akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

18:24
To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα οικονομικά μέτρα που είναι περισσότερο μέτρα προσσέγγισης ψήφων παρά μέτρα ανάπτυξης.

06-11-20

18:27
Οι Έλληνες από την πρώτη στιγμή στήριξαν τα περιοριστικά μέτρα τα οποία είχαν μεγάλες επιπτώσεις στην ζωή τους (πολλοί έχασαν την δουλειά τους, ψυχολογικά δεν είναι το καλύτερο να είσαι μέσα όλη την μέρα) και σε γενικές γραμμές ο λαός πειθάρχησε σε μεγάλο ποσοστό. Δεν μπορώ πω το ίδιο για την κυβέρνηση η οποία άνοιξε με μεγάλη προχειρότητα το σύνορα για τους τουρίστες με αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων, καμία αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, σχολικές αίθουσες με πάνω από 25 παιδιά και η γελοιότητα που συμβαίνει καθημερινά με τα ΜΜΜ. Ρίχνεις όλη την ευθύνη στους πολίτες, αυτό που περιγράφεις δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, φυσικά και υπάρχουν και ανόητοι και ψεκασμένοι αλλά αυτό που περιγράφεις δεν ευσταθεί.Αν προσέχατε όταν έγινε άρση των μέτρων το καλοκαίρι και δεν τρέχατε διακοπές σε όλη την χώρα και δεν γεμίζατε τις καφετέριες και κρατούσατε τις επαφές σας μειωμένες τώρα δεν θα σας έκλειναν μέσα. Πολλοί με την άρση των μέτρων ξέχασαν ότι η πανδημία δεν τελείωσε και δεν προσεχαν καθόλου. Οι καφετέριες δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα με τις αποστάσεις. Τα σχολεία δεν φταίνε ούτε οι τουρίστες τόσο όσο εσείς που δεν προσέχατε. Ο ιός δεν εξαλείφθηκε τον Μάιο. Υπήρχε ανάμεσα σας αλλά η διασπορά ήταν μικρή. Με τις μετακινήσεις, τα πάρτυ, τον συνωστισμο επέστρεψε εκδικητικός. Βλέπω φωτό σήμερα με κόσμο να τρέχει για ψώνια ή να φεύγει από τις πόλεις. Τώρα θυμήθηκαν να προμηθευτούν τρόφιμα; Τι έκαναν από τον Μάιο; Από την μια σου λένε ότι υπάρχει διασπορά και από την άλλη φεύγουν επαρχία για να σιγουρευτούν ότι ο ιός θα φτάσει σε κάθε γωνιά; Μεγάλο λάθος της κυβέρνησης να μην θέσει τα μέτρα σε εφαρμογή άμεσα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

19:14
Σωστά όλα αυτά για αυτους που τα έκαναν,εγώ ως γνωστόν πρόσεχα αηδιστικά,αλλα πρόσθεσε και τις μαλακίες της κυβέρνησης που μου άνοιξε τα σύνορα και μπάτε σκύλοι αλέστε και είχε και το θράσσος να μιλάει για εσωτερικά και εξωτερικά κρούσματα,λες και οι τουρίστες που ήρθαν εδω και νοσουσαν δεν 'ερχοντουσαν σε επαφή με κανέναν ντόπιο.Δειγματοληπτικοί ήταν οι έλεγχοι όχι καθολικοί.Αν προσέχατε όταν έγινε άρση των μέτρων το καλοκαίρι και δεν τρέχατε διακοπές σε όλη την χώρα και δεν γεμίζατε τις καφετέριες και κρατούσατε τις επαφές σας μειωμένες τώρα δεν θα σας έκλειναν μέσα. Πολλοί με την άρση των μέτρων ξέχασαν ότι η πανδημία δεν τελείωσε και δεν προσεχαν καθόλου. Οι καφετέριες δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα με τις αποστάσεις. Τα σχολεία δεν φταίνε ούτε οι τουρίστες τόσο όσο εσείς που δεν προσέχατε. Ο ιός δεν εξαλείφθηκε τον Μάιο. Υπήρχε ανάμεσα σας αλλά η διασπορά ήταν μικρή. Με τις μετακινήσεις, τα πάρτυ, τον συνωστισμο επέστρεψε εκδικητικός. Βλέπω φωτό σήμερα με κόσμο να τρέχει για ψώνια ή να φεύγει από τις πόλεις. Τώρα θυμήθηκαν να προμηθευτούν τρόφιμα; Τι έκαναν από τον Μάιο; Από την μια σου λένε ότι υπάρχει διασπορά και από την άλλη φεύγουν επαρχία για να σιγουρευτούν ότι ο ιός θα φτάσει σε κάθε γωνιά; Μεγάλο λάθος της κυβέρνησης να μην θέσει τα μέτρα σε εφαρμογή άμεσα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-11-20

19:18
Δεν με κατάλαβες. Δεν μίλησα για περιοριστικά μέτρα. Μίλησα για την ατομική ευθύνη του καθενός. Από τον ιδιοκτήτη καφετέριας μέχρι τον τελευταίο πολίτη. Πόσοι έφυγαν διακοπές το καλοκαίρι με παρέα; Πόσοι κρατούσαν αποστάσεις όταν έβγαιναν έξω; Πόσοι συναναστρέφονται με διαφορετικα άτομα κάθε φορά; Πόσοι έκαναν γάμους με πάνω από 50 άτομα και δεν κράτησαν αποστάσεις και δεν πήραν μέτρα; Πόσοι δεν φορούσαν μάσκες; Πόσοι φορούσαν και ακόμα φοράνε τις μάσκες στο πηγούνι; Πόσοι τηρούσαν τους κανόνες υγιεινής και αποστειρωναν συχνά τα χέρια τους ή απέφευγαν να αγγίζουν το πρόσωπο τους; Πόσες καφετέριες είχαν τα τραπέζια και τις καρέκλες σε απόσταση 2μ; Πόσοι πήγαιναν από το ένα τραπέζι στο άλλο όταν έβλεπαν γνωστούς; Προφανώς ελάχιστοι τηρούσαν κάποια στοιχειώδη μέτρα. Γιατί αν ο καθένας ήταν προσεκτικός δεν θα είχατε έκρηξη κρουσμάτων τώρα. Γιατί περιμένετε από την κυβέρνηση να σας βάλει σε τάξη; Δεν έχετε μυαλό να προσέχετε από μόνοι σας; Πρέπει να έχετε κάποιον να σας μαλώνει;Οι Έλληνες από την πρώτη στιγμή στήριξαν τα περιοριστικά μέτρα τα οποία είχαν μεγάλες επιπτώσεις στην ζωή τους (πολλοί έχασαν την δουλειά τους, ψυχολογικά δεν είναι το καλύτερο να είσαι μέσα όλη την μέρα) και σε γενικές γραμμές ο λαός πειθάρχησε σε μεγάλο ποσοστό. Δεν μπορώ πω το ίδιο για την κυβέρνηση η οποία άνοιξε με μεγάλη προχειρότητα το σύνορα για τους τουρίστες με αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων, καμία αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, σχολικές αίθουσες με πάνω από 25 παιδιά και η γελοιότητα που συμβαίνει καθημερινά με τα ΜΜΜ. Ρίχνεις όλη την ευθύνη στους πολίτες, αυτό που περιγράφεις δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, φυσικά και υπάρχουν και ανόητοι και ψεκασμένοι αλλά αυτό που περιγράφεις δεν ευσταθεί.
Εδώ ποτέ δεν μας έκλεισαν γιατί ο κόσμος προσεχει. Η μάσκα δεν ήταν υποχρεωτική και ούτε είναι εκτός από τα ΜΜΜ. Ο κόσμος όμως φοράει παντού μάσκες. Όχι γιατί του τις επιβάλλουν αλλά γιατί θέλει να προστατεύσει τον συνάνθρωπο του και έπειτα τον εαυτό του. Οι περισσότεροι βγαίνουν με 2-3 άτομα του κύκλου τους περιστασιακά. Τα εστιατόρια και η εστίαση είναι σε 50% πληρότητα και οι αποστάσεις τηρούνται. Σε σπίτια δεν μαζευόμαστε, αγκαλιές, χειραψίες και φιλιά κομμενα. Πολλά μαγαζιά σε εξυπηρετούν στο πεζοδρόμιο. Η κυβέρνηση δεν έκλεισε τα μαγαζιά. Οι καταστηματάρχες τα έκλεισαν από μόνοι τους για την ασφάλεια όλων. Από όσους γνωρίζω ούτε ένας δεν έφυγε διακοπές εκτός της πολιτείας. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συμφωνώ για τα σύνορα γιατί σε εμάς τα περισσότερα κρουσματα ήταν εισαγωμενα. Όμως όλοι γνώριζαν ότι έρχονται κορωνοτουριστες αλλά έτρεχαν διακοπές χωρίς να προσέχουν. Το μεγαλύτερο λάθος κατ εμέ ήταν οι μετακινήσεις για διακοπές και έπειτα ο συνωστισμός και η χαλάρωση παντου. Είδα καφετέριες που διοργάνωναν πάρτυ με ναργιλέδες όλο το καλοκαίρι. Τι να λέμε τώρα...Σωστά όλα αυτά για αυτους που τα έκαναν,εγώ ως γνωστόν πρόσεχα αηδιστικά,αλλα πρόσθεσε και τις μαλακίες της κυβέρνησης που μου άνοιξε τα σύνορα και μπάτε σκύλοι αλέστε και είχε και το θράσσος να μιλάει για εσωτερικά και εξωτερικά κρούσματα,λες και οι τουρίστες που ήρθαν εδω και νοσουσαν δεν 'ερχοντουσαν σε επαφή με κανέναν ντόπιο.Δειγματοληπτικοί ήταν οι έλεγχοι όχι καθολικοί.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-11-20

19:21
Συνεχίζεις να αφήνεις τη μασκα σου για αποστείρωση στο ίδιο μέρος;Αποτέλεσμα Καραντίνας
και κάπως έτσι εξαπλώνεται ο ιός και στις περιοχές που δεν είχε εξαπλωθεί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

19:22
Ε να μην γιομίσουμε και την επαρχία με κορονογιό; Αμαρτία.
Και δεν αναφέρομαι βέβαια στους φοιτητές που αφού έκλεισαν τα πανεπιστήμια πάνε σπίτια τυς αλλα στους εξυπνακιδες αθηναιους που νομίζουν ότι κάνουν διακοπές και πάλι θα γεμίσουν την επαρχία και τα χωριά.
www.enikos.gr

Μαζική φυγή από την Αθήνα πριν ξεκινήσει το lockdown - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους
![]()
Μποτιλιάρισμα επικρατεί από το πρωί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας λίγες ώρες πριν τεθεί σε εφαρμογή το καθολικό lockdown, ενώ ουρές παρατηρούνται έξω από καταστήματα για τα τελευταία ψώνια. Επίσης, χιλιάδες Αθηναίοι σπεύδουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, προκειμένου να περάσουν στην επαρχία την καραντίνα. Οι εικόνες που έρχονται στο φως από το οδικό δίκτυο και τα διόδια, αλλά και από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ είναι χαρακτηριστικές. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, παραμένουν οι καθυστερήσεις 20΄, από Μαραθώνος έως Αθηνών - Λαμίας, προς Ελευσίνα, και στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Αθηνών - Λαμίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Καρέα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Τροχαία, από την Πέμπτη το πρωί στις 06.00 μέχρι και σήμερα στις 09.00 πέρασαν συνολικά 60.279 αυτοκίνητα από την Αθηνών Κορίνθου και από την Αθηνών Λαμίας, ενώ το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης εβδομάδας είχαν περάσει μόλις 38.371 αυτοκίνητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 12.500 αυτοκίνητα.
![]()

Lockdown: Μαζική φυγή από την Αθήνα - Κίνηση... Χριστουγέννων σε δρόμους και μαγαζιά- Έκκληση Χαρδαλιά για ελάχιστες μετακινήσεις
Μποτιλιάρισμα επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας λίγες ώρες πριν τεθεί σε εφαρμογή το ...
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

19:39
H ατομική ευθύνη είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα όλων των εποχών. Η συμπεριφοράς της μάζας μπορείς να προβλεφθεί. Όταν ανακοινώνεις lockdown μεθαύριο σημαίνει ότι τα μαγαζιά αύριο θα είναι σε κατάσταση blackfriday και οι δρόμοι σε κατάσταση Μεγάη Πέμπτη. Δεν είναι ατομική ευθύνη αλλά βλακείας της κυβέρνησης.Μίλησα για την ατομική ευθύνη του καθενός.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-11-20

