Η εμφανίσιμη γυναίκα από πλευράς ενδιαφέροντος, προσέγγισης κ.λπ. "βολεύεται" όπως και να 'χει (είτε "live" είτε "online")...όπως "live" (κακώς) δεν πρόκειται να σηκώσει το κωλαράκι της και να πάει να μιλήσει σ' έναν άντρα που της αρέσει και απλά θα περιμένει να την προσεγγίσουν εκείνοι, καταλήγοντας εν τέλει ή να μένει με το χερογλύκανο ή να κάθεται στον καλύτερο (ή στον λιγότερο χάλια) απ' όσους είχαν τα balls να την προσεγγίσουν με ερωτικές προθέσεις (γι' αυτό βλέπεις π.χ. ένα σωρό αταίριαστα ζευγάρια όπου π.χ. η γυναίκα είναι κούκλα και ο άντρας άσχημος ή που δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα κ.λπ.) έτσι και "online" (κακώς) ούτε θα ψαχτεί, ούτε θα στείλει μήνυμα πρώτη σ' έναν άντρα που της αρέσει...ίσα ίσα που online δέχεται με τη σειρά της περισσότερες προσεγγίσεις, άρα και περισσότερες επιλογές σε σχέση με αυτές που θα είχε "live"!
Οπότε άστοχο το σκεπτικό σου...εσύ γυναίκες θες να γνωρίσεις, τι σημασία έχει αν έχουν περισσότερα likes κ.λπ. από σένα;Φοβάσαι τον ανταγωνισμό απ' όλη αυτή την "τσουτσουνοθάλασσα" που περιγράφεις;

Το "online" δε μας βολεύει ως άντρες απλά και μόνο διότι η συντριπτική πλειοψηφία των εμφανίσιμων Ελληνίδων ΔΕΝ χρησιμοποιούν το internet με σκοπό να γνωρίσουν νέους άντρες παρά μόνο για δωρεάν επικοινωνία με τον ήδη υπάρχοντα κοινωνικό τους κύκλο κι από εκεί και πέρα για να χαζολογίσουν, να αυνανιστούν και να αυτοπροβληθούν εκ του ασφαλούς, ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και τη ματαιοδοξία τους γενικότερα...οι μετρημένες στα δάχτυλα εμφανίσιμες Ελληνίδες που γνωρίζουν άντρες "online" χωρίς taboo μόνο κερδισμένες βγαίνουν!
Εντωμεταξύ πάτησα γελάκι στο ποστ σου με την επιλογή της λέξεως "χερογλύκανο". Γάμησε!
Δεν σε καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς μαζί μου και το βλέπεις σαν φόβο από τον ανταγωνισμό το οτι ανέφερα το δυσανάλογο κενό των λαικς και αιτημάτων.
Ούτε καν.
Το minimal effort από πλευράς τους δείχνει. Όταν ο μέσος άντρας στο κοινωνικό δίκτυο είναι λευκός ιππότης και κοπλιμεντάκιας, απλά και μόνο επειδή η άλλη έβαλε μια φωτό με ένα ηλιοβασίλεμα ξερωγω.
Κι εσυ ο ίδιος το είπες "δεν κουνάνε το κωλαράκι τους πρώτες για να μιλήσουν".
Γιατί να το κάνουν έξω; Δε σου λέω ότι το εγκρίνω, όμως ρωτάω γιατί.
Όταν η άλλη έχει πάει για καφέ με τη φίλη της και έχει μονίμως τα πλινκ πλινκ στο μέσεντζερ από φίλους γνωστούς κι αγνώστους που της στέλνουν είτε κοπλιμέντα, είτε το παπάρι τους σε πικ, το τελευταίο πράγμα που θα θελήσει να κάνει είναι να σκεφτεί ΠΑΛΙ για άντρες.
Είναι τόσο διαθέσιμοι και σε πολύ μεγαλύτερο εύρος απ' ότι λάιβ σε μια καφετέρια (για να χρησιμοποιήσω το δικό σου επιχείρημα) που απλα αν θέλει επιλογές, έχει επιλογές.
Ποιός το έχει δώσει αυτό το δικαίωμα αν όχι οι κλαρινογαμπροί που της αύξησαν την αυτοπεποίθηση;
Η ίδια φταίει ή μήπως ζει σε άλλη χώρα, κι όχι μαζί με ένα μάτσο κάγκουρες;
Μπορεί να φαίνομαι ότι υπερασπίζομαι πράγματα, όχι δεν είναι έτσι. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας οι άντρες που κυκλοφορούμε ονλάιν και να μαζέψουμε λίγο το φύλο μας γιατί χαλάει την πιάτσα και τους πληθωρίζει την αξία τους.
Το κάθε μέτριο βλήμα έχει φτάσει στο σημείο να περνιέται για γκομενάρα κι έξυπνη και φταίνε γι αυτό σε μεγάλο βαθμό και οι κλαρινογαμπροί γι αυτό που δεν έχουν αφήσει ούτε τις τρύπες απο τα μακαρόνια αφλερτάριστες.
Εαν εξέλειπαν αυτοί, κάθε μέρα πιθανόν να έβγαζες και γκόμενα ονλάιν εσυ, αντί να κάνεις αυτό που κάνεις στην τελευταία φράση σου "Τολμήστε το, εδω είμαι το άξιο παλικάρι και σας περιμένω".
Εσυ μπορεί να είσαι όντως άξιος, καμία διαφωνία και πάντα χαρές στον π... σου εύχομαι, η άλλη δεν το ξέρει όμως, μέχρι να αρχίσεις να δείχνεις τι σε ξεχωρίζει από το κοπάδι.
Edit: Να μην ξεχάσω και το εξής. Ο κύριος τρόπος που θα εκφραστείς στο φβ, είναι η εικόνα. Άλλος ένας λόγος που τις βολεύει περισσότερο είναι αυτός. Γιατί; Γιατί εξαρτώνται εσφαλμένα οι περισσότερες από την εμφάνισή τους. Ο μέσος άντρας αντίθετα θεωρεί ως προέκταση του ανδρισμού του εσφαλμένα την τσέπη του. Είναι ένδειξη ισχύος, όχι ένδειξη ανδρισμού.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, εαν δεν είσαι πανέμορφος, δεν έχεις καμία ελπίδα στα social media ως άντρας, εκτός κι αν έχεις άλλα χαρακτηριστικά που υπερκαλύπτουν κατα πολύ τη μέτρια εμφάνισή σου (αυτό που έχω πάθει εγω πχ και έχω πάντα χέρια γεμάτα)
Ε η γυναίκα τα χει πιο γεμάτα, πάρε παράδειγμα το ίνσταγκραμ. Ενα μπουρδελάδικο για προμόσιον κώλων με άπειρα λιγούρια από κάτω.