότε πως έχετε στο μυαλό σας να κατανεμηθούν οι δουλειές του σπιτιού;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ναι αλλά όχι να λέει ο άντρας "εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι" και να απαιτεί η γυναίκα να τα κάνει όλα. Αυτό είναι παραίτηση.
Κοριτσακι μου/αγορακι μου(ο,τι εισαι), δεν μπορεις να επιβαλλεις σε εναν ανθρωπο τι πρεπει να κανει, ακομα χειροτερα το πως να το κανει. Εφοσον απαιτει οπως εσυ λες, εχεις επιλεξει ατομο απαιτητικο η ατομο χωρις καταννοηση η καποιον τεμπελη η κομπλεξικο που εχει μαθει αλλιως ( τι απο ολα ειναι το ανακαλυπτει η καθεμια) αρα, αν εσυ πας να απαιτησεις να σου κανει οχι δεκα αλλα δυο δουλειες, αυτοματως γινεσαι ιδια. Αν θελεις να περασεις μηνυμα και να κερδισεισ σεβασμο κ βοηθεια, απαγορευεται να απαιτεις. Εφοσον δεν ακουγεσαι, αλλαζεις πορεια. Η τα κανεις ολα εσυ αποδεχομενη τον ανθρωπι που ΕΣΥ εχεις επιλεξει, η ζεις μες στη βρωμα η κανεις τα μισα, αποδεχομενη και παλι την διαφορετικοτητα σας η χωριζεις, αποδεχομενη πως ενα ατομο οπως το παραπανω τελικα δε σου κανει. Διοτι αν απαιτει εκει, θα απαιτησει κι αλλου. Δε λεω πως αυτο ειναι κακο για ολες. Ζητημα χαρακτηρα. Καποιες ειναι απαιτητικες σε καποια θεματα, αρα θα αποδεχτουν κ τις απαιτησεις του συντροφου. Καπως ετσι παει. Κι αυτο ισχυει για ολες οσες/ οσοι εχετε απαιτησεις παραλογες η αλλιως σκεφτεστε παρτακωδως...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Οι άντρες μπορούν να κάνουν την σημερινή εποχή κάλλιστα όλες τις δουλειές του σπιτιού το ίδιο πετυχημένα όπως οι γυναίκες το ποιός απο τους δύο θα τις κάνει είναι θέμα αλληλοσυνεννόησης ανάλογα με το ποιός έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

italian

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο italian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Τις δουλειές του σπιτιού οφείλει να τις κάνει το σπίτι, αφού είναι του σπιτιού. Επειδή όμως η τεχνολογία δεν έχει προοδεύσει σε τέτοιο βαθμό ώστε ένα σπίτι να μπορεί να αυτοκαθαρίζεται, η απάντηση βρίσκεται στο ζευγάρι. Με καλή διάθεση, πνεύμα συνεργασίας και δίκαιη κατανομή εργασιών, αναλόγως φυσικά των υπολοίπων ασχολιών και του ελεύθερου χρόνου που διαθέτει ο καθένας (όπως, για παράδειγμα, αν ο ένας από τους δύο δεν εργάζεται). Φαντασία να υπάρχει και μπορεί το ζευγάρι να εκμεταλλευτεί τις αναγκαστικές αγγαρείες για να έρθει πιο κοντά. Θα μπορούσε δηλαδή η γυναίκα να βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο και ας μείνει φορώντας ένα λιτό μαγιό και ο άντρας να σκάει μύτη με αδαμιαία περιβολή, τα εσώρουχα χρειάζονται καλή πλύση τι να κάνουμε, πρόθυμος να την βοηθήσει στο να της το βάλει (το απορρυπαντικό, μαλλακτικό-εκ των ων ουκ άνευ-, αποσκληρυντικό νερού και κατάλληλο πρόγραμμα-θερμοκρασία στο πλυντήριο, δηλαδή).

Αν πάλι δεν θέλουν να μπλέξουν τα μπούτια τους, ο άντρας θα μπορούσε να κάνει το τραπέζι, η γυναίκα το κρεββάτι και ούτω καθεξής. Τώρα αν μείνει και ένα παντελόνι ασιδέρωτο δεν πειράζει, καλή διάθεση και αμοιβαία κατανόηση χρειάζεται, αλλού είναι η ουσία. Και στην τελική που και που μπορεί να επιστρατευτεί και καμιά οικειακή βοηθός, αρκεί να παραμείνουν τα καθήκοντα της στις εργασίες καθαρισμού του σπιτιού και να μην χρειαστεί να συνδράμει έμπρακτα στην αναστήλωση της χαμένης αυτοπεποίθησης του άντρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NatashaLP

Νεοφερμένος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Νοσηλευτής/ρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
εννοειται να μοιραζονται οι δουλειες!!σε ποια κοινωνια ζουμε?να βλεπουμε ακομα οι γυναικες τους εαυτους μας σαν δουλες και νοικοκυρουλες?
να γινεται,λοιπον,εξ αρχης προγραμματισμος ωστε να διατηρειται σε νορμαλ κατασταση το νοικοκυριο,αφου συμβαλλουν και οι δυο μεριες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fashionista

Νεοφερμένος

Η fashionista αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Τις δουλειες σε ενα σπιτι πρεπει να τα κανουν ολα τα μελη της οικογειεις(ενταξει οχι τα πολυ μικρα παιδια).Μεγαλωσα σε ενα σπιτι οπου δουλευαν και οι δυο μου γονεις και η μητερα μου εκανε δυο δουλειες.Ο μπαμπας απο το μεσημερι και μετα βρισκοταν στο σπιτι.Δεν καθοταν αραχτος περιμενοντας να γυρισει η γυναικα του για να ταισει τα παιδια ,να πλυνει τα πιατα,μα μαζεψει το σπιτι.Εκανε εκεινος οσα μπορουσε.Δεν θα ξεχασω ποτε ποσο παιδευοταν να μου φτιαξει τα μαλλια για να με παει στο παιδικο (ο γλυκος μου).Οταν μεγαλωσα εγω βοηθουσα τον μπαμπα και στα 15 ειχα αναλαβει εξ ολοκληρου το σπιτι και το μαγειρεμα,δεν μου το επεβαλλαν ποτε αλλα ηθελα οταν γυρνουσαν σπιτι να ξεκουραζονται λιγο και οχι να κανουν και αλλες δουλειες.Δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχουν ανδρες που μπορει να καθονται σπιτι να μην κανουν τιποτα και να περιμενουν να γυρισει η γυναικα για να πλυνει πιατα γιατι νιωθουν πασαδες,η αγαπη που πηγε ?το καθε μελες της οικογενειας κανει οτι μπορει για να βοηθησει στο σπιτι,δηλαδη εγω σαν εφηβη επρεπε να περιμενω την μητερα μου για να μου μαζεψει το δωματιο και εγω να καθομαι και να βλεπω τηλεοραση παραδειγματος χαρη?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ο μπαμπας απο το μεσημερι και μετα βρισκοταν στο σπιτι.Δεν καθοταν αραχτος περιμενοντας να γυρισει η γυναικα του για να ταισει τα παιδια ,να πλυνει τα πιατα,μα μαζεψει το σπιτι.Εκανε εκεινος οσα μπορουσε.
Καλά αστέρι ο πατέρας σου και μπράβο του. Πολλοί όμως αυτό δεν το έχουν καν για συζήτηση θεωρούν ότι η γυναίκα πρέπει να τα έχει αναλάβει/τακτοποιήσει όλα αυτά. Το βλέπω και από τους γονείς μου. Αν και ο μπαμπάς μου κουράζεται στη δουλειά περισσότερο από τη μαμά μου αυτό που δεν μπορεί ξέρω γω να βάλει ένα πιάτο για πλύσιμο δεν μπορώ να το καταλάβω. Όπως μαθαίνει ο καθένας μάλλον..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LiViNGtheLiFE

Διάσημο μέλος

Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Barista. Έχει γράψει 2,226 μηνύματα.

τι λέγαμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

leuki kataigida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Καλά, αυτο που μερικοί νομίζουν οτι θα θιχτεί η αντρίλα τους αν πλύνουν κανα πιάτο με ξεπερνά!
Ευτυχώς μεγάλωσα σε μια οικογένεια που οι δουλειές στο σπίτι μοιράζονταν και δεν έπεφταν όολα σε ενα μέλος της οικογένειας.
Άλλωτε θα σήκωνε ο πατέρας μου το τραπέζι πχ, άλλωτε η μητέρα μου.Ό,τι μπορούσε ο καθένας έκανε.Βασικά αυτο είναι και δείγμα σεβασμού πιστεύω.Τέλος πάντων, ε κάτι τέτοιο θα ήθελα να συμβαίνει και στην δική μου οικογένεια μεθαύριο!;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Παιδίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17,739 μηνύματα.
Εμένα πάντως στο σπίτι τις δουλειές τις κάνουν και οι 2 γονείς μου. Και μιλάω για τα πάντα, σκούπισμα, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα, συγύρισμα. Το μόνο που γίνεται μόνο από την μαμά μου είναι το σιδέρωμα. Και αντίστοιχα μόνο ο μπαμπάς μου ξεσκονίζει γιατί η μαμά μου έχει αλλεργία στην σκόνη και την γύρη.
Θα έλεγα ότι είναι ισότιμα, αλλά η μαμά μου λόγω μιας ελαφριάς υποχονδρίασης (και μην πείτε ότι πάει με το φύλο, εγώ είμαι το ακριβώς ανάποδο :P ), είναι αυτή που δίνει το πρόσταγμα πώς θα γίνει τι. Κι ο μπαμπάς μου (και οι υπόλοιποι βασικά) το κάνει ακριβώς όπως το ζητάει συνήθως, γιατί είναι ικανή αν δεν της αρέσει το αποτέλεσμα να το ξανακάνει μόνη εξαρχής!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

timonierhs

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,430 μηνύματα.
Οι γυναίκες ακόμα και σήμερα συνδέονται υποσυνείδητα με το νοικοκυριό και τις ασχολίες του σπιτιού. Ο λόγος είναι ότι συνήθως οι γυναίκες κάνουν λιγότερο βαριές δουλειές από τους άντρες. Όταν λέω βαριές εννοώ εργασίες που θέλουν σωματική προσπάθεια. Αρκετά "αντρικά" επαγγέλματα είναι πολύ δύσκολα κι όταν γυρίζεις σπίτι είσαι πραγματικά πτώμα. Ε, δεν μπορείς να γυρίσεις να του πεις του άλλου " Κανε σκουπισμα, σφουγγαρισμα, συγύρισμα κι εγώ θα μαγειρέψω, θα ξεσκονίσω και θα διαβάσω τα παιδιά, για να είμαστε 50-50." Δεν λέω να μη κάνει ουτε μια δουλεια μέσα στο σπίτι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση. Μη βγει κανείς και πει ότι η σωματική κούραση είναι το ίδιο με την "πνευματική". Μια δουλειά σε ένα γραφείο δεν μπορεί να συγκριθεί με μια δουλειά πάνω στο γιαπί, μην τρελαθούμε. Τώρα αν και οι δυο δουλεύουν στο ίδιο αντικείμενο ή οι δουλειές τους δεν έχουν και μεγάλη διαφορά ως προς τη δυσκολία, εκεί δεν υπάρχει θέμα, φυσικά και θα μοιράζονται οι δουλειές εντός σπιτιού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,629 μηνύματα.
Το επιχείρημα σου δεν στέκει...
Οφείλουμε να μελετήσουμε κάτι από την γενική του σκοπιά, όχι τις υποπεριπτώσεις του.
Εκτός του ότι πλέον πολλές εργασίες υλοποιούνται μέσω ρομπότ ή μηχανές, σε ένα σύγχρονο (και ελληνικό ίσως :P) ζευγάρι το πιο πιθανό είναι είτε να είναι και οι δύο άνεργοι είτε να κάνουν εργασίες που δεν είναι και τόσο χειρωνακτικές. Παρ' όλ' αυτά, η γυναίκα συνηθίζεται να αναλαμβάνει το νοικοκυριό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Anonyme

Δραστήριο μέλος

Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας. Έχει γράψει 645 μηνύματα.
Οι γυναίκες ακόμα και σήμερα συνδέονται υποσυνείδητα με το νοικοκυριό και τις ασχολίες του σπιτιού. Ο λόγος είναι ότι συνήθως οι γυναίκες κάνουν λιγότερο βαριές δουλειές από τους άντρες. Όταν λέω βαριές εννοώ εργασίες που θέλουν σωματική προσπάθεια. Αρκετά "αντρικά" επαγγέλματα είναι πολύ δύσκολα κι όταν γυρίζεις σπίτι είσαι πραγματικά πτώμα. Ε, δεν μπορείς να γυρίσεις να του πεις του άλλου " Κανε σκουπισμα, σφουγγαρισμα, συγύρισμα κι εγώ θα μαγειρέψω, θα ξεσκονίσω και θα διαβάσω τα παιδιά, για να είμαστε 50-50." Δεν λέω να μη κάνει ουτε μια δουλεια μέσα στο σπίτι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση. Μη βγει κανείς και πει ότι η σωματική κούραση είναι το ίδιο με την "πνευματική". Μια δουλειά σε ένα γραφείο δεν μπορεί να συγκριθεί με μια δουλειά πάνω στο γιαπί, μην τρελαθούμε. Τώρα αν και οι δυο δουλεύουν στο ίδιο αντικείμενο ή οι δουλειές τους δεν έχουν και μεγάλη διαφορά ως προς τη δυσκολία, εκεί δεν υπάρχει θέμα, φυσικά και θα μοιράζονται οι δουλειές εντός σπιτιού.