19:40
Ναι, καλά. Σιγά μην δεν το ξέρανε οτι θα γίνει λοκντάουν. Μετά θα έσπευδαν όλοι μαζικά στα αστυνομικά τμήματα να πάρουν άδεια και θα κολλούσαν τον ιό μαζικά...H ατομική ευθύνη είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα όλων των εποχών. Η συμπεριφοράς της μάζας μπορείς να προβλεφθεί. Όταν ανακοινώνεις lockdown μεθαύριο σημαίνει ότι τα μαγαζιά αύριο θα είναι σε κατάσταση blackfriday και οι δρόμοι σε κατάσταση Μεγάη Πέμπτη. Δεν είναι ατομική ευθύνη αλλά βλακείας της κυβέρνησης.
Μια χαρά ατομική ευθύνη έχουν σε Ν. Κορέα και Ιαπωνία...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

19:46
Οταν δεν πλένεις τα χέρια σου και δεν φοράς μάσκα είναι ευθυνη της κυβέρνησης ή η μαλακία που σε δέρνει;H ατομική ευθύνη είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα όλων των εποχών. Η συμπεριφοράς της μάζας μπορείς να προβλεφθεί. Όταν ανακοινώνεις lockdown μεθαύριο σημαίνει ότι τα μαγαζιά αύριο θα είναι σε κατάσταση blackfriday και οι δρόμοι σε κατάσταση Μεγάη Πέμπτη. Δεν είναι ατομική ευθύνη αλλά βλακείας της κυβέρνησης.
Δεν αναφερομαι σε σένα,το β πρόσωπο είναι σχήμα λόγου.
Σαφώς υπάρχει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ η ατομική ευθύνη αλλίως παραδέχεσαι ότι είσαι ένα άβουλο πρόβατο που χρειάζεσαι αφέντη και βούρδουλα,οποτε και σου αξίζουν τα χειρότερα.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

20:00
Οταν δεν πλένεις τα χέρια σου και δεν φοράς μάσκα είναι ευθυνη της κυβέρνησης ή η μαλακία που σε δέρνει;
Δεν αναφερομαι σε σένα,το β πρόσωπο είναι σχήμα λόγου.
Σαφώς υπάρχει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ η ατομική ευθύνη αλλίως παραδέχεσαι ότι είσαι ένα άβουλο πρόβατο που χρειάζεσαι αφέντη και βούρδουλα,οποτε και σου αξίζουν τα χειρότερα.![]()
Το πρόβλημα δεν είναι αν εγώ δεν πλένω τα χέρια μου αλλά ότι η μάζα δεν πλένει τα χέρια της, δεν φορά σωστά τη μάσκα κ.λπ. Η συμπεριφορά της μάζας μπορεί να προβλεφθεί.
Με την "ατομική ευθύνη" μεταφέρεις την ευθύνη στο λαό για δικές σου αποφάσεις. Αν ο Ολυμπιακός παίζει champions league όλοι θα μαζευτούν σε σπίτια φίλων να τον δουν. Την μαζωξη στα σπίτια μπορεί να την περιορίσεις δίνοντας λεφτά στον οτε ώστε να το προβάλει ελεύθερα τον αγώνα.
Με τα 800αρια που έδωσαν στους υπαλληλους συμβάλεις σε πάρα πολλούς εργαζόμενους κυρίως δημόσιους υπαλλήλους να αντιληφθούν το πρόβλημα της οικονομίας σε ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-11-20

