[Αρχείο 2009 - 2017] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Μπορεί να είναι διόρθωση μιας συνεχούς πτωτικής πορείας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
https://insider.foxnews.com/2017/01/26/portland-oregon-police-anti-trump-protest-bystanders-cheer

"Bystanders Cheer on Police as They Break Up Anti-Trump Protest in OR"


("περαστικοί χειροκροτούν την αστυνόμευση καθώς συλλαμβάνει διαδηλωτές :D σε διαδήλωση κατά του τραμπ")



Πάνε να σταματήσουν ένα λεωφορείο... κρατώντας κοκκινόμαυρες σημαίες... φορώντας κουκούλες... wtf? Είναι εντελώς ηλίθιοι; Για ποιό λόγο; Γιατί; :confused: Φτάνουν τους ανθρώπους στα όρια τους και τους κάνουν να προτιμούν τον κρατισμό παρά την αναρχία.. :worry: Και εγώ τους μπάτσους θα χειροκροτούσα αν ήμουν στην θέση της γριάς που θέλει να πάει στο νοσοκομείο με το λεωφορείο..

Είναι εντελώς ηλίθιοι και βίαιοι. Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τους ΧΑγιτες όσον αφορά την βία και τα σκατά στον εγκέφαλο. Οι μεν κάνουν σαν Παόκια, οι δε μπουκάρουν σε δημοτικά μπροστά σε παιδιά. Μπράβο μάπες. Ύστερα σας λενε ότι η αναρχία είναι "αριστερή" και τα πιστεύετε.. Αυτό δεν είναι αναρχία, είναι αυτοταπείνωση.


edit:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Αντί να ρεζιλευεις παππούδες, θα μπορουσες ενδεχομένως να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό στη ζωή σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Αντί να ρεζιλευεις παππούδες, θα μπορουσες ενδεχομένως να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό στη ζωή σου...

oh the irony
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Εντάξει, τον εξύψωσε τότε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Το χρέος το μετράμε πάντα ως ποσοστό του ΑΕΠ δεν είναι σακιά με πατάτες προφανώς και ένας μεγάλος λόγος που αυξήθηκε είνια η συρρίκνωση της οικονομίας και εκεί κολλάνε και οι προτάσεις για αναπτυξιακή ρήτρα. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να έεις 3-4% πλεονάσματα αν κάθε χρόνο το ΑΕΠ πέφτει.
Οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις, τι θα δωσεις, "σακια με πατατες" ή χρεος προς αεπ? Το χρεος μετριεται σε μοναδες νομισματος, ο δεικτης χρεος/αεπ ειναι κυριως για τις συγκρισεις μεταξυ χωρων η ετων, το οποιο με τη σειρα του ειναι μια μαλακεια γιατι ουτε καν παιρνεται το ποσοστο του αεπ που συμμετεχει το κρατος, αλλα ολοκληρο και το χρεος προς "οικονομικη δραστηριοτητα" δεν δειχνει πολυ καθαρα την δυνατοτητα εξυπηρετησης αυτου. Θα πρεπει να κοιταξουμε και τα προβληματα που εχει το αεπ, ή ακομα καλυτερα να χρησιμοποιησουμε αντιστοιχα debt metrics με αυτα των εταιρειων, οπως η δυνατοτητα καλυψης τοκοχρεωλυσιων, αλλα αυτα ειναι μια αλλη κουβεντα

Το ποσοστό των εργαζομένων είναι που μας απασχολεί κυρίως όταν μιλάμε για δημόσιο τα άλλα ζητήματα δεν είναι τόσο αμφιλεγόμενα. Στις συντάξεις θα πρεπε να επιβληθεί ρήτρα και ανα απεμπλακούν απ' το προϋπολογισμό τώρα όσον αφορά κόστος και την απόδοση όσο το δημόσιο δεν λειτουργεί με δενδρική δομή αυτά δύσκολα αξιολογούνται γιατί ο καθένας μπορεί να αρνηθεί τις ευθύνες του και να τα ρίξει όπου γουστάρει.

