• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
B347FD84-A417-4989-AB7B-8AE780DC6D1D.png
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,050 μηνύματα.
Μπράβο αυτό ήθελα να ποστάρω τώρα. Μόλις το βρήκα. Σόρυ παιδιά για τον πανικό, απλά το είδα στο φμπ από άτομο εμπιστοσύνης.

Τι σόρρυ αγορίνα μου, μην ανησυχείς, δεν φταις εσυ ούτως ή άλλως αλλά σελίδες της κακιάς ώρας που τέτοιες ώρες κοιτάζουν να πάρουν και το τελευταιο ψωροκλικ απο ψευτονέα.

Γι αυτο αναρρωτιόμουν πριν για τα μεγάλα σάιτ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Λίγο ετεροχρονισμένο σε λες κι όλας.. :bleh:
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
(Και για να κλείσει ευχάριστα η βραδιά)
Αντι για προφυλακτικα θα αγοραζουμε μασκες :lol:

Σημερα ηρθε ενας πανηλιθιος με πυρετο και βηχα για να κανει εγχειρηση. Τον εστειλαν κατευθειαν στην απομονωση. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην κολλησε ενα σωρο προσωπικο αν βγει θετικος. Ποσο ηλιθιος θεε μου. Σου το λενε μαλιστα οτι αν εχεις πυρετο παιρνεις τηλεφωνο πριν εμφανιστεις για την επεμβαση σου. Δυστυχως για εμενα τα χειρουργεια ειναι στον οροφο που εργαζομαι. Δεν προκειται να περασω απο εκει για ενα διαστημα και ευτυχως το αφεντικο λειπει, οποτε δεν χρειαζεται να μπω στα χειρουργεια. Απο τοτε που ακουσα τι συνεβη εχω φτασει σε σημειο να ακουω να βηχουν και να πεταγομαι. Ελεος πια. Καθιστε σπιτι σας οσοι ειστε αρρωστοι το φελεκι μου μεσα.

Πηρα 2 μπουκαλια χλωρινη σημερα για να απολυμαινω με διαλυμμα χλωρινης οτι φερνω στο σπιτι. Δεν μπορω να βρω αντισηπτικα πανακια ή σπρευ, τα εχουν σηκωσει ολα.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Αλκοολούχο λοσιόν δε βρίσκεις;
Εχουν εξαφανιστει απο τα ραφια απο τον Ιανουαριο οταν ξεκινησε στην Κινα. Το ιδιο και το οινοπνευμα, το οξυζενε, τα αντισηπτικα πανακια, οι μασκες και το χαρτι υγειας. Την περασμενη εβδομαδα καταφερα να βρω ενα μπουκαλι οινοπνευμα 99% το οποιο πρεπει να αραιωσω. Στην δουλεια εχω αντισηπτικο και πανακια, αλλα δεν θελω να τα κλεψω γιατι και το νοσοκομειο εχει περιορισμενα αποθεματα. Οι μασκες για τους ασθενεις στους διαδρομους εχουν τελειωσει. Τις κλεβουν οι ασθενεις. Εφτασαν σε σημειο να σηκωνουν ολοκληρη την κουτα. Ελεεινοι.

Ο δε Τραμπ μολις απαγορεψε τα ταξιδια απο Ευρωπη για 30 μερες :stunned:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,442 μηνύματα.
Για κάποιο λόγο μόλις διάβασα αυτή τη σελίδα και με έχει πιάσει νευρικό γέλιο και κυριολεκτώ . :lol:
Κάποιος ειδικός έλεγε στην TV πριν καμία μέρα ότι εμείς οι Έλληνες το παίζουμε πολυ κουλ και ψύχραιμοι ,αλλά είναι σίγουρο ότι θα πάμε στο άλλο άκρο , αυτό του πανικού όταν δούμε τα σκούρα .
Έχω αρχίσει να το βλέπω ;:loltooth:

Και όμως ...
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από κορωνοϊό
Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Χανκς ταξίδεψαν στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες μιας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο ηθοποιός πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του.

Ο 63χρονος Χανκς είναι ο πρώτος χολιγουντιανός αστέρας που αποκαλύπτει ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2. Ο Χανκς και η Γουίλσον θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση, διαβεβαίωσε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», διευκρίνισε ο ηθοποιός, υποσχόμενος να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο» και συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.
Έχει περάσει τόσο πολύ στην κοινότητα και κόλλησε και ο Τομ ;
Εύχομαι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και όμως τώρα στην ΕΡΤ μόλις είπαν ότι κατέληξε ο 66 χρονος .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κορωνοϊός: Ο πρώτος νεκρός στην Ελλάδα από τον ιό COVID-19
Πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/3) ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Ηλεία, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με κορωνοϊό μετά την επιστροφή του από ταξίδι στους Άγιους Τόπους και την Αίγυπτο.

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ασθενούς στη χώρα μας από τον ιό, που έχει χαρακτηριστεί πλέον πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στο νοσοκομείο του Ρίο νοσηλεύεται ακόμη ένα άτομο. Η κατάστασή της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, κρίνεται σταθερή. Ο άνδρας χρειάζεται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές της πνευμονίας.

Ακόμη ένας ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σημειώνεται πως τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι 99 στο σύνολό τους, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει 10 νέους ασθενείς την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, πρόκειται για 95 Έλληνες και 4 υπηκόους ξένων χωρών.

Συνολικά, σε νοσοκομεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και Μυτιλήνης παραμένουν 29 ασθενείς ενώ 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.

 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 66χρόνου. Λίγο μετά τα πρώτα "fake news", τελικά όντως κατέληξε. Τον φάγατε τον άνθρωπο... :p
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Αυτό. Υποθέτω κάπως έτσι είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία και τον εοδυ. Ο διαχωρισμός φαινεται να γίνεται με τα κριτήρια υπόπτου κρούσματος κατα εοδυ.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,442 μηνύματα.
Συναγερμός στη Λήμνο: Σε καραντίνα πλοίο μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Μυρίνας στη Λήμνο, όπου βρίσκεται αποκλεισμένο το πλοίο Blue Star Mykonos μετά από τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού .

Ένα μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στον κυβερνήτη του πλοίου να μην συνεχίσει το ταξίδι του.

Το πλοίο αναχώρησε χθες βράδυ στις 21:30 προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα - Λήμνος - Αγ. Ευστράτιος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ Σάμου - Καρλόβασι -Φούρνοι - 'Αγ. Κήρυκος -Μύκονος - Σύρος - Πειραιάς.

Σύμφωνα με το Lesvosnet.gr, το μέλος του πληρώματος που παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Καβάλας για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της περιοχής.

Το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του αλλά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το νομίατρο της Καβάλας έδωσαν εντολή το πλοίο να αποκλειστεί μόλις φθάσει στο λιμάνι της Μυρίνας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες, το πλοίο από τις 02:30 παραμένει στο λιμάνι της Μύρινας καθώς έχει απαγορευτεί να συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το μέλος του πληρώματος.

Στο πλοίο επέβαιναν 378 επιβάτες και 77 άτομα πλήρωμα.

Στις 06:30 ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε και επίσημα ότι το Blue Star θα τεθεί σε καραντίνα τουλάχιστον για 8 ώρες.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως 127 εκ των επιβατών του πλοίου έχουν αποβιβαστεί το λιμάνι της Λήμνου και έχουν ενημερωθεί από τις τοπικές υγειονομικές Αρχές και τον ΕΟΔΥ να παραμείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ναυτικού.

Δείγμα έχει ήδη σταλεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να εξακριβωθεί εάν ο άνδρας έχει κορωνοϊό.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,871 μηνύματα.
Την περασμενη εβδομαδα καταφερα να βρω ενα μπουκαλι οινοπνευμα 99% το οποιο πρεπει να αραιωσω.
Για λόγους οικονομίας; ή πρεπει γενικότερα να το αραιωνουμε;
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Το έλεγαν κανονικά και στις ειδήσεις Γιατροί,αλλά το είδα και σε λινκ,το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω .Θα το βρω .
Το έχω ψάξει αρκετά και αυτό που έχω βρει και το μόνο αξιόπιστο είναι το τι λέει ο ΕΟΔΥ. Μέχρι και σήμερα 12/3/20, ο ΕΟΔΥ λέει το εξής για ορισμό ύποπτου κρούσματος:

Και οι μέχρι στιγμής πληττόμενες περιοχές και χώρες που καθορίζουν αν κάποιος εμπίπτει στον ορισμό κρούσματος είναι οι εξής:

Σε όλα λέει συνδυασμό συμπτώματος ΚΑΙ (επίσκεψη σε μια τέτοια περιοχή ή επαφή με άλο ύποπτο κρούσμα). Πουθενά δεν αναφέρεται μόνο από συμπτώματα.
Επομένως, κάποιος που μπορεί να έχει λίγο βήχα και πονόλαιμο χωρίς πυρετό ξερω γω και να έχει ταξιδέψει σε μια χώρα χαμηλού κινδύνου, εφόσον δεν ανήκει στη λίστα των χωρών αυτών, τότε δεν θεωρείται κατά τον ΕΟΔΥ ύποπτο κρούσμα. Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό. Οπότε εγώ συμπεραίνω ότι δεν το αναφέρεις για να μην υπερφορτωθεί και το σύστημα, άλλωστε για αυτό το λόγο έχουν βγάλει αυτά τα κριτήρια. Ή και να το αναφέρεις ο ΕΟΔΥ θα πει ότι δεν είσαι ύποπτος. Αυτή είναι η επίσημη οδηγία. Σωστό ή λαθος αυτό εχουμε μεχρι στιγμης τι να πω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,871 μηνύματα.
Πάντως οι 8 νεκροί στο Ιράκ δείχνουν αν μη τι άλλο οτι ο ιός είναι ανθεκτικός στη ζέστη. Το ίδιο και για την Αυστραλία που είναι κατακαλοκαιρο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 66χρόνου. Λίγο μετά τα πρώτα "fake news", τελικά όντως κατέληξε. Τον φάγατε τον άνθρωπο... :p
Ηταν και πασοκτσης... Που εισαι " Ανωνυμε Αλκοολικε"...
 
Τελευταία επεξεργασία:

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,871 μηνύματα.
Τα κρούσματα αυξάνονται ταχύτατα (και) στη Γερμανία: καταγράφονται πλέον 847, δηλαδή δεκαπλάσια από ό,τι μία εβδομάδα νωρίτερα.
Θυμηθειτε τι είχε πει η Μέρκελ πριν απο λιγες ημερες...
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Τα κρούσματα αυξάνονται ταχύτατα (και) στη Γερμανία: καταγράφονται πλέον 847, δηλαδή δεκαπλάσια από ό,τι μία εβδομάδα νωρίτερα.
Θυμηθειτε τι είχε πει η Μέρκελ πριν απο λιγες ημερες...
Βρε συ αυτό είναι από 3 μέρες πριν τι φάση :P
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,871 μηνύματα.
Ώρα είναι να τον πεις ότι βρήκες και έρευνα, ότι οι πασοκοι βρέθηκαν πιο επιρρεπείς στον ιο... :laugh:
:worry::worry::worry:
Μονο ο Φοκο τα ξέρει αυτά... :hehe:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βρε συ αυτό είναι από 3 μέρες πριν τι φάση :P
Την πάτησα. Έβαλα ψάξιμο πριν απο μια ωρα χωρίς να ελεγξω...
Συγκεκριμένα...
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,871 μηνύματα.
Θελει αραιωμα ωστε να πεσει στο 70% αλλιως δεν ειναι αποτελεσματικο.
Εγώ έχω αλκοολούχο λοσιόν με 93% απο το Μπαζαρ. Πως θα την αραιωσω;

Και θεωρούσα οτι το καθαρό οινόπνευμα είναι ο,τι καλυτερο...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top