20:01
Ατομική ευθύνη είναι γιατί α) τα μαγαζιά τροφίμων δεν κλείνουν, β) πολλά καταστήματα που θα κλείσουν θα δέχονται παραγγελίες ονλαιν, γ) είχαν όλο το καλοκαίρι να κάνουν τα ψώνια τους αντί να τα αφήσουν τελευταία στιγμή. Πανδημία έχουμε. Όταν ψωνίζουμε τρόφιμα αγοράζουμε λίγα παραπάνω για κάθε ενδεχόμενοH ατομική ευθύνη είναι μεγαλύτερη σαχλαμάρα όλων των εποχών. Η συμπεριφοράς της μάζας μπορείς να προβλεφθεί. Όταν ανακοινώνεις lockdown μεθαύριο σημαίνει ότι τα μαγαζιά αύριο θα είναι σε κατάσταση blackfriday και οι δρόμοι σε κατάσταση Μεγάη Πέμπτη. Δεν είναι ατομική ευθύνη αλλά βλακείας της κυβέρνησης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν σου περίσσεψαν χρήματα από την πώληση νεφρού για προϊόντα της apple και δεν μπορείς να εξοικονομήσεις 50 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις ΟΤΕ και nova?Το πρόβλημα δεν είναι αν εγώ δεν πλένω τα χέρια μου αλλά ότι η μάζα δεν πλένει τα χέρια της, δεν φορά σωστά τη μάσκα κ.λπ. Η συμπεριφορά της μάζας μπορεί να προβλεφθεί.
Με την "ατομική ευθύνη" μεταφέρεις την ευθύνη στο λαό για δικές σου αποφάσεις. Αν ο Ολυμπιακός παίζει champions league όλοι θα μαζευτούν σε σπίτια φίλων να τον δουν. Την μαζωξη στα σπίτια μπορεί να την περιορίσεις δίνοντας λεφτά στον οτε ώστε να το προβάλει ελεύθερα τον αγώνα.
Με τα 800αρια που έδωσαν στους υπαλληλους συμβάλεις σε πάρα πολλούς εργαζόμενους κυρίως δημόσιους υπαλλήλους να αντιληφθούν το πρόβλημα της οικονομίας σε ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

20:04
Η μάζα; ποια είναι η μάζα;Το πρόβλημα δεν είναι αν εγώ δεν πλένω τα χέρια μου αλλά ότι η μάζα δεν πλένει τα χέρια της, δεν φορά σωστά τη μάσκα κ.λπ. Η συμπεριφορά της μάζας μπορεί να προβλεφθεί.
Με την "ατομική ευθύνη" μεταφέρεις την ευθύνη στο λαό για δικές σου αποφάσεις. Αν ο Ολυμπιακός παίζει champions league όλοι θα μαζευτούν σε σπίτια φίλων να τον δουν. Την μαζωξη στα σπίτια μπορεί να την περιορίσεις δίνοντας λεφτά στον οτε ώστε να το προβάλει ελεύθερα τον αγώνα.
Με τα 800αρια που έδωσαν στους υπαλληλους συμβάλεις σε πάρα πολλούς εργαζόμενους κυρίως δημόσιους υπαλλήλους να αντιληφθούν το πρόβλημα της οικονομίας σε ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

20:17
Ατομική ευθύνη είναι γιατί α) τα μαγαζιά τροφίμων δεν κλείνουν, β) πολλά καταστήματα που θα κλείσουν θα δέχονται παραγγελίες ονλαιν, γ) είχαν όλο το καλοκαίρι να κάνουν τα ψώνια τους αντί να τα αφήσουν τελευταία στιγμή. Πανδημία έχουμε. Όταν ψωνίζουμε τρόφιμα αγοράζουμε λίγα παραπάνω για κάθε ενδεχόμενο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν σου περίσσεψαν χρήματα από την πώληση νεφρού για προϊόντα της apple και δεν μπορείς να εξοικονομήσεις 50 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις ΟΤΕ και nova?
Δεν το λεω για μενα αλλά για την μάζα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

20:24
Μα ναι το καταλάβαμε ,εσύ ΔΕΝ είσαι η μαζα,ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

20:28
Παράδειγμα 1Η μάζα; ποια είναι η μάζα;
Η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς ως σύνολο. Για παράδειγμα σε μια φωτιά έχουμε 2 τάσεις.
1) Οι τυπάδες που θα πάρουν το αυτοκίνητο τους και θα την σκαπουλάρουν και
2) οι τυπάδες πολύ λιγότεροι αλλά όχι αμεληταίοι που θα τρέξουν πιο κοντά στη φωτιά στην αντίθετη κατεύθυνση να δουν τι συμβαίνει.
Λύση
Το κράτος πρέπει σε τέτοιες καταστροφές να κάνεις τι κατάλληλες κινήσεις για να μην φρακάρουν οι δρόμοι. Στο μάτι ζητούσαν βοήθεια στα κανάλια (σαν βλάκες) με αποτέλεσμα να φρακάρουν οι δρόμοι και να μην μπορούν να έρθουν τα πυροσβεστηκα.
Παράδειγμα 2
Ένα ατύχημα στο δρόμο έχει 2 τάσεις:
1) Οι τυπάδες που μένουν μποτιλιαρισμένοι στη λωρίδα τους
2) Οι τυπάδες που πάνε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης να γλυτώσουν το μποτιλιάρισμα
Λύση
Το κράτος πρέπει να δώσει αυστηρά πρόστιμα στη κατηγορία 2.
Συμπέρασμα
Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη. Όσοι το πιστεύουν αυτό είναι αφελείς.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Lockdown: Ρεκόρ διετίας έκανε το μποτιλιάρισμα στην Αττική
Ολοήμερη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε όλο το δίκτυο - Πλημμύρισαν από κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι από καταναλωτές που έσπευδαν την ύστατη ώρα πριν το lockdown να κάνουν ψώνια
Για εσάς είναι ατομική ευθύνη. Για μένα ευθύνη της κυβέρνησης.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