Τώρα αυτά για τα δήθεν κρυφά νούμερα τα ακούω βερεσέ προσωπικα δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ολόκληρη ΕΚΤ και όλοι οι μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης θαμπώθηκαν απ' τα μαγειρέματα του Μητσοτάκη και του Σημίτη και δε βγάζανε άχνα. Δηλαδή από ποιον περιμένεις ακριβώς;

Όσον αφορά τη δομή του δημοσίου κι εγώ πολλες φορές έχω προτείνει κι έχω ταχθεί υπέρ της πλήρης μηχανοργάνωσης εκεί είναι το μέλλον άλλωστε. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως α) αυτές οι μεταρρυθμίσεις δε γίνονται σε μια μέρα και β) ΔΕΝ είναι ρεαλιστικό να απολύσεις ξαφνικά ένα 30% του δημοσίου "για να μικρύνει". Καταρχήν πρέπει να κατσεις να ψάξεις λεπτομερώς ΤΙ ανάγκες έχει κάθε υπηρεσία, πού υπάρχιε ανάγκη σε προσωπικό και πού όχι. Επίσης να κάνεις πλήρη και 360 μοιρών αξιολόγηση σε όλο το δημόσιο. Από πάνω ως κάτω. Ποιος έκατσε να τα κάνει αυτά μέχρι τώρα.; εδώ άκουγα από γνωστούς σε δημόσιες υπηρεσίες όταν ο Μητσοτάκης δρομολογούσε τις απολύσεις τους επιλέγανε στη τύχη κι όποιον πάρει ο χάρος. Ή μήπως να σας θυμίσω τα ξεφτιλίκια με τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιπστημίων και πόσα εργαστήρια και υπηρεσίες έκλεισαν χωρίς λόγο; κοροϊδευόμαστε τώρα.

Κι ακόμη κι αν γίνουν αυτά δεν μπορείς σαν κράτος να κάτσει να απολύσεις κόσμο μαζικά. Δές τε το λίγο με λογική ματιά πολλοί από αυτούς μπορεί να είναι 50 χρονών χωρις εργασιακή εμπειρία στην ιδιωτική αγορά εργασιας ή τα απαραίτητα skills. 25% ανεργία έχουμε αυτοί οι άνθρωποι δε πρόκειται να βρουν δουλειά ούτε την επόμενη μέρα ούτε τον επόμενο χρόνο. Στις ουρές του ΟΑΕΔ θα καταλήξουν ή να τους ταϊζει κανένας συγγενής. Η πρόωρη συνταξιοδότηση που γίνεται πολλές φορές εδώ τη θεωρώ μια καλή μέση λύση. Βγάλε στη σύνταξη πρόωρα όσους κρίνεις πως δεν έχουν θέση και με ηλικιακά κριτήρια με μειωμένη. Απ' το να πληρώνεις τον άλλο 1300 ευρώ καλύτερα 500. Αλλά όταν τα κάνουνε πολλές φορές οι κυβερνήσεις βγαίνει ο κάθε καράβλαχος και μιλά για ρουσφέτια γιατί τόσο μας κόβει.