Εμένα πάντως ο φίλος μου, που έχει κάνει και τα δύο, διαφωνεί μαζί σου. Περισσότερο κουράζεται από το διάβασμα για το μεταπτυχιακό του, παρά όταν δούλευε οικοδομή. Λες να μου λέει ψέματα για να γλιτώσει τα πιάτα; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

timonierhs

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,430 μηνύματα.
Το επιχείρημα σου δεν στέκει...
Οφείλουμε να μελετήσουμε κάτι από την γενική του σκοπιά, όχι τις υποπεριπτώσεις του.
Εκτός του ότι πλέον πολλές εργασίες υλοποιούνται μέσω ρομπότ ή μηχανές, σε ένα σύγχρονο (και ελληνικό ίσως :P) ζευγάρι το πιο πιθανό είναι είτε να είναι και οι δύο άνεργοι είτε να κάνουν εργασίες που δεν είναι και τόσο χειρωνακτικές. Παρ' όλ' αυτά, η γυναίκα συνηθίζεται να αναλαμβάνει το νοικοκυριό.
Το έγραψα και πριν, αν δουλεύουν σε παρεμφερείς εργασίες ή ποσο μάλλον να είναι και οι δυο άνεργοι τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για τις δουλειές του σπιτιού, φυσικά και θα ναι μοιρασμένες. Γιατί όμως καθε φορά που μιλάμε για επαγγέλματα το μυαλο πάει σε δουλειές γραφείου ή σε χειρισμούς των μηχανημάτων ; Υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα χειρωνακτικά στην Ελλάδα, από ηλεκτρολόγος, ψυκτικός και μαραγκός μέχρι φορτηγατζής, αγρότης κτλ. (Αν μιλάμε για τα μικρά και μεσαία στρώματα).Δεν δουλεύουν όλοι σε πολυεθνικές και εργαστήρια. Έχει τύχει να δουλέψω και σε δουλειά γραφείου (όχι ξύσιμο) και σε χειρονακτική σαν βοηθός ηλεκτρολόγου (και άλλες τεχνικές δουλειές). Η δεύτερη είναι μακράν δυσκολότερη από την πρώτη όσο και να κουράζεις το μυαλό σου στο γραφείο. Θεωρώ ότι στις δουλειές εντός οικείας πρέπει να υπάρχει κατανόηση ανάλογα με τη δουλειά που έχει ο καθένας.

Εμένα πάντως ο φίλος μου, που έχει κάνει και τα δύο, διαφωνεί μαζί σου. Περισσότερο κουράζεται από το διάβασμα για το μεταπτυχιακό του, παρά όταν δούλευε οικοδομή. Λες να μου λέει ψέματα για να γλιτώσει τα πιάτα; :confused:
Γιατί όχι; :P Αν ρωτήσεις κάποιον που δουλεύει οικοδομή αν θα προτιμούσε να διαβάζει για μάστερ ή να σκάβει και να κάνει λάσπη για 8-10 ώρες υπό ήλιο καλοκαιριάτικα ή ψοφόκρυο το χειμώνα και σου πει το δευτερο εγώ πάω πάσο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,055 μηνύματα.
Λες να μου λέει ψέματα για να γλιτώσει τα πιάτα;
Εδώ υπάρχει λύση. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Κάνε του δώρο ένα...

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stelios1997

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα.
Εμένα το νοικοκυριό το έχει αναλάβει αποκλειστικά η μητέρα μου,η οποία δεν εργάζεται, ενώ ο πατέρας μου χτυπάει δωδεκάωρα κάθε μέρα στη δουλειά του.Σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως είναι δίκαιο.Κατά τα άλλα συμφωνώ με εσάς.Οι δουλειές πρέπει να γίνονται από κοινού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,055 μηνύματα.
Από: ΕΔΩ.
Έστω λοιπόν ότι λαμβάνεται η απόφαση για ψήσιμο στα κάρβουνα. Ποιες δουλειές θα αναλάβει η γυναίκα και ποιες ο άνδρας;

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

athinouli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
ααα κανένα απολύτως πρόβλημα..
πάλι καλά που συνεννοούμαστε τέλεια πάνω στις σπιτικές δουλειές.. όλα από κοινού..
και ας μην ξέρει να βράζει ούτε νερό, δεν με ενοχλεί! αφού πιάνει και πλένει πιάτα, συγυρίζει, σφουγγαρίζει.. ουυ κομπλε.. τίποτα αλλο δεν θέλω ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vold

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1,629 μηνύματα.
Τρία πράγματα δεν θα μπορούσα να κάνω, τουλάχιστον σε καθημερινή/εβδομαδιαία βάση. Σιδέρωμα, πλύσιμο ρούχων και καθαρισμό μπάνιου. Κατά τ' άλλα there is no problem.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top