20:41
Θα σε ξαναρωτησω.Ο τυπος που δεν φοραει μάσκα παρολο που επιβαλλεται και επισης δεν απολυμαινει χερια εχει ατομικη ευθυνη ναι ή οχι;Παράδειγμα 1
Η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς ως σύνολο. Για παράδειγμα σε μια φωτιά έχουμε 2 τάσεις.
1) Οι τυπάδες που θα πάρουν το αυτοκίνητο τους και θα την σκαπουλάρουν και
2) οι τυπάδες πολύ λιγότεροι αλλά όχι αμεληταίοι που θα τρέξουν πιο κοντά στη φωτιά στην αντίθετη κατεύθυνση να δουν τι συμβαίνει.
Λύση
Το κράτος πρέπει σε τέτοιες καταστροφές να κάνεις τι κατάλληλες κινήσεις για να μην φρακάρουν οι δρόμοι. Στο μάτι ζητούσαν βοήθεια στα κανάλια (σαν βλάκες) με αποτέλεσμα να φρακάρουν οι δρόμοι και να μην μπορούν να έρθουν τα πυροσβεστηκα.
Παράδειγμα 2
Ένα ατύχημα στο δρόμο έχει 2 τάσεις:
1) Οι τυπάδες που μένουν μποτιλιαρισμένοι στη λωρίδα τους
2) Οι τυπάδες που πάνε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης να γλυτώσουν το μποτιλιάρισμα
Λύση
Το κράτος πρέπει να δώσει αυστηρά πρόστιμα στη κατηγορία 2.
Συμπέρασμα
Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη. Όσοι το πιστεύουν αυτό είναι αφελείς.
![]()
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

20:43
Όχι. Αν έκαναν σοβαρούς ελέγχους και σοβαρή προώθηση των μεθόδων προστασίας και αυτός θα φορούσεΘα σε ξαναρωτησω.Ο τυπος που δεν φοραει μάσκα παρολο που επιβαλλεται και επισης δεν απολυμαινει χερια εχει ατομικη ευθυνη ναι ή οχι;

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-11-20

20:49
Eσένα πως θα σε ελέγξουν αν φοράς την ίδια μάσκα όλο το καλοκαίρι και την αποστειρώνεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου;Όχι. Αν έκαναν σοβαρούς ελέγχους και σοβαρή προώθηση των μεθόδων προστασίας και αυτός θα φορούσε![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-11-20

20:53
Ωραία.Οπότε θες αφεντικό και βούρδουλα διότι δνε έχεις δικιά σου κρίση να αντιληφθείς σημαντικά πράγματα.Δια μέσου της τιμωρίας θες να σε αντιμετωπίζουν.Όχι. Αν έκαναν σοβαρούς ελέγχους και σοβαρή προώθηση των μεθόδων προστασίας και αυτός θα φορούσε![]()
Ευχαριστώ.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

06-11-20

21:06
ναιΩραία.Οπότε θες αφεντικό και βούρδουλα διότι δνε έχεις δικιά σου κρίση να αντιληφθείς σημαντικά πράγματα.Δια μέσου της τιμωρίας θες να σε αντιμετωπίζουν.
Ευχαριστώ.![]()
Μαν. Το 95% δεν φορά σωστά τη μάσκα ή την αλλάζει πολύ αραιά. Γι αυτό οι μάσκες είναι λάθος μέτρος και πρέπει να θεωρηθεί δευτερεύον και πρώτο τις αποστάσεις.Eσένα πως θα σε ελέγξουν αν φοράς την ίδια μάσκα όλο το καλοκαίρι και την αποστειρώνεις στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.