Πρεπει να παρουμε το πραγματα με μια σειρα γιατι αλλιως γινεται αχταρμας. Οποιαδηποτε σοβαρη κουβεντα μεταρρυθμησεων πρεπει να εχει μειωση δημοσιου. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα ομως χωρις να γινει πρωτα απελευθερωση της αγορας εργασιας, γιατι ναι, θα μεινουν ανεργοι οι απολυμενοι με την κατασταση που ειναι τωρα. Εχεις ενα σπιραλ του θανατου που κλεινουν επιχειρησεις, δεν ανοιγουν νεες, το βαρος του δημοσιου και των επιδοματων μεγαλωνει στις υπολοιπες, αυτες κλεινουν κτλ. Και αυτο ειναι το πραγματικα τρελο, κανεις δεν θιγει αυτη την σημαντικοτατη διασταση του προβληματος, η οποια δεν εχει μονο σχεση με τους απολυμενους του κρατους, αλλα και τους υπολοιπους ανεργους που πρεπει να βρουνε δουλεια, αντι να παιρνουν επιδωματα η να ζητιανευουν. Αυτη της στιγμη η Ελλαδα ειναι στην θεση 140 της οικονομικης ελευθεριας, ειναι η πιο ρυθμισμενη χωρα του ΟΟΣΑ και δεν υπαρχει κανενα απολυτως κινηστο να επενδυσεις, ουτε ντοπιος, ουτε ξενος. Απελευθερωση τοσο στο να δημιουργησεις μια επιχειρηση και να βραζεις λεφτα απο αυτην αντι να πληρωνεις νταβατζιλικι, οσο και στο να δουλεψεις, μεσω καταργησης κατωτου μισθου, απελευθερωσης απολυσεων, μειωσης εισφορων κτλ. Πρεπει να φυγει η δογματικη ψευδαισθηση οτι βοηθανε, ειδικα τους νεους, γιατι αν δεν προσφερεις αντιστοιχη αξια απλα δεν προσλαμβανεσαι και καθεσαι σπιτι σου ανεργος με επιδοματα που επιβαρυνουν αλλους. Απο την πλευρα των επιχειρησεων η αυξημενη ζητηση και ανταγωνισμος για εργασια θα ανεβασει σιγα σιγα τους μισθους, αυξανοντας τις αποταμιευσεις, αυξανοντας τα λεφτα διαθεσημα για επενδυση σε νεες επιχειρησεις. Δεν ζηταω να γινει η χωρα το Χονγκ Κονγ της Ευρωπης, αλλα πρεπει να παει τουλαχιστον στις τοπ 15 πιο ελευθερες οικονομιες για να υπαρξει φως στο τουνελ, οπως και δεν χρειαζεται να ανακαλυφθει ο τροχος απο την αρχη, προτασεις υπαρχουν απειρες ή μπορει να γινει ακομα και μεταφραση νομοθεσιας αλλων χωρων οπως Εσθονια. Το να μιλαμε για αναπτυξιακες ρητρες και ταιμ αουτ για να παμε με τον δικο μας ρυθμο ειναι μαλακειες για να δειχνουμε οτι λεμε κατι. Αναπτυξη χωρις γερη απελευθερωση δεν προκειται να γινει ποτε και θα επρεπε να ειναι η νουμερο 1 προτεραιοτητα τωρα, οχι οτι δεν επρεπε να γιναει και πριν την κριση, αλλα τωρα εισαι μεχρι το γονατο στα σκατα.

Οταν προσπαθουμε να λυσουμε ενα προβλημα, επικεντρωνομαστε στη ριζα αυτου και οχι στα αποτελεσματα του. Το νερο που εχει μαζευτει κατω απο εναν σωληνα που εχει ραγισει δεν ειναι το προβλημα, ο σωληνας ειναι. Η μηχανογραφηση εστιαζει στην συνεπεια και οχι το προβλημα, απο την πλευρα της καταγραφης του δημοσιου ξαφνιαστηκε ποτε κανενας οτι το δημοσιο σπαταλαει λεφτα ή προσλαμβανει αβερα κουβερτα? Το ηξεραν ολοι. Εν μερει φταιει η κλειστη αγορα εργασιας που δεν μπορουσες να βρεις δουλεια η ηταν υπο σκατα συνθηκες και κατεληγες εκει, δεκτο. Εστω οτι ξερεις ποσοι ειναι που και ποσο κοστιζουν, τι δεν θα βγει καποιος να πει οτι θελουμε και αλλους ή να αυξησει μισθους? Και απο την πλευρα των υπηρεσιων, πριν μιλησουμε για εκσυγχρονισμό, μηπως να δουμε αν χρειαζονται κιολας? Γιατι αυτη η φαση μου θυμηζει ενα καρτουν που καποιος τακτοποιουσε την αποθηκη του και κουβαλουσε τα πραγματα στην πλατη του. Ερχεται καποιος και του προτεινει να χρησημοποιει ενα καροτσι. Εκεινος πλεον μπορουσε να κουβαλησει περισσοτερα πραγματα με το καροτσι, αλλα το ειχε και αυτο στην πλατη του. Εν μερει και αυτο θα λυθει απο την απελευθερωση της οικονομιας γιατι δεν θα εχεις λεγεωνες γραφειοκρατων να απαιτουν χαρτια για αδειες ή να εκδιδουν χαρτια που απαιτουνται αλλου.

