Ειδες εγω που σου ειχα πει στην αρχη οτι εισαι χαμαιλεοντας σ αρεσει να προσαρμοζεσαι ! Μέσα έπεσα !
Δεν ειναι θέμα να εμμενω στις αποψεις μου αλλα δε μπορω να ακουω πχ μαλακιες.
Εχουμε μια αντρική συζητηση , και αρχιζει να τη χαλάει ο αλλος σε στυλ
"Παλι για τέτοια μιλάτε.... και πάλι αρχισατε μαλακιες" και "εγω εχω αξιες ... και δεν ειμαι μονο να την πέφτω στη καθεμια και να θέλω μονο σέξ"
ε σορρυ ρε φιλε.. θα μιλάμε για μοναστηρια να πουμε.
Κοιτα απαξ και η αλλη ειναι κομπλεξική και σε βλέπει ανταγωνιστικα δεν προκειται να της το βγάλεις απο το μυαλο με τίποτα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Οκτωβρίου 2020
Εχουμε αραιώσει αρκετά. Με τον εναν βγαινω 2-3 φορές το χρονο. Και μονο η νοοτροπια του οταν του λεμε τι κανεις πχ Σαββατο και λεει ααα δεν μπορω δεν μπορω ειμαι κλεισμενος και μετά βλέπεις στο ινστα έχει βγει μονος του με 3. Οχι πως εχω αναγκη.... καταρχας εχω κοπελα και κατα δευτερον ανα πάσα στιγμη .. με ξέρουν. Μπορω οταν βγω εξω να γνωρισω κάποια.
Γενικα αυτα τα άτομα με αυτες τις αντιληψεις χαλάνε το κλιμα... θελω να τους αφησω απεξω ολους αυτους. Με τους ανταγωνισμους , τις ανασφάλειες τους , νομιζω οι σχεσεις θα ειναι υποκριτικες οσο και αν δειχνουμε "καλα" και οτι συμφωνουμε. Οταν ο αλλος σκέφτεται έτσι ειναι χαμενος απο χέρι.
Απο την αρχη και με τις πραξεις αλλα και με την ιδεολογια μου εχω κανει κατανοητο οτι ειμαι ενας τύπος που του αρέσει να γνωριζει νέο κοσμο , ειδικα οταν ήμουν ελευθερος και μ αρεσε να ανοιγω τις παρέες. ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ αντιληψεις.
Θελω ο φιλος μου να ειναι ΛΑΡΤΖ. Να ειναι χαλαρος, οταν θα βγουμε σε μια παρέα ... να μη κανει σκηνές να ξέρει οτι αν πχ η τάδε επελεγε εμενα κ οχι αυτον ή το αντιστροφο οτι ολα ειναι οκ. Απλά τα πράγματα. Δε μπορω τους μιζερους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Οκτωβρίου 2020
Κάποιοι ειχαν μια ιδιοτροπια που με τα χρονια αντι να βελτιώνεται.... εξελίσσεται. ΟΠΟΤε τους κάνει και ιδιαιτερους συνομιλητες , μπαινουν μέσα στη συζητηση πετάνε μια μαλακία του στυλ "Οι γυναικες το ενα οι γυναικες το άλλο..." τους λές οτι πρέπει να βγουν παραέξω , πρέπει να βρουν ένα μέρος που μαζευει γυναικες να πάνε να φλερτάρουν , αμα σου ειναι δυσκολο ελα να παμε ενα βράδυ μαζι να σου κάνω απλα ενα support και σπάζονται και σου ξεκινάνε τις ανοησιες.... "Μας το παιζεις γκομενιάρης.... και εγω δεν ειμαι σαν εσένα να πηγαινω μονο για πηδημα..." λες και εγω πηγαινα μονο για αυτο.
Ε χεσε μας ρε φιλε εγω φταιω που ειπα να σε βγάλω απο τη μιζέρια σου. Κάτσε εκει 50 χρονια στις ιδιες ιδέες.
Ο Αινστάιν το ειχε πει δε γινεται να κανεις τα ιδια πραγματα και να περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα.