Υπάρχουν άλλοι λόγοι για να του προσάψει κανείς κάτι τέτοιο. Όπως για παράδειγμα ο κοινωνικός δαρβινισμός του...
Από εκεί και πέρα, δεν αντιλαμβάνομαι το πώς η καταδίκη των δολοφονικών επιθέσεων των ισλαμοφασιστών μπορεί να θεωρηθεί φασιστική. Η γενίκευση, όμως, που γίνεται συνήθως, ότι όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει τρομοκράτες, ΕΙΝΑΙ φασιστικού τύπου, όπως επίσης είναι το κλείσιμο των συνόρων στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών, επειδή ίσως ανάμεσά τους κρύβονται άνθρωποι του ΙΚ.
Όλοι οι μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες, όλοι όμως οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ είναι ο αρχέγονος εχθρός του δυτικού πολιτισμού και οτιδήποτε εμπεριέχεται σε αυτόν, όπως η ελευθερία του λόγου, η ανεξιθρησκεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο σεβασμός των γυναικών κτλ. ΔΕΝ υπάρχουν χαλαροί μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ δεν είναι Χριστιανισμός, που περιορίζεται στο να τα αρπάζει από τους πιστούς και να πουλά credit για τον παράδεισο. Το Ισλάμ είναι φανατισμός, είναι βία, είναι υποταγή. Μιλάμε για μια θρησκεία που αν αποστατήσεις η ποινή είναι θάνατος. Για μια θρησκεία που το να σκοτώσεις απίστους και να πεθάνεις σκοτώνοντας στο όνομα του Αλλάχ είναι η ύψιστη τιμή. Μια θρησκεία που ένας παιδόφιλος 45άρης βιάζει μια 9χρονη και λατρεύεται ως ο μεγαλύτερος άγιος. Αυτά είναι το Ισλάμ.
Ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι περνώντας τα σύνορα της Ευρώπης τα εκατομμύρια μουσουλμάνων IQ 80 τα 2/3 των οπίων δεν ξέρουν καν να διαβάζουν και να γράφουν την ίδια τους τη γλώσσα θα διαποτιστούν από το ευρωπαϊκό πνεύμα και θα γίνουν Ευρωπαίοι? Η κατάκτηση δια εποικισμού έχει ήδη αρχίσει, το λένε πλέον φανερά οι ιμάμηδες και εμείς στην δύση αντί να τους διώξουμε όλους, τους ταίζουμε, τους ποτίζουμε, στήνουμε δικαστήρια σαρίας γιατί σεβόμαστε την κουλτούρα τους... και όλα αυτά γιατί μεγαλώσαμε διαποτισμένοι με το white guilt. Φοβόμαστε μη μας πούνε ρατσιστές και φασίστες. Πιοί? Οι μεγαλύτεροι ρατσιστές και φασίστες που περπάτησαν ποτέ τον πλανήτη Γη.
Είμαι Ισλαμοφοβικός? Φυσικά και είμαι. Όποιος δεν είναι Ισλαμοφοβικός είναι απλά ηλίθιος. Φυσικά και φοβάμαι τους οπαδούς μιας θρησκείας που από τότε που βγήκε από τα βάθη της Αραβίας το μόνο που κάνει είναι να επεκτείνεται, να σκλαβώνει και σφάζει όσους αντιστέκονται στο πέρασμά της. Να είμαστε ανεκτικοί, να σεβόμαστε τις ξένες κουλτούρες, να σεβόμαστε τους ξένους λαούς, αλλά ΜΟΝΟ όσους σέβονται και εμάς. Το Ισλάμ δεν σέβεται τίποτα και ως εκ τούτου δεν του αξίζει κανένας σεβασμός και κανένα έλεος.
Οι χώρες της ανατολικής Ασίας, οι οποίες είναι παρεμπίπτοντος είναι οι χώρες με το μεγαλύτερο IQ στον πλανήτη ξέρεις τη στάση έχουν απέναντι στο Ισλάμ? Banned. Θα ήθελα να ήξερα ποια θα ήταν η στάση σου απέναντι στο Ισλάμ, αν σε αυτούς τους 34 νέους νεκρούς συμπεριλαμβανόταν κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Κάτι που είναι διόλου απίθανο να συμβεί στο μέλλον, αν δεν αλλάξουμε στάση.