Δεν ειναι θεμα να μικρυνει το δημοσιο γιατι το λεει η ιδεολογια μου στην τεταρτη παραγραφο σελιδα 17, ειναι η φυση του δημοσιου που ειναι μονοπωλιακη ή/και υποχρεωτικων πληρωμων και δεν εχει προσαρμοστηκοτητα λογω του προηγουμενου και επειδη ειναι επεκταση του πολιτικου συστηματος που κανει σκατα τα πραγματα. Δεν ειναι θεμα υπαλληλου Α και οχι Β, ειναι θεμα του πως στηθηκε ολο το συστημα. Αν δεν μου αρεσει κατι, παω στον ανταγωνιστη αυτου που το προσφερει τωρα, στο δημοσιο οχι μονο πληρωνω θελω δεν θελω κατι θα μπορουσε να μου το προσφερει καποιος αλλος φθηνοτερα και καλυτερα ή μπορει να μη το θελω καν, αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι τις εκλογες για να μου φορτωσουν οι υπολοιποι ψηφοφοροι ξανα το κοστος επειδη ενας λαικιστης τους υποσχεθηκε επιδοματα. Εχε 720 μοιρες αξιολογηση και δομη σιβηρικου πευκου αντι παπαρουνας, εχει αλλαξει κατι ριζικα? Δεν ειναι θεμα δημοσιου αυτο, χωρις ανταγωνισμο οποιαδηποτε μονοπωλιακη οργανωση ανθρωπων αρχιζει να κανει τα δικα της. Η τελεια λυση ειναι vouchers που αν δεν χρησιμοποιεις την υπηρεσια του δημοσιου παιρνεις πισω τα λεφτα που πληρωσες μεσω φορων, το οποιο θα φερει τεραστια πιεση στο δημοσιο να αποδωσει και θα το αναγκασει να εφαρμοσει αξιολογηση και ολα τα υπολοιπα αν θελει να ξαναδει ευρω. Αναλλακτικα, θα πρεπει να μπουν σκληροι κανονες που να περιοριζουν την αυξηση του δημοσιου, οπως να εχει ενα μεγιστο ποσοστο συμμετοχης στην οικονομια, πχ 15%, οι μισθοι να μεταβαλλονται βασει μεταβολης ΑΕΠ, πεναλτυ αν πεσεις σε δεικτες οικονομικης ελευθερια και ease of doing business. Και για να ειμαι και εγω consistent με την αρχικη ιδεα, θα πρεπει να παμε ακομα πιο πισω και να αλλαξει και η ψηφοφορικη διαδηκασια, οπως τον να μην ψηφηζεις για φορολογικα θεματα αν δεν πληρωνεις φορο και να πληρωνει ο αλλος το νταβατζιλικι σου.

Δεν "θυσιαζω" του κακομοιρους δημοσιους επειδη ειμαι νοικοκυραιος hater ή καποια αλλη ελεεινη βλακεια, χωρις να υπαρχει καποιο tradeoff, γιατι η εναλλακτικη ειναι να θυσιαζεται ο 50αρης του ιδιωτικου τομεα. Και για να σταματησει το σπιραλ του θανατου, πρεπει να παρει μπρος ο ΙΤ. Ναι, λυπαμαι, αλλα αν δεν γινει αυτο η τωρινη κατασταση απλα θα συνεχιστει, και αντι να κατηγορουμαι οτι ειμαι σκατοψυχος θα επρεπε να κοιταξουμε πισω απο που ξεκινησαν ολα αυτα. Η θεραπεια οποιουδηποτε λαθους ποναει, ας μη γινοταν.

Πάνε να σταματήσουν ένα λεωφορείο... κρατώντας κοκκινόμαυρες σημαίες... φορώντας κουκούλες... wtf? Είναι εντελώς ηλίθιοι; Για ποιό λόγο; Γιατί; :confused: Φτάνουν τους ανθρώπους στα όρια τους και τους κάνουν να προτιμούν τον κρατισμό παρά την αναρχία.. :worry: Και εγώ τους μπάτσους θα χειροκροτούσα αν ήμουν στην θέση της γριάς που θέλει να πάει στο νοσοκομείο με το λεωφορείο..

Είναι εντελώς ηλίθιοι και βίαιοι. Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τους ΧΑγιτες όσον αφορά την βία και τα σκατά στον εγκέφαλο. Οι μεν κάνουν σαν Παόκια, οι δε μπουκάρουν σε δημοτικά μπροστά σε παιδιά. Μπράβο μάπες. Ύστερα σας λενε ότι η αναρχία είναι "αριστερή" και τα πιστεύετε.. Αυτό δεν είναι αναρχία, είναι αυτοταπείνωση.

Κοίταξε για να λέμε τα σωστά πλήρη αναρχία δεν μπορεί να υπάρξει κάποιες δομές του κράτους πρέπει να παραμείνουν όπως είναι οι φυλακές τα δικαστήρια η αστυνομία και ο στρατός που έχουν δημιουργηθεί για την εξασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και της δημόσιας τάξης.
Το κρατος παντα θα υπαρχει, αρα θα το αφησω να υπαρχει και γι'αυτο παντα θα υπαρχει. Αυτοεκπληρουμενη προφητεια λεγεται αυτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.



ρε φίλε, δεν ξέρω αν τρολλάρεις. μάλλον τρολάρεις γιατί δεν σε έχω για τόσο βλαμμένο.
μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ
ωραίος ρε παίκτη :clapup::clapup::slourp::slourp:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Δεν υπάρχει... :P

Βίντεο του 2012 είναι baccunin λέει θα νόμιζε ότι ήταν κάνας πρώτος ξάδερφος του Τσίπρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Εγώ νόμισα οτι ηταν ο Καρανικας γερασμένος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αλεχάντρο σε παραδέχομαι, τους ενεργοποίησες :P
Ποπ κορν μόνο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Καλύτερες ηταν πάντως οι ασυντακτες, συνεχείς .......... που ειχαμε διαβάσει πιο πριν... :whistle:

η προσπάθεια να εμφυσήσει τον μικροαστό με την ιδέα ότι μπορεί να ξεχωρίσει από τη μάζα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Κάτι μου λέει οτι αυτός θα... εμφυσήσει τους μικροαστούς (όπως λέει ο Αλεχάντρο Τσ-εφτας)...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Αλεχάντρο σε παραδέχομαι, τους ενεργοποίησες :P
Ποπ κορν μόνο

Ποιός μας ενεργοποίησε?Αυτός στο βίντεο παίζει να κάνει επανάσταση στον παράδεισο αυτή την στιγμή μιλάμε για βίντεο του 2012
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Με τετοιους αναρχικους τι να τους κανεις τους φασιστες?:clapup::clapup::clapup:

Να δουμε ποιοί τον προτιμούν για μασκότ... :P

Ποιός μας ενεργοποίησε?Αυτός στο βίντεο παίζει να κάνει επανάσταση στον παράδεισο αυτή την στιγμή μιλάμε για βίντεο του 2012

Εμένα πάντως με φόβισε λίγο... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ποιός μας ενεργοποίησε?Αυτός στο βίντεο παίζει να κάνει επανάσταση στον παράδεισο αυτή την στιγμή μιλάμε για βίντεο του 2012

Χαχα, εσείς δίνετε ρεσιτάλ πάντως. Θα πατάω like σε κάθε σας σχόλιο. :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Χαχα, εσείς δίνετε ρεσιτάλ πάντως. Θα πατάω like σε κάθε σας σχόλιο. :clapup:

Είσαι πολύ αστείος ρε μεγάλε φοβερός πραγματικά άντε και του χρόνου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,868 μηνύματα.
Χαχα, εσείς δίνετε ρεσιτάλ πάντως. Θα πατάω like σε κάθε σας σχόλιο. :clapup:

Ευτυχώς που το διευκρινίζεις. Αλλιως υπήρχε ο μέγας κίνδυνος να μη σε πάρει χαμπαρι κανενας... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top